- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
- Konu Sahibi sanane0025
-
Burnunuz gayet güzel olmuş . benimde 35 gün oldu çok kişi doğal olmuş dedi beğenmeyen yok gibi. Ben çok kafaya takmamaya çalışıyorum, nasıl olmuş ne olmuş biraz daha zaman geçsin..Sizi hep görüyorum devamlı üzüntü gibi yazıyorsunuz yanlışmı hatırladım, burnunuzun bir sorunu yok neden çok kafaya taktınız komşunuzda işi gücü yok sizin burnunuzamı takmış ne alaka, estetik olmuş gibi olmamalı burun bence, sizinde gayet güzel.Selam
Kizlar birsey sorcam neyaziki 6 ay oldu burnum hala önden top yandan cok tuhaf duruyo benim bir komsu var dediki eger bu burnun kimse yapildigini fark etmediyse verdigin onca para bosa gitmis demektir ve bu kadin benim zaten morelim intihar düsüncesi varken dahada psklogimi alt üstü yapti ben o doktora sekil veriyo diye güvenmisken böyle tuhaf tabloyla karsilascsmin aklimin ucundan gecirmedzim bi burnun güzel oldugu zaten yapilisindan belli olmazmi?? Asagada resimde koydum ucu ve sirti beni yiyip bitiriyo ben burunu nebönden nede yandan begendim ve cevremde kimsede begenmedisiz ne düsünüyosunuz bu konu hakkinda!? 6 aydir sol burun deligimde geceleri hep tikali sisliktenmi geliyor anlamadim gitti? Gün icinde ise hep burun sprayi kullaniyom bu durum normalmi??
Burnun gayet guzel gozukuyor. Haftalardir cirpiniyorsun burada valla ben sizi anlamadim gitti. Doktorlarda her soyledigimizi gosterdigimizi aynisini konduramazlar ki sihirbazmi bunlar. Insanin eski burnuda cok onemli cildi yapisi kalinligi vs. Bende doktorla gorustum. Fazla kuculmaz dedi. Burun deliklerimde kuculmezmis. Ben napayim simdi findik gibi bi burun hayaliyle girersem ameliyata sonrasi bende depresyona girerim tabi.Selam
Kizlar birsey sorcam neyaziki 6 ay oldu burnum hala önden top yandan cok tuhaf duruyo benim bir komsu var dediki eger bu burnun kimse yapildigini fark etmediyse verdigin onca para bosa gitmis demektir ve bu kadin benim zaten morelim intihar düsüncesi varken dahada psklogimi alt üstü yapti ben o doktora sekil veriyo diye güvenmisken böyle tuhaf tabloyla karsilascsmin aklimin ucundan gecirmedzim bi burnun güzel oldugu zaten yapilisindan belli olmazmi?? Asagada resimde koydum ucu ve sirti beni yiyip bitiriyo ben burunu nebönden nede yandan begendim ve cevremde kimsede begenmedisiz ne düsünüyosunuz bu konu hakkinda!? 6 aydir sol burun deligimde geceleri hep tikali sisliktenmi geliyor anlamadim gitti? Gün icinde ise hep burun sprayi kullaniyom bu durum normalmi??
Selam
Burnun gayet guzel gozukuyor. Haftalardir cirpiniyorsun burada valla ben sizi anlamadim gitti. Doktorlarda her soyledigimizi gosterdigimizi aynisini konduramazlar ki sihirbazmi bunlar. Insanin eski burnuda cok onemli cildi yapisi kalinligi vs. Bende doktorla gorustum. Fazla kuculmaz dedi. Burun deliklerimde kuculmezmis. Ben napayim simdi findik gibi bi burun hayaliyle girersem ameliyata sonrasi bende depresyona girerim tabi.
Burnun gayet guzel gozukuyor. Haftalardir cirpiniyorsun burada valla ben sizi anlamadim gitti. Doktorlarda her soyledigimizi gosterdigimizi aynisini konduramazlar ki sihirbazmi bunlar. Insanin eski burnuda cok onemli cildi yapisi kalinligi vs. Bende doktorla gorustum. Fazla kuculmaz dedi. Burun deliklerimde kuculmezmis. Ben napayim simdi findik gibi bi burun hayaliyle girersem ameliyata sonrasi bende depresyona girerim tabi.
Ödem olmadığını doktorunuz mu söyledi? Siz doğallıktan yana değilsiniz o zaman. Cok kalkık istemenize saygı duyuyorum. Keşke doktorunuzla anlasabilseymisiniz beklentileriniz konusunda.(Ben yeterince kalkık bi burun görüyorum ama..) Ben de oldum ameliyat 1.5 ay oldu. Benimkini görseniz hiç beğenmezsiniz. Çünkü ben doğal olsun dedim. Kaydırak bi burun hiç istemedim. Peki siz masaj yaptınız mi?anlatamiyom herhalde istemedigim burun oldu herkwz diyo biraz kaldirsaydi daha iyi olurdu diye yoksa kötü Diyen kim tuhaf duruyo yandan sirt kisimla ucu ?? Ucdaki ödem degil sirtdakide ödem degil ?
Süper olmuş. Nasıl beğenmiyorsun anlamadım . Minik bir burun. Daha ne istiyorsun .Selam
Süper olmuş. Nasıl beğenmiyorsun anlamadım . Minik bir burun. Daha ne istiyorsun .
Evet minik. Çok da güzel. Ne oha sı :))) Gayet güzel. Ama kalkık istiyorsan sonra biraz kaldırılır. Ama çok kalkık hoş olmaz.Istemedigim burun biraz kalkik haYal ettim kötü demiyomki Ama ya minikmi?? Oha
Evet minik. Çok da güzel. Ne oha sı :))) Gayet güzel. Ama kalkık istiyorsan sonra biraz kaldırılır. Ama çok kalkık hoş olmaz.
Evet minik. Çok da güzel. Ne oha sı :))) Gayet güzel. Ama kalkık istiyorsan sonra biraz kaldırılır. Ama çok kalkık hoş olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?