- 22 Mart 2013
- 346
- 45
- 68
Gerek normal hayatta gerekse sanalda etrafimizda cokca gösteris meraklisi insan var,
birsey alirsin önce marka sorar,yeni birsey alir sana nasil duyurup nasil hava atacagini sasirir,
sevgilisi veya esiyle cok mutlu oldugunu insanlarin yuzune sokmaya calisir,ornegin yine sosyal medyada,
yan yana olduklari halde ordan cilvelesmeler ve ilani ask edenler var,gittikleri her yeri bildiren,
ne yediyse yayinlayan akliniza gelebilecek hersey yani..Insan mutluysa kendini ilgilendirir baskalarina duyurmanin amaci ne ? bu insanlar hakkinda neler dusunuyorsunuz,
bu gosteris merakinin sebebi ne olabilir sizce ? Ve merak ediyorum bu sosyal medya olmasa bu insanlar havalarini nerde atacaklar acaba
bence ağzı dolu cebi dolu üstü başı dolu ama beyni ve hayatı boş olan insanlar. ve hiç haz etmem. bugün sınava giderken bir bankta oturdum dınlendım kardesimle, erkek arkadasımı bekliyordum. önümüzden bir kadın gecti hemen yanda da cok mağdur ve üstü başı eski üskü olan bi yaşlı amca öylesine yorgun yatıyordu ki. benim içim acıdı. kadın ona öyle bir tiksintiyle baktı ki. ben utandım resmen
ben bu tür insanları hiç mi hiç anlamıyorum ki zaten ama bi yazı okudum psikolog ve bilim adamları sosyal paylaşım sitelerinin insanlara mutsuzluk depresiflik gibi duygular yaşatıyormuş arkadısının yer bildirimini arkadaş ortamını gidip gezebildiğini giyip cekildiğini yapamadığı için kıskanıp mtsuzluk yasadığını belirlemişler acıkcası bazen banada olmuyor değil öz eleşti yapmak lazım haniGerek normal hayatta gerekse sanalda etrafimizda cokca gösteris meraklisi insan var,
birsey alirsin önce marka sorar,yeni birsey alir sana nasil duyurup nasil hava atacagini sasirir,
sevgilisi veya esiyle cok mutlu oldugunu insanlarin yuzune sokmaya calisir,ornegin yine sosyal medyada,
yan yana olduklari halde ordan cilvelesmeler ve ilani ask edenler var,gittikleri her yeri bildiren,
ne yediyse yayinlayan akliniza gelebilecek hersey yani..Insan mutluysa kendini ilgilendirir baskalarina duyurmanin amaci ne ? bu insanlar hakkinda neler dusunuyorsunuz,
bu gosteris merakinin sebebi ne olabilir sizce ? Ve merak ediyorum bu sosyal medya olmasa bu insanlar havalarini nerde atacaklar acaba
ben bu tür insanları hiç mi hiç anlamıyorum ki zaten ama bi yazı okudum psikolog ve bilim adamları sosyal paylaşım sitelerinin insanlara mutsuzluk depresiflik gibi duygular yaşatıyormuş arkadısının yer bildirimini arkadaş ortamını gidip gezebildiğini giyip cekildiğini yapamadığı için kıskanıp mtsuzluk yasadığını belirlemişler acıkcası bazen banada olmuyor değil öz eleşti yapmak lazım haniama o marka olayı en uyuz olduğum sey alamayacak olan var sonucta cok yanlış bence
Canımcım anlatırken strese giriyorsun degilmiben daha yeni yolcu ettim anlatacak çok şey var ama akama ancak ortalıgı toplarım
ben bu tür insanları hiç mi hiç anlamıyorum ki zaten ama bi yazı okudum psikolog ve bilim adamları sosyal paylaşım sitelerinin insanlara mutsuzluk depresiflik gibi duygular yaşatıyormuş arkadısının yer bildirimini arkadaş ortamını gidip gezebildiğini giyip cekildiğini yapamadığı için kıskanıp mtsuzluk yasadığını belirlemişler acıkcası bazen banada olmuyor değil öz eleşti yapmak lazım haniama o marka olayı en uyuz olduğum sey alamayacak olan var sonucta cok yanlış bence
tabiki sinir oluyorum.. kendilerini bir şey sanmalarından nefret ediyorum.. sürekli bi kendini ispat çabası, gösterişi beni sinir ediyor.. arkadaş olarak böle insanlardan uzak durmaya çalışıyorum fakat aile içindense mecburen görüşüyorum ama sinir ola ola
Nereden buluruz böyle arkadaşları bilmem,ayy birde onlar bizi anlatsa bizler nasılız acaba
Her görüşmemiz bir felaket yeminle geçenlerde benim servisten telefonumu almaya gittik 2 kez servise vermiştim eve geldıgımde calısmıyordu hala dedımkı surda oturalım bıkac arama yapayım kapanırsa yıne eve dönmeden gerı vereyım simitçiye oturduk baktım herşey normal eve dönduk akşam face açtım bır bakayım ki arkadaş simitçide oturduğumuz saatte çok lüks sandığı bir mekanda kahve içip pasta yıyormuş tabi ben yine şokşokşokanlamadığımda olmadığımız yerde olmuş gibi olmanın faydası ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?