- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
bence o kadar keskin gitmeden önce bir süre kendinizi çekin. son kozunuz da o dediğiniz olsun.Çok mantıklı rest çekmekten kastımda istemiyorum bu ilişkiyi ara vermek istiyorum demekti
Sadece bos vakitlerinde sizinle iletisim kuruyor gibi gozukmekte. Erkek, gercekten hoslandigi, ilgi duydugu kadinin pesinde olur, merak eder istedigi kadar isi,gucu olsun. O, vakiti bulur. Bence asil soru su olmali:
Size ilgisi olduguna emin misiniz?
Bacım aynısı bende de vardı defettim. Günmüzde herkes yoğun ekmek parası kolay degil doğru ama kimse de ceo değil ki her an müsait olamasın. Önceliği değilsin daha 3 hafta konuşmussun. Niye bu kadar sahiplendin niye bu kadar unut bağladın ki buraya kkonu açacak kadar taktın? Sal ipini dönerse senindirArkadaşlar 3 haftadır konuşuyoruz, uzağız daha hiç görüşmedik. Önceden tanışıyoruZ. başlarda da ilgisizliği vardı. Evet yoğun çalışıyor haftasonlarıda çalışıyor bazen ve çalışırken çoğu zaman ne arıyor ne soruyor. Akşam işten çıkınca arar gece arar. Haftasonu ilgili. Ama mesela dün bende yoğundum o da akrabasındaydı ben özellikle geç yazıyorum. Sonra en son 1 de birşey yazdım 2 de gördü ve hiçbirşey yazmadı. Sabahta yazmadı işten çıkınca arar muhtemelen. akrabasındaydı eve geldi mi orda mı kaldı bilmiyorum. Ve 3 kez söyledim hatta sonuncusunda trip attım ayrılmak mı istiyosun diyor o zaman istemiyordum seviyorumda. Yani ben mi çok ilgi istiyorum. Sizce bekleyeyim mi yoksa direk böyle olmuyor diye resti çekeyim mi? ya da yüzyüze görüşünce mi resti çekeyiM? Çok seviyorum aradığım kişiyi buldum evlenicem herkese söylüyorum diyor ama ilgisiz çoğu zaman ilgilenince de fazla ilgili
3 haftadır tanıstıgın HİÇ görüşmediğin bırının ılgısızlıgınden yakınmak uzucu degıl mı?
Hanı, üf senınle mı ugrasıcam sanal fare dıyıp gitmek varken?
Biraz kendinizi onemseyın ya. Valla.
Sana ayıracak her an vakit bulmasından anlarsın ama ayırmamış ki burdasın. Rica ediyorum biriyle konuşunca gözünü aşk bürümesin. Dışardan bakın olaya.Belkide yok nasıl emin olabilirim ki? Direk sorunca seni çok seviyorum diyor böyle diyecek tabi
Bacım aynısı bende de vardı defettim. Günmüzde herkes yoğun ekmek parası kolay degil doğru ama kimse de ceo değil ki her an müsait olamasın. Önceliği değilsin daha 3 hafta konuşmussun. Niye bu kadar sahiplendin niye bu kadar unut bağladın ki buraya kkonu açacak kadar taktın? Sal ipini dönerse senindir
Adamın Yuzune sanal fare demene gerek yok, oturup uzulmek habıre onu ılgısızsın diye uyarmak yerine kendını bu sekilde telkin edebilirsin anlamı da cikiyor bu yazdıgımdan.sevgili olduktan sonra hiç görüşmedik, öncesinden tanıyorum hiç görmediğim konuşmadığım biri değil. Sanal fare lafı pek tarzım değil :)) sizce kendimi önemsemiyor muyum ?
Sana ayıracak her an vakit bulmasından anlarsın ama ayırmamış ki burdasın. Rica ediyorum biriyle konuşunca gözünü aşk bürümesin. Dışardan bakın olaya.
Bağlayamazsın. Mantıklı aklı başında zeki bir kadın bağlayamaz. 3 hafta ne ki? Adam bunu bilidği için size kale almıyor? Bunu neden anlayamadınız?Yok yok Zaten müsait olmama durumunu yemediğim ortada e umut bağlayamaz mı insan 3 haftada olsa öncesinden tanıdığım biri yani eskiden hoşlandığım biri. Aynen salıcam zaten ben de onu soruyorum:)
Adamın Yuzune sanal fare demene gerek yok, oturup uzulmek habıre onu ılgısızsın diye uyarmak yerine kendını bu sekilde telkin edebilirsin anlamı da cikiyor bu yazdıgımdan.
İlgisiz bırını terk etmek varken hemde ılıskının basında, benimle ilgilenmiyorsun dıye defalarca uyarmak gene de ilgi gormemek pek kendini onemsedıgını gostermıyor 'bence'
Bır tık ilerisi neresi?Ben öyle düşünmüyorum aksine uyarıcam tabiki uyardım istediğimi almadım şimdi bi tık ileriye götürücem sanırım sorumu okumadınız bir okuyun bence son cümleleri
Bağlayamazsın. Mantıklı aklı başında zeki bir kadın bağlayamaz. 3 hafta ne ki? Adam bunu bilidği için size kale almıyor? Bunu neden anlayamadınız?
Öyle davranıyoraunuz adam sizi cpte tutmak için bunları yapıyor sınra bi uzaklaşıyor sonra tekrar geliyor afallayıp doğru düşğnemiyorsunuz. Senle mi uğraşıcam diyip tekme basmanız gerekli siz oyunak değilsiniz.Şöyle hafta sonu da mesela 10 kez aradığı oluyor sabahlara kadar konuştuğumuz oluyor. Gözümü aşk bürüse asıl bu soruyu sormazdım bence toy biri değilim ergen değilim
Bır tık ilerisi neresi?
Suan diyalog halindeyiz size soruyorum benSorumda yazıyor
Her zaman böyle denilir sınra buraya hayal kırıklığına uğradım başlığı atılır :) sanırım yaşınız çok genç.Bence bağlanabilir sevebilir insan yani farklı düşünüyoruz ben size saygı duyuyorum
Öyle davranıyoraunuz adam sizi cpte tutmak için bunları yapıyor sınra bi uzaklaşıyor sonra tekrar geliyor afallayıp doğru düşğnemiyorsunuz. Senle mi uğraşıcam diyip tekme basmanız gerekli siz oyunak değilsiniz.
Sorumu okumadıysanız kalsın bence sizin yorumunuz :)Suan diyalog halindeyiz size soruyorum ben
Hıc gorusemedıkten sonrasını okumadım evetSorumu okumadıysanız kalsın bence sizin yorumunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?