Gösterisli burun ??

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
Selamlar

Gün icinde hep burun sprayi kullaniyom bu durum normalmi?? Reveziyon yapma sebebim tikaniklik, göz kemik ortada, birde ucunla sirtini begenmedim! 2. Resim gibi burnumu hayal ettim ..

Son düzenleme:
Burnunuz gayet güzel olmuş . benimde 35 gün oldu çok kişi doğal olmuş dedi beğenmeyen yok gibi. Ben çok kafaya takmamaya çalışıyorum, nasıl olmuş ne olmuş biraz daha zaman geçsin..Sizi hep görüyorum devamlı üzüntü gibi yazıyorsunuz yanlışmı hatırladım, burnunuzun bir sorunu yok neden çok kafaya taktınız komşunuzda işi gücü yok sizin burnunuzamı takmış ne alaka, estetik olmuş gibi olmamalı burun bence, sizinde gayet güzel.

Bu fotoğraf 6. ayınıza mı ait?
Sırt kısmı hala baya şiş duruyor çünkü.
Kusura bakmasın kimse de komşunuzdaki de kıskançlık veya cahillik bence .
Para veriyorsan belli olacak diye bir mantık mı var öyle ucubeye dönersin.
Liposuction ameliyatından sonra kadınlar kürdan kadar mı kalıyor?
Göğüs estetiğinden sonra göğüs ölçüleri 150 mi oluyor sanki.
Estetikle önemli olan hiç belli olmamasıdır.
Tabi ki seni önceden tanıyanlar anlayabilir ama benim çok arkadaşım var ben söylemeden anlamayan.

Burnun gayet guzel gozukuyor. Haftalardir cirpiniyorsun burada valla ben sizi anlamadim gitti. Doktorlarda her soyledigimizi gosterdigimizi aynisini konduramazlar ki sihirbazmi bunlar. Insanin eski burnuda cok onemli cildi yapisi kalinligi vs. Bende doktorla gorustum. Fazla kuculmaz dedi. Burun deliklerimde kuculmezmis. Ben napayim simdi findik gibi bi burun hayaliyle girersem ameliyata sonrasi bende depresyona girerim tabi.

Burnunuz gayet güzel bence. Ama hala ödeminiz var uçta sırtta. O komşuya gelince... ne biçim insanlar var ya anlamıyorum ben. Içi kötülük dolu kalbi kara kişilerden uzak durun siz. Ben çok beğendim burnunuzu. Sağlıkla kullanın. Gayette yakışmış yüzünüze. Hiç moralinizi bozmayın.

anlatamiyom herhalde istemedigim burun oldu herkwz diyo biraz kaldirsaydi daha iyi olurdu diye yoksa kötü Diyen kim tuhaf duruyo yandan sirt kisimla ucu ?? Ucdaki ödem degil sirtdakide ödem degil ?

cirpinmankn sebebi göz kemigi

Yok findik istemedim inanki ya biraz kaldirmaktq neolacakti sanki kalkik burun kizlara gider ucu düsük burun begenmiyom napim

anlatamiyom herhalde istemedigim burun oldu herkwz diyo biraz kaldirsaydi daha iyi olurdu diye yoksa kötü Diyen kim tuhaf duruyo yandan sirt kisimla ucu ?? Ucdaki ödem degil sirtdakide ödem degil ?
Ödem olmadığını doktorunuz mu söyledi? Siz doğallıktan yana değilsiniz o zaman. Cok kalkık istemenize saygı duyuyorum. Keşke doktorunuzla anlasabilseymisiniz beklentileriniz konusunda.(Ben yeterince kalkık bi burun görüyorum ama..) Ben de oldum ameliyat 1.5 ay oldu. Benimkini görseniz hiç beğenmezsiniz. Çünkü ben doğal olsun dedim. Kaydırak bi burun hiç istemedim. Peki siz masaj yaptınız mi?

Süper olmuş. Nasıl beğenmiyorsun anlamadım . Minik bir burun. Daha ne istiyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…