- Konu Sahibi Bumbleroot
-
Kimsenin böyle bir sorunu yok muu ;(
cnm senin o kadar kötü değil biliyorum öyle çökük olması bile insanın psikolojisini bozuyor.inan ki benim göz altlarım bile seninkinden çok çok kötü durumda.bi de tam beyaz tenliyim göz altım hem çökük hem de mosmorgözaltı kapatıcısıyla zor kapatıyorum bi süre sonra çizgilerim kapatıcı olmuş oluyo kötü duruyo makyajımı sürekli tazelemem gerekiyo.bi de uykuz düzensizliğim var o da çok etkiliyo artık aynaya bile bakmak istemiyorum.ben sorun etmemeye çalışıyorum sonra bi geliyo soruyo ne oldu diye hoppaaa benim psikolojim gene yerle bi oluyo
Aynen öyle canım( ah ahh çeken anlıyor işte. her yerden çözüm arıyorum bi umut
arkadaşlar bu sorun kimsede yok sanırım ama göz altı çöküklüğü için çözüm bulanlar lütfen bilgilerini paylaşabilir mi ?? (resimde pek belli olmuyor ama baya fazla)
Eki Görüntüle 971569
ben de çok araştırdım cnm özellkle burda da çok şey paylaşılmış.genel de lazer tedavisi uyguluyorlar ama bu göz çevresi sonuçta ben lazer yaptıramam gibime geliyo.sen nasıl apıyorsun makyajını.kapanabiliyor mu makyajla.
benimde çökük göz altlarım ve öyle kremmiş botoxmuş fayda etmeyecek cinsten o yüzden estetik düşünüyorum gözün altını dolduruyorlar kendi yağın ve derinle ve kalıcılığı da 10 yıl kadar diyorlar çok iyi araştırmamış olsam da bunlar ilk okuduklarım
o dalgalanma falan yapıyormuş faliba canım, bende pekk bakmadım o tarz bir şey düşünmüyorum. hoş bu moral bozukluğuyla ne kadar dayanıcam bilmiyorum da. krem ya da doğal bir yöntem var mı uyguladığın, ay azıcık farketti mi acaba ya dediğin
lazeri duymadım canım ama dolgu gibi bir şeyse bende istemiyorum çünkü çok sorun yaşayan varmış(dalgalanma falan yapıyormuş). Valla böyle dolanıyorum, çok moralim bozuluyor. acayip mutsuzum yani
bende alışkanlık oldu sürekli nemlendiriyorum gece ayrı gündüz ayrı krem kullanıyorum hiç olmazsa biraz hafifletiyor gibi geliyor bana
o dalgalanma yapay dolgularda oluyormuş bildiğim kadarıyla kendi yağın kullanıldığında öyle bi problem olmuyor doktor oytun idilin sitesine bak istersen yanlış hatırlamıyorsam oradan okumuştum ben
cnm senin o kadar kötü değil biliyorum öyle çökük olması bile insanın psikolojisini bozuyor.inan ki benim göz altlarım bile seninkinden çok çok kötü durumda.bi de tam beyaz tenliyim göz altım hem çökük hem de mosmorgözaltı kapatıcısıyla zor kapatıyorum bi süre sonra çizgilerim kapatıcı olmuş oluyo kötü duruyo makyajımı sürekli tazelemem gerekiyo.bi de uykuz düzensizliğim var o da çok etkiliyo artık aynaya bile bakmak istemiyorum.ben sorun etmemeye çalışıyorum sonra bi geliyo soruyo ne oldu diye hoppaaa benim psikolojim gene yerle bi oluyo
Aslında hic sorun var gibi durmuyor foto.da:44:
Ya makyaj hilesi yapacaksın yada estetik bi müdahele
Dolgu yapılıyor bu durumlar için, o da bi süre sonra erime vs yapabilir, yani deforme olabiliyor miadi dolduktan sonra. O da çirkin bi görüntü yapabiliyor
En iyisi normal gözaltı bakımını yapıp, makyajla müdahele. Yoksa başka bi çözümü yok
aynen ya çok kötü bir durum
kapatıcıyla benimki daha beter oluyor ya daha mor görünüyor gözüme
hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun canım ?
gözaltı bakımı için önerdiğin bir şey var mı pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?