- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 957
- 688
- Konu Sahibi neslihansu
-
ay çok teşekkür ederim ilginize keşke şeklini çizebilseydim ama yine anlatayım 26 yaşındayım gözümün iç ve üst tarafı yani o kadar çukurki ve o kadar morki göz kapağı katlantısı orda yok
dış tarafa doğruda göz kapağım sarkıyor ama ben bu çukurluktan ve morluktan kurtulmak istiyorum kendi yağımdan enjekte ettirsem kalıcı olurmu acaba?
Canım kalıcı dolgular sadece ,dudak , burun yanı çizgileri, yanaklar vb.. gibi kullanılıyor .Maalesef göz kapaklarında uygulanmıyor .Nedenine gelince alt ve üst göz kapaklarının derisi çok ince .Burala yapılan kalıcı dolgular belli olabiliyor .Bu nedenle geçici yapılıyor .rosenoire burun köküne kalıcı dolgu yaptırılamazmı birkaç ayda eriyorsa ne anlamı varki?
mrb arkadaşlar 1,5 ay kadar önce gözaltlarıma yağ enjekte ettirdim fakat hala tam romal hale gelmedi yağ fazlalığı var yani,doktorum 15 gün sonra revizyonla düzeltme yapacak fazlalığı alacak sanırım inş revizyon ameliyatından sonra düzelir yaptırdığıma pişman olmam .acaba gözaltına yağ enjekte ettiren var mı varsa tecrübesini paylaşabilir mi ?
evet kayınvalidem gözaltı torbalarını ve göz üstü torbalarını aldırdı sonuç süper ötesi iz hiç yok çok inceledik göremedik olamaz böyle birşey ayrıca çok değişti güzelleşti genç kız gibi oldu valla tavsiye edrim
arkadaşlar kimse gözaltlarına yağ enjekte ettirmesin ben bu operasyonu geçirdim ve kötü bir görüntü oldu çok pişmanım
saol jayjay inş dediğin gibi zamanla düzelir ama pek sanmıyorum şişlik ve morluk var hala 4,5 ay oldu ama geçmedi hatta 2,5 ay önce bir operasyon geçirdim fazlalığı aldı güya ama genede düzelmedi tam, iş açtım başıma kesi oldu dikiş izi var kirpiklerin dibinde doktorum hep sabır sabır düzelecek dedi ama yok ya düzeldiği falan başta sormuştum oysa kötü bir görüntü olmaz değil mi diye güzel olur diyip ikna etti beni anlamıyorum ya hadi biz tecrübesisiz nasıl sonuçla karşılaşacağımızı bilemiyoruz, güveniyoruz doktorumuza yılların doktoru nasıl bilmez yada tahmin etmez anlamıyorum böyle bir sonuç olacağını ayrı şehirlerdeyiz 2.operasyondan beri hiç görüşmedik ama bi maille tüm düşüncelerimi yazıcam sen doktoruna gittiğin zaman sorar mısın yağ enjeksiyonundan sonra kalan fazla yağ için nasıl bir operasyon gerekir beze gibi geliyor parmağıma sorarsan çok memnun olurum düzelme ihtimali var mı bunu öğrensem içim rahatlıycak şimdilik. doktorum selahattin tulunay dı bu arada inş senin istediğin gibi olur herşey
arkadaşlar iyi akşamlar, öncelikle herkese geçmiş olsun , ben yeni üyeyim, benimde göz kapağımda yağ bezeleri var, deri kapağının altında dağınık bir şekilde, ayrıca alttada var , izmirde bu şekilde ameliyat yapan iyi bir doktor bilen varmı veya çevresinde bu ameliyatı izmirde geçirmiş ve doktorundan memnun olan, ameliyat olmam gerekiyor, çok tedirginim , tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?