- 22 Şubat 2010
- 235
- 38
- 123
- Konu Sahibi neslihansu
-
bende gecen sene yaptirmistim ve tutmadi. yani hic birsey olmadi sadece paramı sokaga atmis oldum ve cok sinirlendim, artik doktor kaynaklımı bilemem belkide sorun bendedir kimbilir
doktorla alakali bisey dozunu ayarlamasi nereye ne lazim veeli yatkin olmali doktorun ustaligi çok önemli.
jayjay bende gozaltına dolgu yaptırcam hangısbı yaptırayım sence verdıgın bılgıler dpyurucu deneyımlerını paylasımın harıka bırde fıyatını atarsan sevınırım dolguyu yaptırdıktan sonra gozaltındakı cokuntuden kurtulup mutlu olurum umarım bana ozeldende mesaj atınn lutfen ankarada klınık ısmıde verırsennız guvenılır sevınırım.tesekurerlvalla benım bıldıgıme bu gozaltı morluk ve sıskınlıklerınde sorun derının yasla bırlıkte kendını bırakması
bır de yag bırıkmesı oluyormus alt kapakta ondan oluyor
ve su lifting cihazları var ya onların ozellıkle sıskınlık ve yag bırıkmesını yokettıgıne kendım sahıdım
morluk ıcın de eger kı uzun sure kullanılırsa o bolgeyı yukarı alıyor kaslar calıstıgı ıcın
ancak benım gıbı sabırsızsanız, belkı yag enjeksıyonu- torbalanma yoksa sadece doku kaybı ve morluk varsa dusunulebılır
daha doktordan yenı geldım, ben de bı dolgu dusunuyorum cok kg verdım de
yuzum bıraz ufaldı , hemen enjeksıyon ısıne gırısecegım
dr dedı kı hyaluronıc acıd de gozaltıne enjekte edılıyormus morluk ıcın
kızlar o bı enjektor urun baska yerlere de yetıyor ,bunu unutmayın
yag olsa guzel olur ama o daha pahalı sanırım
TEOSYAL DOLGUYU soran arkadaşlar için madde ve kalıcılık süresi ile bilgi TEOSYAL DOLGU. Uzun yıllar neticesinde oluşan kaş arası, alın , yanak , gülme çevresi çizgileri ve dudak çevresindeki çizgilerin yok edilmesinde başarı ile uygulanır. Dolgu maddeleri özellikle dudak, burun ve yanak arasında oluşan çizgiler, dudak çevresindeki konturü düzgünleştirici ve dudak dolgunlaştırıcı olarak , oldukça güzel sonuçlar vermekte ve bu işlem neticesinde kişi daha genç bir görünüm elde edebilmektedir. Uygulama 10 dk gibi kısa bir sürede yapılıp, kişi etkisini anında görür. KALICILIK 8 ay ile 12 aydır .Teosyal’in üretildiği Toxane Laboratuvarları’nın Genel Müdürü Julien Delpech, Teosyal’in özellikle yüzün alt kısmındaki çizgilerde, etkili olduğunu söylüyor. Ancak laboratuvar ortamında üretilen bu doğal madde, alında bulunan derin çizgileri yok etmek için de kullanılıyor. Teosyal’in 8 ya da 12 ayda bir yenilenmesi gerekiyor.Teosyal hayvansal kaynaklı olmayıp hyaluronik asit içeren ve kalıcı olmayan dolgu maddesidir.
● Teosyal First Lines: Göz çevresi ince cilt kırışıklıklarını ve kaz ayağı çizgilerini doldurmak için kullanılır.
● Teosyal Touch-up: Yanak – burun veya iki kaş arasındaki orta dereceli kırışıklıklarda kullanılır. Orta dermis tabakasına uygulanır.
● Teosyal 30 G Global Action: Alın, yanak – burun veya iki kaş arasındaki orta dereceli kırışıklıklarda kullanılır. Orta dermis tabakasına uygulanır.
● Teosyal 27 G Deep Lines: Yanak – burun arasındaki ve dudak kenarlarından aşağı doğru olan derin kırışıklıkları doldurmak için kullanılır. Orta dermis tabakasına uygulanır.
● Teosyal Kiss: Dudak kalınlaştırma amacıyla kullanılır.
● Teosyal Ultra Deep: Derin kırışıklıkları olan kalın ciltli kişilerde, elmacık kemikleri üzerinde dolgunluk sağlamak veya çene konturünü belirginleştirme gibi doldurulması zor çökük alanları doldurmak için kullanılır. Derin dermise uygulanır
Etkisi en fazla 12 ay sürer ALINTIDIR
Ben göz altlarıma yağ koydurdum. Doktorum bana oluşabilecek risklerden asla bahsetmedi. Çok basit bir işlem gibi anlattı hatta. Ama ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Ölmeyi bile düşündüğüm anlar oldu. İlk başta yüzüm davul gibi şişti. Gözaltlarım göz kapağımın olduğu bölüm. Gözlerimi neredeyse sabahları açamayacağım kadar şişti. 2. günde morarmaya başladılar. Sonra o morluklar sarardı. En sonunda o kadar şiştiği için göz altlarımda belki 100'e yakın küçük su kabarcıkları oluştu. Onlar patladı. Yanık gibi acıdılar. Sonra kabuk bağladılar. En sonunda soyuldu. Ve benim gözlerim çekikken şu an yuvarlak travestiler gibi garip bir şekil aldılar. İnanın yüz germe olan bir tanıdığım vardı. Onca dikişe rağmen benim yaşadıklarımı yaşamadı. Lütfen yaptırmayın. Buraya sırf bunu yazarak olacak arkadaşların çok iyi düşünmesi ve onları bilgilendirmek için yazdım. Lütfen hem onca paranız gidiyor hem çirkinleşiyorsunuz hemde o kadar sıkıntı çekiyorsunuz. İşinizden gücünüzden oluyyorsunuz. Lütfen bu doktorların hiç birisine güvenmeyin. Hepsi para tuzağı...
Canım teosyal dolgu , bildiğin hyaloronik asit içeren dolgulardan.Etkisi bir kaç süren bir dolgu malzemesi.Göz altına doktorlar dolgu tavsiye etmiyor.Yaptıranlar mutlu değil.Ama yabancı videolarda , ben de gördüm yapılıyor.Zaten yapılsa bile bir kaç ay için gereksiz görüyorum.rosenorie teosyal dolgu yaptırdıysan paylasırmısın gozaltınada yapılıyormu acaba?
cnm..ben gögüs küçültme ve lipo oldum..süperplast nişantaşında tuğrul beyin muaynehanesi çağlayanda..bize göre uzak diil arası..özelden mesajın geldi.bana ordan numaranı yaz..ben seni süperplasta ve tuğrul beye götürürüm..süperplas bana çok yakın..cuma benimde randevüm var tuğrul beyle..görüşme ücretsiz cnm..
merhaba karpedyem, geçmiş olsun bursada kim yaptı gözaltı dolgunu ,çok ağrın oldu mu bende bursadanım ve benimde gözaltlarımda çukurluk var eğer memnun kaldıysan doktorunla görüşmek isterim fiyat konusunda da bilgi verirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?