amway kullandım iyi doğal oldugunu söyluyo satanlar kullanabilirsin. ben dr.spieler kullanıyrm şimdi ama amwaydan ve spielerden önce herballife kullanmıştım ve ikisindende cok hoşuma gitmişti bi araştırabilirsin.ben herballife satan bulamadıgım icin alamadım tekrardanözellikle amway artistry serisini önerdiler kullanıp memnun kalan varmı?
clinique düşündüm ama fiyatı çok geldi yinede araştırayım çok teşekkürlerTurkiye'de satiliyor yanlis bilmiyorsam: Clinique: all about eyes'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok hafif ve rahat bir goz kremi. Goz kapaklarina surmemeye ozen goster, ister istemez krem agirlastiriyor goz kapaklarini ve o yuzden ileride daha erken 'cokmus' goz kapaklarin olabiliyormus. Ayrica masaj yaparak az kullandigin parmaklarla (yuzuk parmaginla) icerden disari dogru hafif hafif minik minik vurarak surmeni tavsiye ediyorlar.
teşekkürler araştırayım ikisinide :)amway kullandım iyi doğal oldugunu söyluyo satanlar kullanabilirsin. ben dr.spieler kullanıyrm şimdi ama amwaydan ve spielerden önce herballife kullanmıştım ve ikisindende cok hoşuma gitmişti bi araştırabilirsin.ben herballife satan bulamadıgım icin alamadım tekrardan
eczaneden al bence bende almayı düşünüyorum artık gözaltı kremi biraz pahalı ama eczaneden almayı düşünüyorum.merhaba kızlar yaşım 26 göz altlarımda hafif kırışıklar başladı bende önlem olarak krem almak istiyorum birde almışken yüzüm içinde alıcam(cildim karma) krem markası olarak ne önerirsiniz?la roche iyi diye duydum birde amway in kremleride iyiymiş çok kararsızım...
Ben l'occitane'nın ürünlerini kullanıyorum serum, göz altı ve nemlendirici olarak. Memnunum.merhaba kızlar yaşım 26 göz altlarımda hafif kırışıklar başladı bende önlem olarak krem almak istiyorum birde almışken yüzüm içinde alıcam(cildim karma) krem markası olarak ne önerirsiniz?la roche iyi diye duydum birde amway in kremleride iyiymiş çok kararsızım...
Hala kullanıyor musun canım?yaşın kaç?Ben l'occitane'nın ürünlerini kullanıyorum serum, göz altı ve nemlendirici olarak. Memnunum.
Ben ürünlerimi değiştirdim. Yaşım 4o. Regenyal nemlendirici, Activar gözaltı kremini kullanıyorum şu an.Hala kullanıyor musun canım?yaşın kaç?
Benim de 39.regenyalı ilk defa duydum.memnun musun?nerden aldın? Activarı biliyordum ayşe nur yazıcıdan.ama pahali diye düşünmemiştim hiç.kırışıklıgın yoğun mu?memnun musun activardan?teşekkür ederim canım :))Ben ürünlerimi değiştirdim. Yaşım 4o. Regenyal nemlendirici, Activar gözaltı kremini kullanıyorum şu an.
Regenyal'dan memnunum. Yoğun bir nemlendirici. Doktorum tavsiye etti ve kendisi satıyor.Kozmetik gibi değil, Internette de satılıyor bildiğim kadarıyla. Activar'dan memnunum. Benim göz çevremde çok kırışıklık yok, yaşımdan dolayı başladım. Zaten ben botoks yaptıyorum göz çevreme ve alnıma :)Benim de 39.regenyalı ilk defa duydum.memnun musun?nerden aldın? Activarı biliyordum ayşe nur yazıcıdan.ama pahali diye düşünmemiştim hiç.kırışıklıgın yoğun mu?memnun musun activardan?teşekkür ederim canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?