Görüştüğüm Kişinin İnternette Yazdıkları

Aynen böyle düşündüm ben de. Hatta bir insanın gerçek hali üzerinde baskı yokken, tamamen özgür olabileceği bir ortamda ortaya çıkar. O yüzden sanki orada yazdıkları. onun iç dünyası gibi geldi.
Yazdıklarınızdan iyi şeyler çıkaramadım. Çok riske atmaya gerek yok. Arkadaşlarıyla seviyesiz olan evlendikten sonra da 🐂🐮e bağlıyor.

• Beğen
Reactions: 000
İnternetteki yazılarını nasıl okuyabildiğine şaşırdım. Hane o tarz siteler genelde nick name kullanır ama eğer öleyse arkadaş bulunmak istemiş. Biraz tuhaf bi durum. Ama bence dikkate almalısın.
Nickini paylaştı benimle. Ben de okudum.

Verdali Verdali canım nereden tanıştın?
Netten mi?
Bu kişi hakkında referans alacağın birileri var mı?
Eğer yok ise bence bu süreci ilerletme.
Hayatta ikili oynayan kişilerle olmuyor.
Lise mezunu ama kendini üniversite mezunu gibi tanıtıyor.
Yalan söylüyor yani.
Yalanın sosyal medyası veya gerçek hayati olmaz.
Yalan yalandır.

Ben olsam görüşmeyi kafam seninle uyuşmadı diye keserdim.

Ne yazdığına bağlı olarak değişmekle birlikte herkesin hayatında olan cinsellik vs muhabbetini etmesi kadar doğal bi şey yok bence.

Belliki benim içimde böyle bi şeyler var bak haberin olsun demek istemiş sana :/
Aslında şöyle oldu. Aynı platformu kullandığımızı öğrenince nickini sordum. Neler yazdığını merak ettim, dedim. O da nickini söyledi ve" Umarım başıma iş açmaz. Yalnız baştan söyleyeyim yer yer argo kullandım haberin olsun " dedi.

Verdali Verdali canım nereden tanıştın?
Netten mi?
Bu kişi hakkında referans alacağın birileri var mı?
Eğer yok ise bence bu süreci ilerletme.
Hayatta ikili oynayan kişilerle olmuyor.
Lise mezunu ama kendini üniversite mezunu gibi tanıtıyor.
Yalan söylüyor yani.
Yalanın sosyal medyası veya gerçek hayati olmaz.
Yalan yalandır.

Ben olsam görüşmeyi kafam seninle uyuşmadı diye keserdim.

Yok canım netten değil. Bir tanıdık vesile oldu. İşte o kişi de, efendi falan diye tarif etti; ama ben insanların iç dünyalarını sadece ilişkisinde gösterdiğini düşünürüm. Yani aracının fikri yanıltıcı olabiliyor.

• Beğen
Ne yazdığına bağlı olarak değişmekle birlikte herkesin hayatında olan cinsellik vs muhabbetini etmesi kadar doğal bi şey yok bence.
Sen de buranın muhalif sesi gibisin. Bir kere de sivrilme çabasıyla zorlamasan kendini. Yazıyı dikkatle oku istersen. Mevzu yazdığı konu değil, onu ifade ediş biçimi, kullandığı bayağı dil dedim.

Yok canım netten değil. Bir tanıdık vesile oldu. İşte o kişi de, efendi falan diye tarif etti; ama ben insanların iç dünyalarını sadece ilişkisinde gösterdiğini düşünürüm. Yani aracının fikri yanıltıcı olabiliyor.
Anladım canım.
Beni yalan söylemesi rahatsız etti.
Daha baştan yalanını yakaladığın kişiler sonradan daha da azar.
Sosyal bir platformda anonim olarak yazışsa da yalan yorumlar yazmamalı.
Devam edeceksen dikkatli ol; iyi gözlem yap beden dilini iyi oku.

Ama benim kafamda bu aday hakkında olumsuz bir görüş oluştu.

Anladım canım.
Beni yalan söylemesi rahatsız etti.
Daha baştan yalanını yakaladığın kişiler sonradan daha da azar.
Sosyal bir platformda anonim olarak yazışsa da yalan yorumlar yazmamalı.
Devam edeceksen dikkatli ol; iyi gözlem yap beden dilini iyi oku.

Ama benim kafamda bu aday hakkında olumsuz bir görüş oluştu.
Senin fikrine güveniyorum canım. Benim için değerli. Hatta direkt fikrini soracaktım iyi oldu yorum yaptığın. Haklısın aslında, ben bunu kaçırıyorum bir insan anonim de olsa özünü kaybetmemeli. Bence aslolan bu. Demek ki yalana meyili var.

• Muhteşem
Ben üniversite mezunuyum ve iyi bir işim var. Ya bu konuda birkaç iyi örnek gördüğüm için şans vermek istedim. Eskiden bu mevzuya takılırdım ben de. Ama ne doktora mezunu, kariyerli ama karaktersiz insan görünce bunun da bir etkisi olmadığını düşündüm.
Kesinlikle katılmıyorum. Evet öyle insanlar çok ama eğitimi düşük olanların içinde daha çok niye bile bile ihtimali arttirasin? Eğitimi düşük olan adamlarin kompleksle evlilikte karısını ezmeye kalktigini da çok okuyoruz burda. Ben bi de şuna çok inanırım kendin ister doktora mezunu ol ister kariyerinin zirvesinde ol, kişi hayatına dahil ettiği kişinin vasfı kadardır. Niye kendi statünü aşağıya çekesin onca emek vermişsin.

Ben üniversite mezunuyum ve iyi bir işim var. Ya bu konuda birkaç iyi örnek gördüğüm için şans vermek istedim. Eskiden bu mevzuya takılırdım ben de. Ama ne doktora mezunu, kariyerli ama karaktersiz insan görünce bunun da bir etkisi olmadığını düşündüm.

etkisi eğer karşınızda ki bunu sindirmişse yoktur. sizin bu çocuk olmadığı biri gibi davranıyor.

Kesinlikle katılmıyorum. Evet öyle insanlar çok ama eğitimi düşük olanların içinde daha çok niye bile bile ihtimali arttirasin? Eğitimi düşük olan adamlarin komplekse evlilikte karısını ezmeye kalktigini da çok okuyoruz burda. Ben bi de şuna çok inanırım kendin ister doktora mezunu ol ister kariyerinin zirvesinde ol, kişi hayatına dahil ettiği kişinin vasfı kadardır. Niye kendi statünü aşağıya çekesin onca emek vermişsin.
Fikirlerine katılıyorum. Hatta yıllarca bunu savundum. Geçmişte bir ilişkimde beyefendi lisans mezunu olduğu halde, y. lisans yapmamı istemiyordu sırf ondan bir üst kademede eğitim almış olmayayım diye. Benim çok yakın bir arkadaşım var eşi lise kendisi y. lisans mezunu. Hala da ikinci bir üniversite okuyor. Eşi arkadaşımın okuması, kendini geliştirmesi konusunda çok destek oluyor ona. Bu örneği görünce, belki de önyargı benimkisi diye düşündüm.

etkisi eğer karşınızda ki bunu sindirmişse yoktur. sizin bu çocuk olmadığı biri gibi davranıyor.

İşte sindirdiği konusunda şüphem var. Olmadığı biri gibi davranmak = kendini olduğu gibi kabul etmek, yani kompleks.

• Beğen
Cnm ya güvenme netten bı adam hırlı mi hırsız mı sapık mı nerden bilecen.Arkadas çevremden okuldan vs bı yerden birilerini bul en azından hakkında bir şeyler soracağın birileri olur

İşte sindirdiği konusunda şüphem var. Olmadığı biri gibi davranmak = kendini olduğu gibi kabul etmek, yani kompleks.

valla üni okumamışken okumuş havası yaratacak şekilde yazan kişinin kendiyle sorunu vardır bence..
daha mesajlarındaki eril dili bile görmeden size uzak durmanızı tavsiye ederim.

Cnm ya güvenme netten bı adam hırlı mi hırsız mı sapık mı nerden bilecen.Arkadas çevremden okuldan vs bı yerden birilerini bul en azından hakkında bir şeyler soracağın birileri olur
Netten bulmadım zaten.Bir tanıdık vesile oldu. Ama sorun olan nette yazdıkları.

sanırım ekşisözlükten bahsediyorsun. ne yazdıysa aslında o odur diyorum ve geçiyorum kendimden örnek vermeye.

hayatımda tanıdığım en düzgün, anlayışlı ve kibar beyefendinin ekşisözlük nickini çook tesadüfen bulmamla başladı her şey.
adam öyle biri çıktı ki yani tanıdığım adama bakıyorum ( 10yıl) yazanlara bakıyorum, söylediği yalanlar vs.
neyse bu adam nişanlıyken arada 3-4 yedeği olan bağını kopartmayan her daim kızlarla takılıp one night stand takılan, küfürbaz, kendisini çook aksi yönde tanıtmasına rağmen (yakın çevresine) gerçekte sözlükte anlattığı gibi olan biri çıktı.
tabii benim nickini bulduğumu bilmiyordu birisine söylemiştim eh tabii durur mu pislik gitmiş yetiştirmiş. tası tarağı topladı defoldu gitti sonra :d nickini de sözlükten sildirmiş. salak herif ya. iğrenç bi adammış kısaca, iğrençliği yaşadıklarından çok nabza göre şerbet verişinden.

Bence sanal ortamda kendisini olmadigi biri gibi yansitmis , bunu yapan cok kisiye rastladim , bu her platformda oluyor , burada da vardir mutlaka
Ben acikcasi devam etmezdim boyle biriyle , bu tarz insanlarin kompleksli ve yuksek egolari oldugunu dusunuyorum , istedigi kisi olamadigi ocin egosundan kendisini sanalda tatmin ediyor

Back
X