Gösterisli burun ??

Dun koydugunuz fotograflarda sizin degildi herhalde !! Dunde gordum fotgraflarinizi bugunde gordum ne hikmetse zaten kendi burnunuzun fotografini kucucuk koyuyorsunuz.

Gidin de doktor size domuzcuk burnu yapsin bir rahatlayin oyle yapay yapay gezersiniz artik...

kalkikliginla yapay ne alaka.. baris cakirda kalkik yapyior.. ve herkez dogal diyor.. cok tuhaf ... hem sizde bi silkelinin derdiniz ne anlamadim.. birtek doktorlarin ekmeginle oynamadim diye.. suclu ben oldum.... bu neya.. herkezi düsünürsem ohhooo... vay halime..

Baris cakir kalkik yapiyor??? Evet oyle hihi ozelden yazdiniz ozelden cevapladim, burdan da cevaplayayim o zaman kimsenin ekmegini falan dusunmuyorsunuz siz, dusundugunuz tek sey kendi cikariniz...

A doktora mi oldun dedigimizde yok hayir o doktor super keske ona olsaydim derseniz sonradan lafi kivirip aslinda ben de a ya olmustum diye donerseniz burda bencilliginiz vardir baska birsey degil!

Daha da tartismayacagim sizinle, tekrarlayayim sorununuzu gidin doktorunuzla konusun eger tatmin olmuyorsaniz da baska doktor arayin...

Slm kizlar ben yeni üye oldum bende tam bugün 4 ay oldu ama şeklini bende sevemedim ucu top gibi duruyo kanatlari kesmiş o kanatlarda tuhaf uzaktan aynaya bakınca cok çirkin ön görüntü bu değisirmi daha guzellesirmi lutfen

Resim atarsaniz yorum yapabiliriz.

Burnunuz geyet güzel görünüyor bence şişlik varmı bilemiyorum ama böyle bile güzel.ayrıntıları sadece siz farkediyosunuzdur belkide fotoda eğri durmuyor bence.güle güle kullanın.
piskolojim bozuldu hic yakistiramadim bende birde incelir diyolar şişlik sabah oluyo sonra iniyo ama hala o indiği halde varmi bende anliyamiom

Oldu sanirim birdaha foto atacam
Eski burun ucunuz yuvarlak ise kesinlikle sivri bir burun beklemeyin. Burun deliklerini illa ki kucultun dediyseniz evet burun kanatlarindan kesiliyor. Absurd bir sey goremedim ben gayet guzel. Ilk attiginiz resim daha da guzel. Burunun oturmasi 6 ay diyorlar. Ben mesela kalin derili ve etli bir burun benimkinin iyilesmesi oturmasi 1 2 yil bulur diyorlar.

Canim.benim ben kes kanatlarini demedim sadece bi resim gosterdim top gibi olmasin dedim eski burun ucum önden guzeldi resimlerde filan guzel cikiodu birde bu burun ucu nezeman rahatlikla oynariz bana bogazli kazak filan giyip cikarirken ömür boyu dikat edecen diolar kikirdak deforme olur dediler ben ne anladim bu isten ozaman kafam cok karisik

Okadar dikkat psikolojiyi bozar bence 1 yıl sonra eski burnunuz gibi kemikler kaynıyor diye biliyorum zaten nettede öyle yazıyor çoğu yerde.ben 2 aya yaklaştım hiç öyle aşırı dikkat etmedim ufak tefek illaki oluyor çarpma vs.ama sert olmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum.

Ben napicam bakalim. Nasil olacak benim burun deligide kuculmezmis. Burnunda fazla kuculmez biraz kuculur dedi. Etli bir burun ve kalin deriliyim. Uzun bir surec beni bekliyor ameliyattan sonra.

ja peki o göz kemik?? s bana kendi kemiginiz dedi.. hic sislikten falan bahsetmedi?? o nasil yok olacak??
Ameliyattan önce o şekilde bir.cikinti yoksa sizin kendi kemiginiz olamaz di mi? Dediğim gibi bence biraz doktorunuza güvenin ve bekleyin.masaj verdiyse masajlarınızı ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…