- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
Bu nün niyeti ciddi değil sana söyleyeyim
İlgi sevgiyle bağlantılıdır ne kadar seviyorsa o kadar ilgilenir .
Günaydın bile demeyen bir sevgili.
Hadi gün içerisinde yoğun diyelim insan yemek yerken bile bir iki bir şey yazabilir bence.
İzleyin, baktınız aynı bırakın gitsin. Hayatınız boyunca stratejiyle yaşayamazsınız.
@karamelize83 merhaba
oturup gözlerine bakıp uzun uzun sohbet edemediğiniz birine, sorunlar karşısında nasıl davrandığın bilmediğiniz birine, sinirlenince neler yaptığını bilmediğiniz, sevgisini ve ilgisini yetersiz bulduğunuz birini nasıl sevebiliyorum diyebiliyorsunuz?
hele bir de ilişkinin ilk demleri, sizin aslında sabahlara kadar konuşup, yine de yeterli gelmemesi gerekirken..
bir de evlenmeyi düşünüyorum??? evlenmek için iki tarafın da aynı yöne bakması önemli, ama sizde öyle bir şey görmedim ben, bir taraf ilişkide olmazsa olmazım der, ki böyle bir dayatma hiç hoş değil.
ilişki bazen kişiye göre şekillenebilir, tek tarafın istekleriyle değil.
"büyük aşkıyla" aklınızı başınızdan almış değil??? ne o zaman....
siz sevmek istiyorsunuz o yüzden seviyorsunuz, , karşınızdaki kişinin kusurları ortaya çıkınca daha soğukkanlı düşünüp doğru davranmanız dileğiyle.
evlenince msjlar
-ekmek,patates,domates,
rahat rahat görüldü de atılabıliyor.
yorgunsa !meşgulse! sende bırak .tamam de kafi.
zamanla ya düzelir ya gider.
Bak buna sakın inanma kesinlikle ilgisiz yedek de olabilirsin belki işte biri var o yğzden yazmıyor eşimle ilk tanıştığımızda o bulunduğu yere telefonla giremiyordu ve yine bana mesaj atmak için defalarca gir çık yapıyordu illa ki yazıyordu sonra mailleşmeye başladık koskoca 8 saat diyelim en az insan yazmaz mı? Bence vakit kaybetme yol ver gitsinDün ciddi bi şekilde konuştum senin bu ilgisizliğinle ilişkiyi devam ettirebileceğimden emin değilim dedim ayrılıcam diye çok korktu. Onun fikrine göre de gün içerisinde sürekli konuşmak sıkıcı olur diğer türlü daha heyecanlı diyor. Akşam söylüyorum ne yaptığımı diyor. Bugünde yazıyor bakalım
Konu sahibi bu ilişkiye tutunmak için bulmuş bi şey. Ne desek biz kötü olurız. Zamanla bakar o da.Bak buna sakın inanma kesinlikle ilgisiz yedek de olabilirsin belki işte biri var o yğzden yazmıyor eşimle ilk tanıştığımızda o bulunduğu yere telefonla giremiyordu ve yine bana mesaj atmak için defalarca gir çık yapıyordu illa ki yazıyordu sonra mailleşmeye başladık koskoca 8 saat diyelim en az insan yazmaz mı? Bence vakit kaybetme yol ver gitsin
Bak buna sakın inanma kesinlikle ilgisiz yedek de olabilirsin belki işte biri var o yğzden yazmıyor eşimle ilk tanıştığımızda o bulunduğu yere telefonla giremiyordu ve yine bana mesaj atmak için defalarca gir çık yapıyordu illa ki yazıyordu sonra mailleşmeye başladık koskoca 8 saat diyelim en az insan yazmaz mı? Bence vakit kaybetme yol ver gitsin
Mesleği ne?Yani Hayatında başka biri olduğunu düşünmüyorum ben ama kimden emin olabiliriz ki tabi. Ama ilgisizlik var kesinlikle 8 saat yazmadığı oluyor gerçekten arada. Mesleği gereği çok yoğun sürekli çalışıyor haftasonu da gece de ama sebep değil tabi karakteri ilgisiz. Haftasonları mesela boşsa devamlı arar gece sabaha kadar konuşuruz. hafta içi ama gün içerisinde bi kaç mesaj iş çıkışı arar mutlaka ve gece de arar. Biraz daha takip etmeyi düşünüyorum bakalım.
Konu sahibi bu ilişkiye tutunmak için bulmuş bi şey. Ne desek biz kötü olurız. Zamanla bakar o da.
Gün içinde sürekli mesajlaşmak çok yorucu olmaz mı işe konsantre olma açısından? Ben çalışıyorken bölünmekten hiç hoşlanmam mesela, yeri gelir sabahtan akşama kadar eşimle konuşmayız işten çıkarken ararım eve geçiyorum diye. Sabah Günaydın mesajı, akşam bir görüntülü konuşma, uyurken de iyi geceler mesajı gibi bir iletişim şekli size yeterli gelir mi yoksa daha sık iletişim kurmak mı istiyorsunuz?
Doktor bende doktorum ama ben rahatım bölümle alakalı
Doktorsa normal değil mi aşırı yoğunluğu? Hele ki şu zamanda.
Adam işi bırakıp sizinle sürekli mesajlaşamaz ki.
Hafta sonları arar sorar diyorsunuz, tatilinde sizinle ilgiliyse bence idare edilebilir.
Ben bu şartlarda idare ederdim doğrusu.
Ve başta doktor olduğunu yazsaydınız yorumlar farklı gelirdi.
Ben konuyu okurken size, kişinin mesleğini öğrenince karşınızdakine hak verdim
Yaa, haklısınız o kadar nöbeti var ki çok yoruluyor belli oluyor yorgunluğu da görüntülü konuşurken. Bende çok bişey beklemiyorum gün içerisinde biraz daha haberdar olmak istiyorum. Boşken ilgilenir bi yere gittiğinde haber verir sürekli fotoğraf atar sıkıntı yok o konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?