Götürüp kapılarına bırakmalı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
okadar uzuldum kı ben kızılayda gonullu calısmıstım tum calısan yanı ekıp ınanılmaz hassastı baskanda bu konularda cok hassasdı. bır laf vardır ıcerde kahpe olursa kapı kılıt tutmaz dıye. en bastan bozukmus demek kı baskanda kendıne benzeyenlerı almıs yanına. sıkayet ettıysenız degıstırılmemesı mumkun degıl ekıbın hatta ıncelemeye alırlar. evet maalesef ulkemızde adalet noksanlıgı aksaklıgı var ama bu konularda hızlılar ve cozum odaklı hemen yetısıyorlar. cok kısa surede geregı yapılır bundan emınım.

Ben hala Kızılay'da çalışan insanların çok büyük kısmının hassas olduklarına inanıyorum.
Sizin söyleminizle bu içerde ki kahpeleri temizlememiz lazım.

Giysi kutularına eşyalarımızı atıyoruz yerine ulaşsın diye meğer nerelere ulaşıyormuş gerçekten yazık.bundan sonra çöpün yanına koyarım çöp toplayanlar alır hiç degilse

Fevriliğinizi anlamakta zorlanıyorum.
Burada ki hiç bir arkadaşın Kızılay'ı suçladığını görmedim. Burada isyan edilen kurum değil o kurumda çalışanlardır.
Ben de devletteyim. Çalıştığım kurum hakkında çok kötü şeyler duydum ve gördüm. Her meslekte maalesef çürükler var. Amaç bu çürükleri ortaya çıkartıp kurumu bu pisliklerden kurtarmaktır.

Ben sizi anlıyorum. Ama inanın ki ben de dahil olmak üzere kimse Kızılay'ı suçlamıyoruz. Ayrıca kurumun itibarı da zedelenmiş değil. Kurumdaki asalaklar teşhir edilmeli ki temiz toplum olma yolunda ilerleyelim.
Yukarda bana yazılanları okudunuz mu ?
Sende hırsızsın, sorgulanacaksin diye yazılanları ya da zeka seviyeme bile laf edildiğini nasıl tepki versem fevri olmak bilmiyorum olabildiğince kibar olduğumu düşünüyorum.
Bundan sonra yazdım benim için kızılayın sadece sağlık bazlı bir önemi var geri kalan yardımları ile ilgilenmiyorum .
Kan bağışı, donor vs olaylarında inanılmaz iş kolaylaştırıyor.
Bu yazıyı okuyan bir tek insanın bile kızılaya kan ya da maddi bağış yapmasının riske girmeisni bu yüzden istemiyorum .
Sağlık bazında kızılay bizim için hayatidir . Sorgulanmasin vs demedim ama bu forum halka açık gelip giden okuyor , bi ton insan yazdı yok bunlarda mi böyle bilmem ne.
Üzgünüm ama benim bakış açımda kızılay birileri hırsızlık yapsa dahi gözden çıkarılacak ya da halktan sogutulacak bir kurum degil .

Ben hala Kızılay'da çalışan insanların çok büyük kısmının hassas olduklarına inanıyorum.
Sizin söyleminizle bu içerde ki kahpeleri temizlememiz lazım.
bilim insanlarinin önceliği bir çip geliştirmek olmalı. mesela insanin aklı pis işlere calısıyorsa alnında kırmızı bır ısık yanıp yanıp sönmeli. bu konuda ciddiyim buna bir an önce el atılmalı mimlenmeli kötü karakterler. boyle hayır işleri içinde değilde daha zor pis işlerde calıstırılabılırler .

Yukarda bana yazılanları okudunuz mu ?
Sende hırsızsın, sorgulanacaksin diye yazılanları ya da zeka seviyeme bile laf edildiğini nasıl tepki versem fevri olmak bilmiyorum olabildiğince kibar olduğumu düşünüyorum.
Bundan sonra yazdım benim için kızılayın sadece sağlık bazlı bir önemi var geri kalan yardımları ile ilgilenmiyorum .
Kan bağışı, donor vs olaylarında inanılmaz iş kolaylaştırıyor.
Bu yazıyı okuyan bir tek insanın bile kızılaya kan ya da maddi bağış yapmasının riske girmeisni bu yüzden istemiyorum .
Sağlık bazında kızılay bizim için hayatidir . Sorgulanmasin vs demedim ama bu forum halka açık gelip giden okuyor , bi ton insan yazdı yok bunlarda mi böyle bilmem ne.
Üzgünüm ama benim bakış açımda kızılay birileri hırsızlık yapsa dahi gözden çıkarılacak ya da halktan sogutulacak bir kurum degil .

Bunu soyleyen sizi bu tür bir söylemle itham eden kisi halt etmiş.
Tabi ki Kızılay gibi köklü bir kurumumuz gözden çıkaramaz ki buradaki cogunlukta kurumun adı kirlenmesin diye feryat ediyor.
Kurumu bu tip insanların kirletmesine asla izin vermemek lazım. Amaaa pislikleri de temizlemek ve gerekirse ifşa etmek boynumuzun borcu olmalı.

İnanın sizi anlıyorum. Bu yüzden lütfen kendinizi üzmeyin. Eminim ki size bu lafı söyleyen arkadas da pişman olmuştur.

Tabi ki Kızılay gibi köklü bir kurumumuz gözden çıkaramaz ki buradaki cogunlukta kurumun adı kirlenmesin diye feryat ediyor.
Kurumu bu tip insanların kirletmesine asla izin vermemek lazım. Amaaa pislikleri de temizlemek ve gerekirse ifşa etmek boynumuzun borcu olmalı.

İnanın sizi anlıyorum. Bu yüzden lütfen kendinizi üzmeyin. Eminim ki size bu lafı söyleyen arkadas da pişman olmuştur.
kımse kendısıne hırsızsın demedı aslında :KK70: daha konunun ıkıncı sayfasında ılk yorumu bu konu ıftıra atmak amaclıdır ben kızılayda calısan doktorum bır hırsızlıkla suclanmadıgım kalmıstı kızılayın faydasını anlamanız ıcın 3 yasındakı cocugunuzun ilik araması lazım konu kapatılsın dedı

oyuzden kendısıne nıye bukadar korktun ıncelenmesıne neden bukadar karsısın dedı arkadaslar :)

baska bır konuda da fevrı cıkısı olmustu ordan hatırlıyorum arkadası, kendısını azarlayan doktoru nereye sıkayet edebılecegını soran konu sahıbıne baya cıkısmıstı ne bu doktor dusmanlıgınız ne sartlarda calısıyoruz bız hasta olunca hemen doktora kosmayı bılıyorsunuz ama dıye ... genel olarak boyle cıkısları var

İyi de bu kadın tüm kızılaya giden yardımların akıbeti bu demiyor ki, kendi gördüğünü söylüyor. Sen ise çalıştığın yerin kendi gördüğün kısmının güvenilirliğinden yola çıkarak genellemede bulunuyorsun. Senin iddianın çürütülebilirliği daha yüksek. O gördüğü münferit olayı anlatıyor, sen görmediğin kısım hakkında gördüğünden yola çöküp genelleme yapıyorsun. Sorgulayabilirler kötü bişey değil, hatta belki kurumlar için en iyi şey. Herkes senin kafada olsa, hiçbir kuruma laf söyleyemez hale geliriz ki bu da kötü niyetli insanların önünü açar
Türkçe dersine çalışması gereken sensin hadsiz. Madem kurumda asla böyle bişey olmaz çalışanları hemen sorgulasınlar bişey çıkmayacaktır derdin, sorgulanılmalarından rahatsız olmazdın. Sanki kpin iç ettiği şeyler ortaya çıkınca kızılay kapatılacak da duyarlı pozları yapıyorsun. Sen de mi kp gibi kötüye kullanıyorsun da sorgulanma ihtimaline karşı savunmaya geçiyorsun?

Çünkü bunlar yukarıdaki hanımefendiye göre çok normal mesajlar .
Ayrıca ben kizilayda caliatigimi 2. Sayfada ,
Doktor olup dönor bağışının bizim için çok önemli olduğunu 17 . Sayfa da söyledim .
Anlam veremiyorum mesleğime olan takıntısına .

Fevriliğinizi anlamakta zorlanıyorum.
Burada ki hiç bir arkadaşın Kızılay'ı suçladığını görmedim. Burada isyan edilen kurum değil o kurumda çalışanlardır.
Ben de devletteyim. Çalıştığım kurum hakkında çok kötü şeyler duydum ve gördüm. Her meslekte maalesef çürükler var. Amaç bu çürükleri ortaya çıkartıp kurumu bu pisliklerden kurtarmaktır.

Ben sizi anlıyorum. Ama inanın ki ben de dahil olmak üzere kimse Kızılay'ı suçlamıyoruz. Ayrıca kurumun itibarı da zedelenmiş değil. Kurumdaki asalaklar teşhir edilmeli ki temiz toplum olma yolunda ilerleyelim.
Şu konudaki kızılay savunucularını okumadan önce kuruma güvenim daha yüksekti:) kesinlikle araştırılmak istemiyorlar demek ki düşünülenden fazla var kp gibi olanlar:)) İlk kez bi konu belki işe yarayacak mazlum insanların hakkına girenlerden hesap sorulacak ama çalışanları bunu istemiyor şaka gibi :D anlatınca da anlamıyorlar kızılay sahada belli bi zeka seviyesinin altını tercih mi ediyor nedir
Bu hayatta bir hırsız atfedilmedigim kalmisti ,
Kızılayda çalışıyorum çünkü doktorum .
Çünkü kızılayın orda burda kurduğu koca koca kan bağışlama yerleri sayesinde kan ihtiyacı ne büyük bir oranda karşılanıyor farkında değilsiniz .
3 kuruşluk hırsızlıktan daha değerli şeyler var hayatta .
Ilık donuru olmak gibi ,düzenli kan bağışı yapmak gibi .. tabiki kurumun itibarı çok önemli çünkü bunu sağlıyor.
Insanları inanılmaz teşvik ediyor .
Ama siz anlamazsınız , anlamanız için bunlara ihtiyacınız olması gerekir .
Anlamanız için 3 yasındaki çocuğunuzun ölmemesi için donor. bulmanız gerekir.
Başka türlü anlamazsınız .
Başka türlü öğrenemezsiniz.
Bu alınganlığa sebep olan benim, sonradan kızılay çalışanıyla malesef meslektaş olduğumuzu gördüm. Kurumlar şeffaflıklarıyla, sorgulanabilirlikleriyle köklü olabilirler. Ben kendi çalıştığım kurumda buna benzer en ufak bir iddia ile karşılaşsam durumun araştırılmasını bizzat ben isterim, şikayet eden kişiye aksi ispatlanana kadar sen yalancısın demek yerine kurumumda haberim olmadan suistimal varsa giderilmesi için fırsat görürüm bunu, onun basit yalanı kendini bağlar ki aksi ortaya çıkınca kurumum adına güven tazeler bu. Ama doktor arkadaş muhtemelen toyluğun verdiği heyecanla konunun kaynana kısmına odaklanıp konu sahibini haksız çıkararak kurumunu aklamayı daha mantıklı(!) buldu. Ki ısrarla daha önceki mesajlarımda söyledim kimsenin bir kurumu toptan kötülediği yok. Mantıkla cevap vermek zor geldiği zamanda da “Türkçe çalış, göz doktoruna git” gibi zekasının el verdiği ölçüde kendini ifade ettiğini sandı :KK70: kendini sorgulanamaz gören her kişi, kurum, olgu benim gözümde şüphelidir ve gelişim için öyle de olmalıdır. Sonrasında doktorum diyerek mesleğin saygınlığı üzerinden konuyu saptırmaya çalışıyor ama bazen karşıdakinin anlayacağından ümidi kestiğimiz için açıklama tapmaktan yoruluyoruz, ben doktorum dediği için değil tabi:) Kızılay’ın itibarı için kzılayın her konuda gönül rahatlığıyla sorgulanabilir olduğunu söylese, hatta kp gibi çürük elmaların çok nadir görüldüğünü bu yüzden konu vesilesiyle açığa çıkıp bunların ayıklanacağı için mutluluk duyduğunu söylese daha samimi olurdu. Mesleğimiz için üzücü bi örnek ne yazık ki:KK43:(

Yazdığım.mesajda hassasiyet uyandıran ne var.merak ediyorum.gorursenjz bana da söyleyin lütfen.

Sizin düşünmeniz üzülmeniz gereken şey hak yiyenlere sessiz kalıp bir nevi ortak olmanız yapılana.
Şikayet edin.

Hanımlar,
konu tam olarak nedir henüz anlayamadım çünkü siteye şimdi giriş yaptım, ayağımın tozuyla desem yeridir, bu konuyla ilgili bir sürü bildirim gelmiş, raporlarda olmuş sanırım ama onların içerik ve gerekçelerine bakamadım daha, ortada bir kurum kötüleme mi var? Eğer öyleyse kişi/kurum kötülemek şu kurala istinaden yasaktır

• Forumla ilgi ve ilişkisi olsun olmasın, her türlü kişi, kurum ve kuruluşu küçük düşürücü, hakaret içerikli mesajların yazılması kesinlikle yasaktır.
Ve kanunen de suçtur.

Konu sahibesinin talebi üzerine topik yorumlara kapatılmıştır, yapılan raporlarda kurallar dahilinde incelenip değerlendirilecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X