- Konu Sahibi neslihansu
-
canım lifting cihazı dıyorum baska bırsey demıyorumBenimde goz kapagimda sislik ortaya cikti, goz kapagim birden kendini koyverdi ustelik lifting serumlari v.s. kullandigim halde ozellikle sabahlari uyandigimda sis ve sarkik oluyor goz kapaklarim, goz alti kirisikliklarini gectim bile onlari artik onemsemiyorum ama ustunun goruntusu fena. Istanbulda tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor varmi arkadaslar?? bu arada gencim daha yahu bu nedir.
Benimde goz kapagimda sislik ortaya cikti, goz kapagim birden kendini koyverdi ustelik lifting serumlari v.s. kullandigim halde ozellikle sabahlari uyandigimda sis ve sarkik oluyor goz kapaklarim, goz alti kirisikliklarini gectim bile onlari artik onemsemiyorum ama ustunun goruntusu fena. Istanbulda tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor varmi arkadaslar?? bu arada gencim daha yahu bu nedir.
aman kremle ne olucak
aslında oyle dıyorum da krem kullanmasam ya daha kotu olur dıye korkudan
hala sürmeye de devam ediyorum
kızlar bu tamamen yaşla ve yercekimi ile alakalı
kendimizi o ilacu bu ılacı kullandık dıye suclamayalım
yaslılık boyle bırsey ıste ah ulan ahhh
bende bundan 3yil önce botox yaptirdim onepten bi doktora yapildiktan 3gün sonra kocamin yüzüne bakamadim okadar beni maskara etti kaslar dik kalkti acayip çatik oldu nefret ettim botox tan aradan baya zaman geçince cosmolazer den arzu hanima yaptirdim kadin okadar uzmanlasmis ki botoxta az az gereken yerlere tak tak tak koyuyor ve ne kasta bozulma ne bakista bozulma olmuyor botoxda da tek güvendim kisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?