Göz alti için estetik yaptiran var mi?

bende gecen sene yaptirmistim ve tutmadi. yani hic birsey olmadi sadece paramı sokaga atmis oldum ve cok sinirlendim, artik doktor kaynaklımı bilemem belkide sorun bendedir kimbilir

doktorla alakali bisey dozunu ayarlamasi nereye ne lazim ve eli yatkin olmali doktorun ustaligi çok önemli.

doktorla alakali bisey dozunu ayarlamasi nereye ne lazim ve eli yatkin olmali doktorun ustaligi çok önemli.

yesilkelebek sanki seni uzun süredir taniyor gibi hissediyorum. insan burda yazisa yazisa arkadas gibi oluyor, bu arada sen galiba belcikada yasiyordun dimi onun icin türk alfabesi yok klavyende bende sana okuyabilecegin gibi yazdım cünkü bende 28 sene yurt dısında yasadim.

hakkaten öle insan hergün yazisa yazisa tanidik olup çikiyor :)
buarada ben fransa-belçika arasinda mekik dokuyorum klavyem dede gerekli harfler eksik bazen istemedende olsa karisiklik yaratabiliyor bu durum buarada sen nerede yasamistin 28sene de az buz degil baya uzun bir zaman bende hep diyorum eninde sonunda Türkiyede ya istanbul yada güneyde bi yere yerlesicem suan olmaz daha erken ama ilerde yeter artik keyfime bakim dedim anda kafamdakini yapicam kizimda büyümüs olur suan anaokulunda o bi büyüsün o bakalim nereyi isticek oda var:ecrin_bebek:

jayjay bende gozaltına dolgu yaptırcam hangısbı yaptırayım sence verdıgın bılgıler dpyurucu deneyımlerını paylasımın harıka bırde fıyatını atarsan sevınırım dolguyu yaptırdıktan sonra gozaltındakı cokuntuden kurtulup mutlu olurum umarım bana ozeldende mesaj atınn lutfen ankarada klınık ısmıde verırsennız guvenılır sevınırım.tesekurerl

kızlar verdigim videolardakı drlar yabancı buna dıkkat edin
ben o kadar drla konustum, hıcbırı gozaltına yapabılırım demedı
yanı su ana kadar bunu burda uygulayan dr gormedım bur kere hem bılmıyorlar hem korkuyorlar
ona gore derim
bu yuzden dr fılan oneremem kımseye
ama gıdersınız, adam plastık cerrah olmasına guvenır herhalde yapabılırım der sızı rezıl eder ona da karısmam
bu drlar turk degıl
ben turkler yapamaz demıyorum-bılmıyor ve yapmıyorlar
tek gozaltı ıcınse 1 enjektor juvederm yeter kutudan 2 enjektor cıkıyor
1 kutu ılac kullanırsa kalan enjektoru burundan ınen cızgılere dudaktan ceneye ınen cızgıye yaptırın
28 ı gecmıssenız oralarınız bıraz sonra cokecek demektır erken demeyın

1 enjektoru gozaltına yapıcaksa 350-400 tl ye yapsa ıyı.. abartırsa ılacın fıyatını bılıyorum
yapma dr din kardesiyiz, bir enjeksiyon o kadar etmez
gel anlasalım dersiniz olur biter kendi bilir

Ya bu gözatı tamamen risk. Kesinlikle önerilmiyor. Hatta burundan dudağa inen çizgilerde bile hafifçe taşırma olduğu zaman çok kötü duruyomuş. Dikkat etmek lazm

ben diger baslıklara videolarını ekledim gözaltına juvederm kesinlikle riskli degil
gidipte yag, radisse ve baska dolgular yaptırılırsa tabi ki riski var

taşırma konusunda ise, zaten yetmiyor ki,ha şu olur dandik bir hyaluronic acid dolgu kullanır
dokusu kalındır ve şiş bir hat gibi meydana cıkar o ayrı
benim yüzümde var zaten, cok da memnunum

rosenorie teosyal dolgu yaptırdıysan paylasırmısın gozaltınada yapılıyormu acaba?

Ben göz altlarıma yağ koydurdum. Doktorum bana oluşabilecek risklerden asla bahsetmedi. Çok basit bir işlem gibi anlattı hatta. Ama ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Ölmeyi bile düşündüğüm anlar oldu. İlk başta yüzüm davul gibi şişti. Gözaltlarım göz kapağımın olduğu bölüm. Gözlerimi neredeyse sabahları açamayacağım kadar şişti. 2. günde morarmaya başladılar. Sonra o morluklar sarardı. En sonunda o kadar şiştiği için göz altlarımda belki 100'e yakın küçük su kabarcıkları oluştu. Onlar patladı. Yanık gibi acıdılar. Sonra kabuk bağladılar. En sonunda soyuldu. Ve benim gözlerim çekikken şu an yuvarlak travestiler gibi garip bir şekil aldılar. İnanın yüz germe olan bir tanıdığım vardı. Onca dikişe rağmen benim yaşadıklarımı yaşamadı. Lütfen yaptırmayın. Buraya sırf bunu yazarak olacak arkadaşların çok iyi düşünmesi ve onları bilgilendirmek için yazdım. Lütfen hem onca paranız gidiyor hem çirkinleşiyorsunuz hemde o kadar sıkıntı çekiyorsunuz. İşinizden gücünüzden oluyyorsunuz. Lütfen bu doktorların hiç birisine güvenmeyin. Hepsi para tuzağı...

canim öncelikle çok geçmis olsun ve sana katiliyorum bu tarz güzellik için yapilan gerek dolgu gerek operation hep basit bir olay gibi anlatiliyor insan heves ediyor madem basit diyorsun göze alip yaptiriyorsun ama aylarini aliyor iyilesmesi tekrar geçmis olsun...

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ve sitemize hoş geldin :)
Senin yazdıkların gözaltına yağ koydurma değilde göz altı operasyonu gibi geldi.Çünkü gözde yuvarlaklaşma ve göz şeklini kaybetme göz çevresi opersyonlarında çok sık rastlanılan bir durum.Alınan milimetrik bir fazla deri parçası bile , gözü aşağı çekip yuvarlak hale getirebiliyor.Hatta geceri uyurken gözünü kapatamayanlar bile oluyor.Çok basit gibi görünen ama en riskli operasyon, bana göre göz çevresine yapılan operayonlar.Masaj yapılsa da fayda etmez.Ayrıca göz kapaklarına (alt ve üst ) atılan dikişlerin gizli dikiş olması gerekir.Yani tek bir dikiş atılır , alınırken bir ucundan çekilip tek dikiş çıkarılır.Yoksa göz çevresinde ömür boyu dikiş izleriyle yaşarsınız.İzleri yok etmek için ikinci bir operayon neredeyse imkansız gibidir.Çünkü yine deri alınması gerekeceği için sonuç bir felaket olabilir.
Özellikle göz çevresi operayonu yaptıracaksanız, bu konuları doktorunuzla iyice görüşün ve gizli dikiş atmasını isteyin .

rosenorie teosyal dolgu yaptırdıysan paylasırmısın gozaltınada yapılıyormu acaba?
Canım teosyal dolgu , bildiğin hyaloronik asit içeren dolgulardan.Etkisi bir kaç süren bir dolgu malzemesi.Göz altına doktorlar dolgu tavsiye etmiyor.Yaptıranlar mutlu değil.Ama yabancı videolarda , ben de gördüm yapılıyor.Zaten yapılsa bile bir kaç ay için gereksiz görüyorum.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Göz altıma ve kaş hizama sadece göbeğimden yağ alarak yağ koydu doktor. Dikiş veya dolgu maddesi hiç bir şey yok başka. Durum sadece yağ koyulması ile bu hale geldi. Bu yaşadıklarımı hiç kimsenin yaşamasını istemediğim için yada en azından böyle risklerinde olabileceği hakkında bilgi sahibi olsunlar diye bu acı ve telafisi zor tecrübemi paylaşmak istedim. Çünkü inanın doktorlar asla ve asla oluşabilecek olumsuzluklardan bahsetmiyorlar. Yüze yaptırılacak her bir işlem için hatta küçük bir işlem için bile doktorlarınıza her türlü ayrıntıyı sorun ve çok iyi araştırın ve en önemlisi gerçekten buna değip değmeyeceğini çok iyi düşünün. Çünkü olduktan sonra yapacağınız hiç bir şey yok. Paranızamı, acınızamı, zamanınızamı, yoksa yüzünüzün aldığı şeklemi yanacaksınız şaşırıyorsunuz.. (

Ben 4 hafta önce göz altı torbalarımı ve göz üstü yağlarımı ameliyat ile aldırdım. Kaç yıldır yaptırmak istiyordum, bir türlü sıra gelmemişti ve sonunda tak etti ve yaptırdım. Şu anda çok mutluyum, iyiki yaptırmışım...tabii doktor da çok önemli. Ameliyatım 3 saat sürdü ve inanın sonrasında hiç acı, ağrı vs çekmedim. 1 hafta sonra da dikişler alındı ve herşey bitti. Biraz morarma ve sararma oluyor 10 gün kadar. Bence hiç durmayın iyi bir doktor bulup yaptırın :) Ben Bursa'da yaptırdım. İsteyenlere daha detaylı bilgi veririm.... İnanın 10 yaş gençleştim, eskiden neydim öyle sanki her gece içiciymişim gibi torbalar, yorgun bakışlar...şimdi ise süper!!!!

acaba yag dolgusunda hücre iltihaplanıp filan mı oyle oldu aklıma bu geldı
tabi aynı bolge olmasa da benım kaşımda hyluronic dolgu var, göze çok yakın
hicbir enfeksiyon yasamadım, gozumun altına da juvederm yaptırıcam
teosyalı bılmıyorum dokusu pütürcüklü olabilir dikkat derim
ama juvederme güveniyorum dolgunun iltihaplanması insanın kendı vucut dokusu olmadıgı ıcın
pek mumkun gorunmuyor
nasıl enjekte etmıs yahu o nası drmus oyle, beceriksiz sey

bu operasyon ıcın ızmırde cenk tokatı tavsıye edıyorum..ben bu operasyonu olmadım meme buyutme oldum cenk beye ama muayenesıne gıttıgımde bır ıngılız bayan vardı 50 lı yaslarda o yaptırmıstı 2 kere denkgeldık bırı amelıyattan 1 hafta sonra bırıde 3 hafta sonraydı kadında bı tane kırısık bıle yoktu ve cok genc gosterıyodu..gozaltı torbaları , goz cevresındekı kırısıklıkları ve yuzundekı kırısıklıkları yaptırmıstı..cenk beyı tavsıye ederım olcaklara gercekten basarılı bır doktor..

göz altı morluklarına lazer yapıyomu tuğrul bey bide ben izmirdeyim izmirde bildiğiniz iyi bir doktor var mı arkadaşlar

benimde hem çukurluklar var hem de morluklar gözümün altında bunlar için doktora gitmek istiyorum bildiğiniz iyi bir doktor var mı izmirde arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…