- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.344
- 798
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Evlilik bahane grup seks şahane2 haftadır konuşuyorsunuz ne evliliği ?
Ne hastalığı sapıklık bu. Sen ne cevap verdin götünü verirsen olur falan deseydinArkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Yav ne hastalığı. Fantezi işte. Sana yedirmeye çalışıyor he dersen gerçekleştirecek, seni yokluyor.Arkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Ben de "seni görünce depreşti" yazısını okuyunca rakamlarla bir alaka kurdum. O yine masum kalır yanındaEvlilik bahane grup seks şahane
Cok fenasin avukat hanim24 dakikada bir sirri cozdunuz, tebrik ederim
Arkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Yine ucundan bir alaka yakalamışsınBen de saf gibi yatağa isiyodur dedim. Herifin bu kadar fantastik çıkacağını tahmin edememisim
Evet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş
Evet evet bu bir hastalık... Şaka mısınız adam bildiğiniz sapık...soğumak için müthiş bir sebep bence...neyse ki işler ilerlemeden rengini belli etmiş.Arkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?