Görüştüğüm kişinin ilgisizliği?

Sadece bos vakitlerinde sizinle iletisim kuruyor gibi gozukmekte. Erkek, gercekten hoslandigi, ilgi duydugu kadinin pesinde olur, merak eder istedigi kadar isi,gucu olsun. O, vakiti bulur. Bence asil soru su olmali:
Size ilgisi olduguna emin misiniz?

Belkide yok nasıl emin olabilirim ki? Direk sorunca seni çok seviyorum diyor böyle diyecek tabi

Bacım aynısı bende de vardı defettim. Günmüzde herkes yoğun ekmek parası kolay degil doğru ama kimse de ceo değil ki her an müsait olamasın. Önceliği değilsin daha 3 hafta konuşmussun. Niye bu kadar sahiplendin niye bu kadar unut bağladın ki buraya kkonu açacak kadar taktın? Sal ipini dönerse senindir

sevgili olduktan sonra hiç görüşmedik, öncesinden tanıyorum hiç görmediğim konuşmadığım biri değil. Sanal fare lafı pek tarzım değil :)) sizce kendimi önemsemiyor muyum ?

Belkide yok nasıl emin olabilirim ki? Direk sorunca seni çok seviyorum diyor böyle diyecek tabi
Sana ayıracak her an vakit bulmasından anlarsın ama ayırmamış ki burdasın. Rica ediyorum biriyle konuşunca gözünü aşk bürümesin. Dışardan bakın olaya.

Yok yok Zaten müsait olmama durumunu yemediğim ortada e umut bağlayamaz mı insan 3 haftada olsa öncesinden tanıdığım biri yani eskiden hoşlandığım biri. Aynen salıcam zaten ben de onu soruyorum:)

sevgili olduktan sonra hiç görüşmedik, öncesinden tanıyorum hiç görmediğim konuşmadığım biri değil. Sanal fare lafı pek tarzım değil :)) sizce kendimi önemsemiyor muyum ?
Adamın Yuzune sanal fare demene gerek yok, oturup uzulmek habıre onu ılgısızsın diye uyarmak yerine kendını bu sekilde telkin edebilirsin anlamı da cikiyor bu yazdıgımdan.
İlgisiz bırını terk etmek varken hemde ılıskının basında, benimle ilgilenmiyorsun dıye defalarca uyarmak gene de ilgi gormemek pek kendini onemsedıgını gostermıyor 'bence'

Sana ayıracak her an vakit bulmasından anlarsın ama ayırmamış ki burdasın. Rica ediyorum biriyle konuşunca gözünü aşk bürümesin. Dışardan bakın olaya.

Şöyle hafta sonu da mesela 10 kez aradığı oluyor sabahlara kadar konuştuğumuz oluyor. Gözümü aşk bürüse asıl bu soruyu sormazdım bence toy biri değilim ergen değilim

Yok yok Zaten müsait olmama durumunu yemediğim ortada e umut bağlayamaz mı insan 3 haftada olsa öncesinden tanıdığım biri yani eskiden hoşlandığım biri. Aynen salıcam zaten ben de onu soruyorum:)
Bağlayamazsın. Mantıklı aklı başında zeki bir kadın bağlayamaz. 3 hafta ne ki? Adam bunu bilidği için size kale almıyor? Bunu neden anlayamadınız?

Ben öyle düşünmüyorum aksine uyarıcam tabiki uyardım istediğimi almadım şimdi bi tık ileriye götürücem sanırım sorumu okumadınız bir okuyun bence son cümleleri

Bağlayamazsın. Mantıklı aklı başında zeki bir kadın bağlayamaz. 3 hafta ne ki? Adam bunu bilidği için size kale almıyor? Bunu neden anlayamadınız?

Bence bağlanabilir sevebilir insan yani farklı düşünüyoruz ben size saygı duyuyorum

Şöyle hafta sonu da mesela 10 kez aradığı oluyor sabahlara kadar konuştuğumuz oluyor. Gözümü aşk bürüse asıl bu soruyu sormazdım bence toy biri değilim ergen değilim
Öyle davranıyoraunuz adam sizi cpte tutmak için bunları yapıyor sınra bi uzaklaşıyor sonra tekrar geliyor afallayıp doğru düşğnemiyorsunuz. Senle mi uğraşıcam diyip tekme basmanız gerekli siz oyunak değilsiniz.

İşte bende ne yapayım diye soruyorum yani bende onun yaptığınımı yapayım direk rest mi çekeyim bitirmek istiyorum diye bunu soruyorum:) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…