• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gösteriş manyagı

o anlatırken hiç tepki vermeyin, konuştukları önemsiz şeylermiş gibi davranın. "aa öyle mi, çok tatlı ya, çok düşünceli, ay ne romantik" vs vs hiç demeyin... kocasıyla ilgili anlattığı hiçbir şeye tepki vermeyin.

kocasıyla ilgili konuşmaya başladığında dinlemeyin
ama gerçekten dinlemeyin ve bunu ona belli edin dinliyor gibi de yapmayın yani
o konuşurken başka şeylerle ilgilenin, başla konu açın, diğer kızlarla konuşun ve algınızı ona karşı kapatın
ben muhabbetinden hoşlanmadığım insanlar konuştuğu zaman kapatıyorum kendimi ses geliyor ama içerik yok ben de :)

Esimin arkadaşının eşi oluyor bu kadın. Haliyle arada bi görüşüyoruz. Kızın muhabbeti su temalar uzerinden dönüyor surekli; kocam istemezsem onu yapmaz bunu yapmaz, sevgiliyken sunu bunu yapmıştı, biz boyleyiz sunu severiz buraya gideriz. En mutlu biziz demek istiyor kısacası. Birbirlerini seviyorlar mutlular bunu biliyoruz hani olmayan bir şeyi söyleyip oyle mutlu oluyor desem degil. Daha da mutlu olsunlar insallah. Ama bayiyor cidden muhabbet. Kız bazen abartıp diğer kızın esiyle olan ilişkisine bile üstü kapalı elestiri yapabiliyor ben sinir oluyorum ortamda.

Birkac kisi de farkında bu gösterişten. Kimse kendini bu kız kadar övmüyor. Ortamdaki her cift kizin anlattigi seyleri yapıyor kocasiyla. Ama bakıyorum bunca ovunecek neyimiz var bulamıyorum cidden :/ Ortalama her ciftin yaptığı şeyler nesi var bu kadar abartilacak şaşıyorum. Normalde esli görüşüyoruz. Ama kızlar ayrı bi yere gecmeyegorelim kız başlıyor.. Bu ara kızlar başbaşa gorusme durumları var. Esim de görüşün değişiklik olur diyor. Baştan bahaneler uydurup kendimi izole mi etsem yoksa kızın bu tavrını torpuleyebilir miyim zamanla?

heheh de geç kıza canım

Demek ki kızcağız çok mutlu hep paylaşmak istiyor, ilk kez böyle yoğun duygular yaşıyorsa ondan olabilir.

Kendinden bahsettiğinde susun, cevap vermeyin, konuyu değiştirin.

Bi süre sonra susar

ayy ben deli olurum hehe de geç..
hiç takma işte. sora gelir mutsuz olur nazar değdircek kendine valla:KK53:
ben hiç anlatmiyorum kocamdan bile.. kadinlar soruyo bana kocan ne iş yapıyo ne diyo felan SANANE be kardeşim kocamdan.... öle demedim de.. içimden diyo:D
napcaksin kocami alla alla.. dedim.
anlatmiyom ki meraktan kudurur..:)
eşimin teyzesinin kızına gittik de kaynanam sürekli oğlunu anlatip durdu ben öleee dinledim :KK53:
kızı beni kıskandi. kıskançlığını hissettim karşimda negatif elektirk aldim..
bende kaynanama kızdim ne diye anlatiyo nazar degdircek valla ha.. anlatti da kocamda iş yapmıyo sinir oldum :sinirli:
boşver işte.
sende o kadindan uzak dur başina gelirse sana koşar.:ıslık:

Dert degil. Yazdım rahatladim sonunda da bi soru sordum. O var diye kendimi diger birkaç kisiden de mi soyutlamam lazim?
Ister soyutla. Istersende koca konusunu actiginda he he bizde yapiyoruz hee evet bizde oyle yapiyoruz diyebilirsin. Yada ammaaaann banane senin kocandan be diyebilirsin sert bi tonda. Bir daha o konuyu acamaz.

bencede bir arkadasin dedigi gibi aniden ortamda konuyu dagitarak bir konusma ac baska seyler yapalim bugun de bir degisiklik olsun diye dedin mi zaten care aranir bunun gibi laf lafi acabilir. bir de o kadin her araya girmek istediginde siz devreye girin tinlamayin bile onu . :D

tabi muhabbeti değiştirebilirsiniz, zaten dinlenmediğini fark edince oda konuşmak istemeyecektir.
Çok sıkıntılı bir durum bence. Eğer diğer arkadaşla birlik olursanız eşine sizin onu çekemediğinizi bile söyleyebilir.
Paylaşımınız olmayacaksa görüşememekte fayda var, yada hissetirmeden konuyu onun istediğinden uzağa çekmeye çalışacaksınız. becerebilirseniz tabi....

Bence arkadaş gösteriş manyağı değil siz evliliğinizde mutsuz olunca o size övünüyor gibi geliyor eşinizi törpülerseniz başkasını törpülemeye gerk kalmaz

:D diger fark eden ciftler de mi mutsuz?
Evine aldığı kettle i bile o denli abartarak anlatmayi, kocamla soyle yapmayı cok seviyoruz demesini herkes yanlış anlıyor olamaz. Sadece ben farketsem durmam uzerinde yanlış anliyorumdur belki derim.

o anlatırken hiç tepki vermeyin, konuştukları önemsiz şeylermiş gibi davranın. "aa öyle mi, çok tatlı ya, çok düşünceli, ay ne romantik" vs vs hiç demeyin... kocasıyla ilgili anlattığı hiçbir şeye tepki vermeyin.
Inanin oyle tepki verilecek seyler zaten degiller hepimizin kocasıyla yaptığı seyler.

Kısacası show girl müş o kızcağız. Bazısı böyledir reklam yapmaya bayılır... hatta nasıl tanışıp evlendiklerini merak ettim çirkin bir tabir olacak ama kendini de böyle pazarlamış mı acep:deli:

Kısacası show girl müş o kızcağız. Bazısı böyledir reklam yapmaya bayılır... hatta nasıl tanışıp evlendiklerini merak ettim çirkin bir tabir olacak ama kendini de böyle pazarlamış mı acep:deli:
Bilmiyorum da evlendikten sonra bi haller olmus kıza diyorlar gorgusuz gibi davranıyor
Evlenince tamamlamış evrimini kendini bulmus :KK53:

:KK70: diger fark eden ciftler de mi mutsuz?
Evine aldığı kettle i bile o denli abartarak anlatmayi, kocamla soyle yapmayı cok seviyoruz demesini herkes yanlış anlıyor olamaz. Sadece ben farketsem durmam uzerinde yanlış anliyorumdur belki derim.

anlatsın

demek ki hayatında başka anlatacak konusu yok

o da kettle anlatsın siz de başka bir şey anlatın

hep o konuşmayacağına göre onu da öyle kabul edin

iş yerinde bir arkadaşım demişti ki sen ev alıyorsun kimsenin haberi olmuyor ben düdüklü tencere alıyorum tüm ofis duyuyor

kendisi demişti bunu

bu ikimizin kişilik farkı

vardır öyle insanlar onda olup bir başkasında olmayanı çokkk över

bir alet alır över

temizlikçisini över onu över bunu

ona da onun gibi davranırsın

o kettle mı övdü
sen de bende şu markası var satıcı seninkinin şu sıkıntısı olduğunu söylemişti gerçekten var mı de bakalım tepkisi ne olacak

hep ağasın paşasın demeyin herkeste varsa aman herkesin eşi böyle deyin mesela

:KK70: diger fark eden ciftler de mi mutsuz?
Madem hepiniz rahatsız oluyorsunuz o kadar kişi konuyu değiştiremiyor mu

Back
X