- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
- Konu Sahibi sanane0025
-
Sen fellik fellik revizyon olmak için çabalıyordun bu burna revizyon olcaksan bişey demiyorum doktorun kim harika yapmıs söyle direk ona gideyim harika doktor bence
Cerencik üslup leş yalnız.
Burnunuz gayet güzel bence. Ama hala ödeminiz var uçta sırtta. O komşuya gelince... ne biçim insanlar var ya anlamıyorum ben. Içi kötülük dolu kalbi kara kişilerden uzak durun siz. Ben çok beğendim burnunuzu. Sağlıkla kullanın. Gayette yakışmış yüzünüze. Hiç moralinizi bozmayın.
Ödem olmadığını doktorunuz mu söyledi? Siz doğallıktan yana değilsiniz o zaman. Cok kalkık istemenize saygı duyuyorum. Keşke doktorunuzla anlasabilseymisiniz beklentileriniz konusunda.(Ben yeterince kalkık bi burun görüyorum ama..) Ben de oldum ameliyat 1.5 ay oldu. Benimkini görseniz hiç beğenmezsiniz. Çünkü ben doğal olsun dedim. Kaydırak bi burun hiç istemedim. Peki siz masaj yaptınız mi?
Şimdi şöyle bir gerçek var: hayal ettiklerimiz olabilseydik herkes bi angelina ya da barbie bebek gibi olurdu.ver parayı ol istediğin gibi bir şey yok yani.. bu kadar insan burnunuz güzel hoş diyorsa bence sizin memnuniyetsizliginizde bir sorun var. Size tavsiyem ya biraz daha bekleyin bir yıkınız dolsun. Ya da şu meşhur doktora gidin.barış çakır.. başın paraları istediğiniz gibi olursunuz belki... sevgiler...doktor beni hic dinlemediki hatta gösterdim kalkik kavisliydi parayi verdikten sonra hayal ettigim resimlerede bakti hicmi adamin vicdani sizlmadi anlamadim!! Sinirlerim ona bozuk birde bu kemigi görünce dahada bozuldu
4/4 lük burun dahi olsa yine begenmeyecekti arkadas bir kusur bulacakti mutlaka. Her burun her yuze gitmez ki. Her ciltte istedigin gibi olmaz.Ozelden yazdiginizda da burnunuz kalkik kavisli dedim, sence benim burnum kavisli mi yazdiniz evet kavisli ama net gorunmuyor burdan demistim, kucucuk fotografta belli degildi. Su an goruyorum da bu burun kavisli degilse ben de uzayliyim. Ne istiyorsunuz bilmiyorum ama bence sizin istediginizi yapabilecek doktor yok.
Sunu da belirtmeden gecemeyecegim, burun ucum top gibi de top gibi demissiniz ya burnun oturmasi 1 yil ve en son oturan yer burun ucu, deriniz kalinsa 6 ayda oturmaz.
Bir de vicdani sizlamadi mi su bu diyorsunuz ya herkesin yuzune gidecek burun farklidir size daha da kalkik yapsa domuz gibi dururdunuz zevkiniz boyleyse diyecek birsey yok...
Doktorunuzu soran, soracak arkadaslara da soyleyeyim sormayin arkadaslar hem yaniltiyor hanimefendi doktorunun kim oldugu konusunda, hem de sonradan gercekleri soyluyor cok vicdanli cunku
Şimdi şöyle bir gerçek var: hayal ettiklerimiz olabilseydik herkes bi angelina ya da barbie bebek gibi olurdu.ver parayı ol istediğin gibi bir şey yok yani.. bu kadar insan burnunuz güzel hoş diyorsa bence sizin memnuniyetsizliginizde bir sorun var. Size tavsiyem ya biraz daha bekleyin bir yıkınız dolsun. Ya da şu meşhur doktora gidin.barış çakır.. başın paraları istediğiniz gibi olursunuz belki... sevgiler...
Göz kemiği dediği şeyi ben anlamıyorum. Onun net olduğu bir fotoğraf ekleyebilirsen belki daha iyi bir yorum yapılır.
Ama bu görsellerde ben de çok korkunç bir burun göremedim. Yani intihar düşündürecek bir durum yok. Kaliteli estetik, estetik olduğu belli olmayan, yüzüne yakışan işlemlerin yapıldığı bir operasyondur.
Ben kendi fotoğraflarıma editle kavis yaptım mesela ve olmadı garip durdu. Demek doktorumun kavis yapmak istememesinin bir nedeni varmış anladım. Ki yüzüm ufak, minyon tipliyim, doğal burnum çok büyük değil vs. ama olmadı işte kavis yapınca yüzümün yarısı türk yarısı uzak doğulu oldu.
Daha küçük, daha çok kavis derken bir Michael Jackson, bir Voldemort olmak var. Bunları da düşün bence. Bu kadar negatif olma, kendine yazık ediyorsun.
4/4 lük burun dahi olsa yine begenmeyecekti arkadas bir kusur bulacakti mutlaka. Her burun her yuze gitmez ki. Her ciltte istedigin gibi olmaz.
Biz hepimiz seni anladıkta sen bizi anlamıyorsun be güzelim.senin psikolojin bozulmuş. Bi de üslubun ne kadar ters. Biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sen resmen döve döve yazıyorsun. Canim sana sağlıklı günler diliyorum. Yardımcı olamadıysak sorunu biz de değil birazda kendinde ara.Ay ben nediyom surda doktor istedigim burnu yapmadi üstelik kemik cikti ben burda japonjami konusuyom hafif kalkik istedim gülünce düsüyor anlasana ondan ziyade göz kemigim cikmis resimde görünüyor
Hem o son ekledigin önden olan foto var ya... Ben de de var o dediğin kemik.zamanla geçicek.. hala sis bu burun. Biraz sabret.Yok niye kusur bulim kaldirilsaydi dicektim kendim istedim bu neya ?! Ama doktor hic kaldirmadi ve bunu cevremde herkez dedi bunu niye anlatamiyom ben??
Biz hepimiz seni anladıkta sen bizi anlamıyorsun be güzelim.senin psikolojin bozulmuş. Bi de üslubun ne kadar ters. Biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sen resmen döve döve yazıyorsun. Canim sana sağlıklı günler diliyorum. Yardımcı olamadıysak sorunu biz de değil birazda kendinde ara.
Sende kacinci ay ?? Bende kendi göz kemigin spikül falan dediHem o son ekledigin önden olan foto var ya... Ben de de var o dediğin kemik.zamanla geçicek.. hala sis bu burun. Biraz sabret.
Ben burnunu begendim
O komşun catliyor
Burnunuzu düzelttirmek yerine keşke birazda uslubunuzu düzelttirseydiniz...
Bi 6 ay sonra falan biraz ucunu kaldirt madem oylr istiyorsun...cok az amao burun hayal ettigim burun benim kendim burnum degil?? tasarim.. hayal ettigim burun öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?