- 21 Eylül 2016
- 234
- 209
- 53
- 29
- Konu Sahibi yasmingncc
-
Geçen gün indirim vardı mağazalarda orada da fiyat öyleydi. ama n11 bilmiyorum satıcının puanına göre karar verebilirsinizİki rengi varmış sadece bende n11'den almayı düşünüyorum. Maybelline 1. şıktı kafamda sende öyle deyince bi bakayım dedim. fiyatı 18.90 diyo sahte ürünmü acaba çok ucuz çünkü
Rimmel london wake me up da uygun fiyatlı güzel bir ürün..Bugün note concealer kargosunu teslim aldım. Kapatıcılığı konusunda kendisinden ümidim 0 artık onu T bölgesi aydınlatıcısı olarak kullanıcam sanırım.. Keşke almadan önce görseydim mesajınızı..
Yok canım fondotenivar ama ben kullanmadım, concealerını kullanıyorum, benim göz altım kuru, likit oldugu için sürümü kolay ve yapısı ince. günlük kullanıma çok uygun :)Bu fondoten sanıyorum ve aslınd işime yarayacak bir ürüne benziyor. Loreal'in 150 numaralı kırmızı kapaklısı buğday tenlilere çok koyu geliyormuş anladım deneyince. para da havaya uçtu tabi :) peki bu ürünün yapısı nasıl ünlük kullanıma uygunmu?
MerhabaSelam kızlar,
Uzun zamandır kullandığım loreal true match göz altı kapatıcım bitti. Göz altlarım mosmor genlerim dolayısıyla. Kapatıcıığı yüksek katı ve sıvı yoğun pigmentli marka tavsiyeleriniz nelerdir?
Bak benimde göz altlarim dogustan mor ben tam ten rengime göre maybelline affitione kapatici kullanıyorum bu kapatixiyi sevenlerde cok sevmeyenlerde cok ama ben seviyorum dene bir istrsen renk sikalasida fazla mesela loreal true match sueunce benim gozlerim grimsi duruyor. Ben cok memnunum mac de aldi ama ben profesyonel suremedigim icin yine gri durdu gözümde bence bir bakin derimSelam kızlar,
Uzun zamandır kullandığım loreal true match göz altı kapatıcım bitti. Göz altlarım mosmor genlerim dolayısıyla. Kapatıcıığı yüksek katı ve sıvı yoğun pigmentli marka tavsiyeleriniz nelerdir?
Hiç denemedim ama maybelline age rewind çok övülüyor özellikle ıslak süngerle.
Göz altlarınız çok morsa altına corrector da uygulayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?