Gostermiyorrr

Wahayra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
154
38
13
38
kizlar 16+4 te gittim oturusu uygun degil goremdim ama kiza benziyor dedi. Sizce kiz midir yada erkege donermi bisiler almak istiyorum her seferinde hevesim kursagimda donuyorum. Sanirim cihaz da cok iyi degil. Boyle bir durumla karsilasan var mi?

Ne onemi var saglikli olmasi yeterli bence. Ben 8 aya kadar gostermemisim anneme doktor secdeye durur gibi yatiyor goremiyorum demis. Annemde iyi dogumda ogrenirim demis. Ve ben dogmusum:)
kizlar 16+4 te gittim oturusu uygun degil goremdim ama kiza benziyor dedi. Sizce kiz midir yada erkege donermi bisiler almak istiyorum her seferinde hevesim kursagimda donuyorum. Sanirim cihaz da cok iyi degil. Boyle bir durumla karsilasan var mi?

Ama kardesim erkek hemen 4 aylikken kendini gostermis

Bence bebegin kiz canim :) kozlar göstermez derler

Zayen ne oldugu onemli degil sadece cinsiyet mereki Bende suan 4. Aydayim unarim ykinda belli olur

Sen degis ya o doktoru hatta hastaneyi de. Benim bircok tanidigim 12. Haftada ogreniyor. Ben 14 de kesin ogrenmistim.

Canım benimki de gostermedi ilk 13 haftalıkken gitmiştim erkeğe benzetmişti 17 haftalikta gittim kıza benziyo dedi yüzde 60 kız bence dedi ama kesin bisey demiyorum dedi bizim ki de nazlı biraz .allahım hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah cinsiyet önemli değil tabiki ama insan artık biseyler almak istiyo merak ediyo

Canım bnce kız kızlae eç gösteriyor

Her seferinde bu sefer kesin ogreniyoruz diye kapidan giriyoruz:)) yan donmus esneyip duruyor gicik ediyor bizi :)))) canim yavrum gister artik:))

Bende 14 haftalığım ama göstermedi doktor erkeğe benzitor dedi tam emin değilim dedi ilkten böyle deyip bidahaki ay kıza dönen varmı

Haberlerde cinde bi kadina doguma kadar kiz denmis. Hatta kadin herseyi kiz cocuguna gore almis. Sonra erkek dogurmus :)
Bende 14 haftalığım ama göstermedi doktor erkeğe benzitor dedi tam emin değilim dedi ilkten böyle deyip bidahaki ay kıza dönen varmı

Haberlerde cinde bi kadina doguma kadar kiz denmis. Hatta kadin herseyi kiz cocuguna gore almis. Sonra erkek dogurmus :)
Ya öyle tabi ama göstermedi beneiş sırf bebeğim gelişimi 1 hafta daha ilerde diye yada kemik yapısından öyle söyledi sanırım emin değilim dedi özele gidiyorum bise sözde

Hyrlisi olsun cnm :) gosterir elbet birgun :)
Ya öyle tabi ama göstermedi beneiş sırf bebeğim gelişimi 1 hafta daha ilerde diye yada kemik yapısından öyle söyledi sanırım emin değilim dedi özele gidiyorum bise sözde

Bizim doktor 11de kız gibi dedi, 13te muhtemelen kız dedi, 15te biraz tereddüt etti gibi geldi bize, kız lehine dedi, yarın 16 olacak, bakalım ne diyecek :)

Bizimde gelisimi 1 hafta ilerde canim ama kiza benzetip yolladi:))

Benim doktorum 13.haftada cihazı karnıma koyduğu gibi bunun pipisi var demişti ve bebeğim erkek ben alışverişimi 8.aya girdiğimde yaptım a'dan z'ye herşeyini aldık oğlumun valla 1 günde bitti ne güzel bence sende acele etme alışveriş için doğumuma 26 gün var çok şükür herşeyi hazır onun gelmesini bekliyoruz artık :) sağlıklı büyüsün gelişsin gerisinin önemi yok bence herşey alınır yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…