Bu morluk ve halkalar kısacası göz altının yorgun görüntüsü (ki bilerek kendim yordum, ne oldu sanki uğraşırım böyle!) beni delirtti ve de ilk peeling deneyimimi yaşamak üzere Ankara'nın en iyi dermatoloğunun yolunu tuttum. Bu arada bazı başlıkları okudum, işe yaramadı falan gibi. Ancak bu uygulamayı profesyonel, tıp doktoruna yaptırmak kesinlikle fark yaratacaktır, bu konuda güzellik merkezlerine pek güvenmiyorum, sonuçta "yüz" bu. Dün ikinci seans oldu, toplam 3 seans ve haftada bir yapılıyor. Şimdiden farkı görmeye başladım, deri kendini yenilemeye ve en güzeli de kalınlaşmaya başladı arkadaşlar. Dediğim sorunlar yok olmaya başladılar bunu aşama aşama görmek güzel. Ama, çok önemli birkaç şey var, o da, güneş kreminizi kullanacaksınız. Doktorum bana kesinlikle günde 5 kere uygulamamı ve göz çevremi özellikle benim aşırı hassas ötesi bir cildim var o bölgeyi her daim nemli tutacaksın dedi ve krem de önerdi. Doktorumun dediklerini aynen uyguluyorum, dışarı çıkmadan 10 dakika önce güneş kremimi hem yüzüme hem göz kapaklarıma-çevreme uyguluyorum ve akşam dahi olsa bilgisayar ve TV karşısında da güneş kremi sürüyorum aynı EM/UV ışınlar bu cihazlarda da var...seans tamamlandıktan sonra bir 3 hafta daha nazikçe korumam ve nemlendirme işlemi devam edecek çünkü peeling kurutucu etkiye sahip..
Peeling zararlı değil ama işin ehli olan ellerde...
Peeling zararlı değil ama işin ehli olan ellerde...