- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.182
- 358
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Tabi, deh deyince gidiyor cus dersen duruyorTutamıyorum derken? Normalde tutuluyo mu pipi?anlamadim yeminle
Evet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuşSeni tanıyınca depreşti dediği için bence fantezileri var seni alet etmek istemiyor
Çoşşşş ayıEvet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş
24 dakikada bir sirri cozdunuz, tebrik ederimEvet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş
Spermlerin random attığını bilmiyordumSonradan seni cok arzuluyorum dicek ben aslnda böyle değilim senle birkte costu tekrar tamamen sna karsı böyle oldum vıkkvuvkkbıkbıkk
Evet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş
Oha hayvan yavrusuEvet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş
AsdfffSpermlerin random attığını bilmiyordum
Hayır, en hafif tabiriyle sapıklık.Arkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Yooo hic degilArkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Arkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Arkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Yok caaaaniiiiiiiiim olur mu gayet normal. Misal benim eşim biz birlikte olurken hep papa 11. Jean Paul ü düşünür başka türlüsü mümkün değil, realiteye geciremedik. Caardik gelmediArkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Kesin evli. Ya da yaza düğünü var.Ne uydursam diye kıvranmış ama bir şey bulamamış.
Evet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş
2 haftadır konuşuyorsunuz ne evliliği ?Arkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?