Gösterisli burun ??

Allah yardımcınız olsun, 4 ayda alışmaya başlamanız gereekirdi diye düşünüyorum. Yüzünüzün bütünüyle mi uyuşturamadınız burnunuzu

Allah yardımcınız olsun, 4 ayda alışmaya başlamanız gereekirdi diye düşünüyorum. Yüzünüzün bütünüyle mi uyuşturamadınız burnunuzu
Sagol canim benim aynen hic yakistiramadim bir baskasi oldum adetaa nasil alisacam her gun kabus aciyla uayaniom keskeler yasiom

İlk bir ay bende öyleydim hatta gece düzenli uyku uyuyamıyordum. Her gün neden kendime bunu yaptım diye soruyodum, ama sonradan olumlu yorumlar geldikçe alışmaya başladım. İnşallah büyük sorunlar çıkmasın diye dua ediyorum daha çok yeni çünkü

Canim sana nekadar oldu ucu filan seninkininde boylemiydi top şeklini bilya gibi artı birde madalla sıklmış gibi de incelirse daha da kötü olursa zaten kötü de iyce berbat olursa ben sosyal hayatim bitti kimseyle görusmuyom eski halim bundan kat kat iyidi resimlerimi evde ters cevirdim gormiyim diye gülüm yani o derece sen nasil alistin benim resmi gormusdundur senin resmine bakabilirmiyim sadece burnu ceksen

Daha 2 ayım dolmadı benim

.

Eklentiler

• C07D16E2-57DB-4671-BEE7-520E7EBED9B2.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 97
anlatamiyom herhalde istemedigim burun oldu herkwz diyo biraz kaldirsaydi daha iyi olurdu diye yoksa kötü Diyen kim tuhaf duruyo yandan sirt kisimla ucu ?? Ucdaki ödem degil sirtdakide ödem degil ?
ceren senşn burnunu ben özelden
cerwnin ayrıntılı fotolaronı gördünüz mü özelden görmenizi tavsiye ederim gerçekten 17 bine göre fazla oyulmuş hatalı bir burun kavisi çok fazla verilmiş ve gözünün kenarında kemik çıkmış bi kaç doktor da çözümü yoktur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…