Gösteris meraklisi insanlar hakkinda neler düsünüyorsunuz...

dertliymissin bayagi...
Verdigin ornekler guzel...
Bende bazen bi yerdeyken etikliyorum mesela kendimi,
ama onlardaki gorgusuzluge yetisemem ben

Demekki herkesin cevresinde bu tiplerden mevcut...
Tessekurler yorumlariniz icin bencede ALLAH AKIL FIKIR VERSIN

dertliymissin bayagi...
Verdigin ornekler guzel...
Bende bazen bi yerdeyken etikliyorum mesela kendimi,
ama onlardaki gorgusuzluge yetisemem ben

Tuhaf olan, olmadıkları yerde varmış gibi göstermek
Mesela kadın dedi ki " ay gelmeden 5 çeşit yemek yaptım akşama. Kızartma yaptım 4 çeşit. Tatlım da hazır"
Diğerleri de diyor pek hamaratsın he falan
1 saat sonra kızı geldi oraya, anne okuldan geldim insan yemek yapardı ya dedi. Herkes böyle
Bişi diyemedi konuyu değiştirdi hemen.
Anneme dedim nasıl çekiyorsun bu muhabbetleri. Hiç çekilcek gibi değil

hahahahah cocuktan al haberi diye bosuna demiyorlar demekki...

Tivim insanların içini dökecekleri bir konu açmışsın valla bende dertliyim bu konuda.

7 yıldır bir arkaqdaşım var.Allahım abartısız ya kızıma şu oyuncağı tam 50 tl ye aldım.Oğluma şu kaykayı tam 90 tl ye aldım.Kız bakma sen bugün taze fasulye ile geçiştiriyorum bu akşamı yoksa etsiz tavuksuz günümüz geçmez bizim.Bak kocam her akşam tatlısız çerezsiz gelmez.Allah belamı versin şuna o kadar para saydım arkadaşa hediye ettim.Biz her hafta köyde kuzu keseriz ordan burdan almam.

Hakikaten öyle durumu yani varlıklı.Ama kilodan göbekten giydikleri artık sıradan.Benimde durumumu biliyor ne gerek var ki gözüme gözüme sokmaya.Bana ne zaman para verecek olsa(yemek falan yapıyorum)çıkarım ya 100 tl ya 200 tl veririr bozuk yok canım der.Üstünede eşim bu ay 900 tl verdi bişeyede karışmadım ama yetmedi 200 tl daha aldım der.Yıllık vergi matrahını gördüğümde zaten böyle oldum.Ama bunları ben değil herkese yapıyor.Ne yapacağım iyi deyip geçiyorum.
Birde kuzenim var eşi ile öyleler.Allahım bir mayo gösterecekk ya 20 tane resim ordan burdan bir sırıtmış bir yan bakmış bir bilmem ne yapmış.Yağlarını aldırmış şimdi ha bire minicik şortlar askılı badilerle facelerde boy gösterip gittiğibarın mekanların resimlerini paylaşıyor.Ben bunlara anlam veremiyorum.Hani yapılan ne kldar doğru ki.Helede evli bir kadının ınternet gibi ortamlarda bariz çıplak resimlerini koymasına,eşi ile duştan çıkıp sarmaş dolaş yada ıslak saçlarla resim koymasına içtiği alkollü içeceklerin mekanların resimlerini paylaşmasına hiç anlam veremedim,verebileceğimi de sanmıyorum.

Sanırım bizde sorun var tivim.

Benle hem fikir olanlari gormek guzel demekki sorun bende degil gorgusuzlugu abartanlarda ama seninkide bayagi ucmus agzini parayla acip parayla kapatiyo baksana

Ama abartısız söylüyorum canım.Bak mesela bugün görüşeceğim onunla kısmet olursa hep aynı terane dönüp dolaşıp aldıklarından yediğinden içtiğinden harcadığından.Ha birde bişeleri alır gönlüde zengindir inkar edemem44:)dedikodusunu yapıyorum sanırım ama isim vermediğimden su-i zanna girmemiş oluyorum sanırım üfff)biri aaa çok güzelmiş desin alır ona hediye eder.Ama hediye ettiğinin lafını etmesi şuna şu kadarlık bişe almıştım beğenince ona hediye ettim der.Ben bunu bilmeden evvelinde parfüm kokusunu çok beğendim hoşuma gitti dedim 6 yıl evvel banada almış hediye etti nasıl sevindim.Anaaaam sonra bu muhabbetlerini duyunca şimdi bişe alsın hayatta almam.

Amaaaan daha çok şey varda ezan okundu namaz vaktidir.En güzeli tövbe edip dua etmek sanırsam.Çoook öptüm canım Allaha emanetsin.

Onlardan birtanede bende var abartısız hergun çocuğu okula yollayınca bende alır soluğu ay bi kahve içmeye geldim.Sonra hergün şöyle planlar anlatır burdan spora gidicem,ahmetle bulusup kahve içicez (liseden okul arkadaşları saydığı erkekler) mehmetle buluşacağız yemek yıycez,falanla bakırköye alışverişe gideceğiz ay evde oturup apartmandakilerimi çekeceğim benim çevrem var vs vs. sanki nereye gideceksin diyen var sonra buna bir telefon gelir apartmandaki komşusundan ay napayım taksimde ahmetle buluştum geziyorum kızım evimi bekleyeceğim ben şokta tabiki. hergün biryerde etiketli gez yavrum hayata bidahamı geleceksin derken acaba kimin evinde oturuyosun şimdi diye düşünmektende kendimi alıkoyamıyorum

amaaaannn neler varmış ya Hu.

Ben yedigi ictigi seylerin fotograflarini gosteren, evine aldigi malin fiyatlarini altina yazan, kazandigi paranin bile nakit paralar olarak fotografini cekip sosyal paylasim sitesine koyan, evlerine gittiginde teker teker yatak odasi cekmecelerini, dolaplarini acip bak bak su su markadir, fiyati budur diyen, oturdugu siteyi bak havuzlu, bak fitness salonlu, ucreti bu kadardir vs diye anlatan ve daha benim hayal sinirlarimi zorlayacak kadar gosteris meraklisi insanlar taniyorum. Yoksa tatile gitmis de fotografini gostermis, ne varmis ki onda ya, guzel birsey o :)

Bana gore bu sonradan gormeliktir, gormemisliktir, israrla birseyler ispat etme cabasidir. Tabii bana dert olmuyor bunlar, tam tersine gulumseme nedeni, ama madem konusu acilmis, bakin da esas gormemislik nedir gorun dedim. Ben tabii o kadar gosterise gulup geciyorum, cidden komik duruyor cunku. Biraz da zavalli bir durum. Bunlari dinlerken de he he diyerekten gulumseyerek dinliyorum, hatta "aa, oyle mi" falan filan diyerek gaz veriyorum, birak ucsun biraz daha diyorum Ne biliyim pek ciddiye alinacak seyler degil bunlar, gulerim gecerim.

hamıle, strese gırmesın dıye yazdım ben oyle. paylasımlarınızı bıle uzun uzun okumadım. sadece ıcı sıkılmasın, bunalmasın, takılmasın boyle seylere dıye yazdım tek dusundugum bu, yoksa elbet herkes herkonuda hemfıkır olmayabılır goruslerını de paylasabılır

ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve çektiklerimi de face'de paylaşmayı seviyorum.her yerde,her gittiğim yerde çekerim.bu ara fırsat bulup paylaşamadım.yakında koyarım resimleri

benim hakkımda da bu tarz düşünenler var mı bilemeyeceğim,ama ben kimseyi takmam

aman yarabbi neymiş onlar öyle şok oldum benim arkdaş listemde o kadarı yok çok şükür

bende çok garipsediğim bikaç saçma örnek vereyim facebooktaki arkadaslarımın paylasımlarından ;

canım kocacım seni çok seviyorum iyiki senle evlenmişim(yüzüne söylemek yetmiyo demek hepimiz bilelim istiyo biz bilince nolcaksa)

biricik aşkımla kahve keyfimiz iletisi altında 2 fincan kahve resmi (abartısız hergün)

çok çok çok mutluyum (bekliyoki herkes niye diye sorsun buda hemen atsın havasını)

bi arkadasta bebeğini giydirip giydirip hergün fotografını ekliyo altınada yazıyo bilmemne teyzesi çok teşekkür ederiz çok yakıştı sanki bebeğine hediye almayanlar için gönderme yapıyo gibime geliyo çok abartıyo çünkü durumu her gelen hediye facebookamı konur canım bide kim aldıysa onu etiketliyo falan

şimdilik aklıma gelenler bu kadar :))

Ya paylasimlarinizi tek tek okudum ve sok kaldim bu nedir ya Allah korusun Boyle insanlardan cevremdekiler demek ki cokta abarti degilmis normalmis Yani sizden duyduklarimdan sonra :)) bence bu durumlar ozguven eksikliginden olusuyo insanlar herkes beni konussun beni begensin derken bu duruma geliyolar sanirim fakat mutevazilik kadar güzel bisey varmi bu hayatta face de benim yakin arkadasimin bi arkadasi cok paylasiyo evleneli sanirim bi yil oldu Allahin her gunu esiyle mutlulugunu paylasip durur Allah artirsin tabi ki ama bu kadar goz onunde tutulmaz ki Ben nazar deger diye korkarim ne gerek var... Haa birde soyle bisey var bende bi ara ayrildigim sevgilime sensizde olabiliyorum bak gibisinden cok Mutlu ayaklarina yattim ama Allahtan cabuk farkina vardim yaptigim sacmalagin gercekten mutluysan zaten oralarda paylasma geregi bile duymuyorsun sevdigin insanlar gozunun icine bakinca anliyo :)

sorma bacım tek başına beni hayattan soğuttu kadın daha neler neler var anlatsam kafayı sıyırırız hepberaber allah korusun

Canımcım anlatırken strese giriyorsun degilmi ben daha yeni yolcu ettim anlatacak çok şey var ama akama ancak ortalıgı toplarım

Benim arkadaş listemde de var öyleleri Dostu düşmanı çatlatıyorlar valla
Bana pek mantıklı gelmiyor özel hayatın çarşaf çarşaf serilmesi, tamam bi iki resim at ama millet artık o kadar abartıyor ki anlamak mümkün değil
Napayım ben de onları öyle kabul ediyorum

Sen bol bol koy abla bayiliyorum sana ve kankilerine

bi ara facem vardı.. baktım harbiden b.ku cıktı kapattım.

yok yatak yorgan utanmasa özel hayatı ,wc si facede olcak

hiçbir sosyal bişeyim yok ohh kafam da rahat. isteyen arasın sesimi duysun.

gerçek hayatta öyle insanlar da denk geliyor gülüp geçiyorum kendi acizliklerini böyle yüceltmeye çalışıyorlar bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…