- 13 Mayıs 2013
- 418
- 10
- 68
Her görüşmemiz bir felaket yeminle geçenlerde benim servisten telefonumu almaya gittik 2 kez servise vermiştim eve geldıgımde calısmıyordu hala dedımkı surda oturalım bıkac arama yapayım kapanırsa yıne eve dönmeden gerı vereyım simitçiye oturduk baktım herşey normal eve dönduk akşam face açtım bır bakayım ki arkadaş simitçide oturduğumuz saatte çok lüks sandığı bir mekanda kahve içip pasta yıyormuş tabi ben yine şokşokşokanlamadığımda olmadığımız yerde olmuş gibi olmanın faydası ne
Gerek normal hayatta gerekse sanalda etrafimizda cokca gösteris meraklisi insan var,
birsey alirsin önce marka sorar,yeni birsey alir sana nasil duyurup nasil hava atacagini sasirir,
sevgilisi veya esiyle cok mutlu oldugunu insanlarin yuzune sokmaya calisir,ornegin yine sosyal medyada,
yan yana olduklari halde ordan cilvelesmeler ve ilani ask edenler var,gittikleri her yeri bildiren,
ne yediyse yayinlayan akliniza gelebilecek hersey yani..Insan mutluysa kendini ilgilendirir baskalarina duyurmanin amaci ne ? bu insanlar hakkinda neler dusunuyorsunuz,
bu gosteris merakinin sebebi ne olabilir sizce ? Ve merak ediyorum bu sosyal medya olmasa bu insanlar havalarini nerde atacaklar acaba
tam okunmadığından bölüp, tekrar paylaşıyorum
Eki Görüntüle 1185564 Eki Görüntüle 1185562 Eki Görüntüle 1185563
yok artık ya şuurunu kaybetmiş bunlar normal insanın yapacağı şey değil bu
hani bunları okuyan, o kızın cadde kızı olduğunu falan düşünür. Altında şık bir araba, kolunda marka poşetlerle bağdat caddesinde tur atan bir kız.. değil, nerde yaşadığını söylesem bana ayıp olur.
böyle böyle soğutuyor insanlar kendilerinden.. ne gerek var..
görmüş geçirmiş insandan böyle hareketler beklenmez zaten
telefonunun olması onun için sıradan bir olay olur bahsini bile etmezki kalksın facebooka koysun :))
Allah kimseyi böyle komik duruma düşürmesin ne diyeyim :))
Kırmızıyla işaretlediğim maddeye ben çok gülüyorum. Samimiyetsizce buluyorum.
Yanyanayken gözlerinin içine bakıp söylemek varken fotograf altında yazışmalar vs irite oluyorum.
Sadece o duysa ona fısıldasa kimse duymaz ki ama!
Gerek normal hayatta gerekse sanalda etrafimizda cokca gösteris meraklisi insan var,
birsey alirsin önce marka sorar,yeni birsey alir sana nasil duyurup nasil hava atacagini sasirir,
sevgilisi veya esiyle cok mutlu oldugunu insanlarin yuzune sokmaya calisir,ornegin yine sosyal medyada,
yan yana olduklari halde ordan cilvelesmeler ve ilani ask edenler var,gittikleri her yeri bildiren,
ne yediyse yayinlayan akliniza gelebilecek hersey yani..Insan mutluysa kendini ilgilendirir baskalarina duyurmanin amaci ne ? bu insanlar hakkinda neler dusunuyorsunuz,
bu gosteris merakinin sebebi ne olabilir sizce ? Ve merak ediyorum bu sosyal medya olmasa bu insanlar havalarini nerde atacaklar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?