Göz Çevresi Bakımı Göz altı çöküklüğü-Resimli-

Bumbleroot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
139
8
38
İstanbul
arkadaşlar bu sorun kimsede yok sanırım ama göz altı çöküklüğü için çözüm bulanlar lütfen bilgilerini paylaşabilir mi ?? (resimde pek belli olmuyor ama baya fazla

Eklentiler

• $fotoðraf 2.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 1.516
Son düzenleme:
Kimsenin böyle bir sorunu yok muu ;(

cnm senin o kadar kötü değil biliyorum öyle çökük olması bile insanın psikolojisini bozuyor.inan ki benim göz altlarım bile seninkinden çok çok kötü durumda.bi de tam beyaz tenliyim göz altım hem çökük hem de mosmor gözaltı kapatıcısıyla zor kapatıyorum bi süre sonra çizgilerim kapatıcı olmuş oluyo kötü duruyo makyajımı sürekli tazelemem gerekiyo.bi de uykuz düzensizliğim var o da çok etkiliyo artık aynaya bile bakmak istemiyorum.ben sorun etmemeye çalışıyorum sonra bi geliyo soruyo ne oldu diye hoppaaa benim psikolojim gene yerle bi oluyo

Aynen öyle canım ( ah ahh çeken anlıyor işte. her yerden çözüm arıyorum bi umut

Aynen öyle canım ( ah ahh çeken anlıyor işte. her yerden çözüm arıyorum bi umut

ben de çok araştırdım cnm özellkle burda da çok şey paylaşılmış.genel de lazer tedavisi uyguluyorlar ama bu göz çevresi sonuçta ben lazer yaptıramam gibime geliyo.sen nasıl apıyorsun makyajını.kapanabiliyor mu makyajla.

arkadaşlar bu sorun kimsede yok sanırım ama göz altı çöküklüğü için çözüm bulanlar lütfen bilgilerini paylaşabilir mi ?? (resimde pek belli olmuyor ama baya fazla)

Eki Görüntüle 971569

benimde çökük göz altlarım ve öyle kremmiş botoxmuş fayda etmeyecek cinsten o yüzden estetik düşünüyorum gözün altını dolduruyorlar kendi yağın ve derinle ve kalıcılığı da 10 yıl kadar diyorlar çok iyi araştırmamış olsam da bunlar ilk okuduklarım

lazeri duymadım canım ama dolgu gibi bir şeyse bende istemiyorum çünkü çok sorun yaşayan varmış(dalgalanma falan yapıyormuş). Valla böyle dolanıyorum, çok moralim bozuluyor. acayip mutsuzum yani

o dalgalanma falan yapıyormuş faliba canım, bende pekk bakmadım o tarz bir şey düşünmüyorum. hoş bu moral bozukluğuyla ne kadar dayanıcam bilmiyorum da. krem ya da doğal bir yöntem var mı uyguladığın, ay azıcık farketti mi acaba ya dediğin

bende alışkanlık oldu sürekli nemlendiriyorum gece ayrı gündüz ayrı krem kullanıyorum hiç olmazsa biraz hafifletiyor gibi geliyor bana

lazeri duymadım canım ama dolgu gibi bir şeyse bende istemiyorum çünkü çok sorun yaşayan varmış(dalgalanma falan yapıyormuş). Valla böyle dolanıyorum, çok moralim bozuluyor. acayip mutsuzum yani

o dalgalanma yapay dolgularda oluyormuş bildiğim kadarıyla kendi yağın kullanıldığında öyle bi problem olmuyor doktor oytun idilin sitesine bak istersen yanlış hatırlamıyorsam oradan okumuştum ben

Aslında hic sorun var gibi durmuyor foto.da:44:
Ya makyaj hilesi yapacaksın yada estetik bi müdahele
Dolgu yapılıyor bu durumlar için, o da bi süre sonra erime vs yapabilir, yani deforme olabiliyor miadi dolduktan sonra. O da çirkin bi görüntü yapabiliyor
En iyisi normal gözaltı bakımını yapıp, makyajla müdahele. Yoksa başka bi çözümü yok

aynen ya çok kötü bir durum

gözaltı bakımı için önerdiğin bir şey var mı pekii

kapatıcıyla benimki daha beter oluyor ya daha mor görünüyor gözüme

napıcaz ya gercekten cok zor bır durum ınsanarın en cok baktıgı yer gözlerın ( ve etraf da hep raklam yapan ınsanlar bırde onların aldatmacalaryla ugrasıyoruz allah yardımcımız olsun her hastalıgın bır tedavısı var bununda var elbet ama bulamıyoruz (

harika bir göz kremi önereyim size o zaman.kullanıyorum ve fark innaılmaz.resmen morlukları açıyor.estee lauder night repair.158 tl minik bir kavanoz ama azıcık sürülüyor zaten ve önce ferahlama yapıyor ve 4-5 gün içinde farkı görmeye başlıyorsunuz.1 kutu bana 7-8 ay morluklara elveda dedirtti.şimdi tekrar başlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…