- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi Bumbleroot
-
harika bir göz kremi önereyim size o zaman.kullanıyorum ve fark innaılmaz.resmen morlukları açıyor.estee lauder night repair.158 tl minik bir kavanoz ama azıcık sürülüyor zaten ve önce ferahlama yapıyor ve 4-5 gün içinde farkı görmeye başlıyorsunuz.1 kutu bana 7-8 ay morluklara elveda dedirtti.şimdi tekrar başlıyorum..
lazeri duymadım canım ama dolgu gibi bir şeyse bende istemiyorum çünkü çok sorun yaşayan varmış(dalgalanma falan yapıyormuş). Valla böyle dolanıyorum, çok moralim bozuluyor. acayip mutsuzum yani
harika bir göz kremi önereyim size o zaman.kullanıyorum ve fark innaılmaz.resmen morlukları açıyor.estee lauder night repair.158 tl minik bir kavanoz ama azıcık sürülüyor zaten ve önce ferahlama yapıyor ve 4-5 gün içinde farkı görmeye başlıyorsunuz.1 kutu bana 7-8 ay morluklara elveda dedirtti.şimdi tekrar başlıyorum..
tam ben de bilmiyorum ama dediğin gibi olabilir cnm.bi de bir tanıdık hastanede çalışıyo o demişti bana cildiyeye git test yaptır die.sanırım demir eksikliğinden de olma iltimali varmı.ama bi türlü gidemedim bende gitmek istiyorum aslında belki başka bi şeyden kaynaklanıyordur :44::44::44:
kapatıcıyla benimki daha beter oluyor ya daha mor görünüyor gözüme
bende cildiyeye gittiğimde sorucam canım bu durumu. sanki bir tek benim ki o kadar fazlaymış gibime geliyor. Dışarıdaki bayanlara dikkat ediyorum neredeyse kimse de bu kadar büyük bir şey göremedim.
kesinlikle katılıyorum aynısını kullanan biri olarak,
ama ufak bir şikayetim var gözlerimi yakıyor biraz
gözümü çok ovuştururum belkide o yüzden :S
cnm gidersen sonuçlarını burda da açıkla.belki bize de bi faydası olur
tamamdır canım, ama randevum için bi iki ayım var. İnşallah bir çözümü vardır burdan da bir şey çıkmadı
lazer kesin çözüm dediler ama ben güvenemiyorum...
Hangi lazer çeşidi kesin çözüm dediler canım?
Fraksiyonel lazer miş bende bilmiyordum öğrendim....... ama korkuyorum acı olur mu bilmiyorum...
Onu ben de birçok kere duydum canım ama yaptıran birini bulamadım malesef görüş almak için,gerçekten işe yaradığı söyleniyor,lazer işleminde acı oluyor ama dayanılamayacak gibi olursa emla krem sürülüyor o konuda endişen olmasın
ilacın yan etkisi var mı
doğal kremlerin kalıcılığı var mı
lazer iz bırakır mı
bu leke ve morluklardan kurtulmam lazım oroinman gibi oldum iyice....
offf off amma dertli iş be....
tatlım bu konuyla ilgili bal-polen karışımının iyi geldiğini duydum, forumda yaptığım araştırmalar sonucunda.
kullanmaya başlayacagım bi değişiklik olursa iyi gelirse sana da haber veririm. kilo aldırma ihtimali de varmış ama baştan söyleyeyim.
canıım peki bunu nasıl kullanıyorsun ay lütfen beni habersiz bırakma(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?