• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz altı peelingi yaptırıyorum :)

geçen sene yaptırdım 3 seans hiç fark olmadı, sonra şişlide bir güzellik merkezine gittim cilt bakımına onlara anlattım onlarda baya abes karşıladı göz altına kimyasal peeling olmaz dediler, her merkez kendine göre haklı doğrucu, bizim gibi çözüm arayanlarda kime inanacağını şaşırıyor

Sizin gözaltı morluklarınız yoğun mu? genetik mi? acaba öyle olduğunda mı etki etmiyor :(

yoğun ama genetik değil benim doğumlardan sonra oldu, bu göz çevresi morluğu ve çöküklüğü için çok şey denedim ama artık şuna eminim ne kremle nede bitkisel olarak bir kesin çözümü yok. prp yaptırdım ve ışık dolgu, haftayada mezolifting yapılacak yüzüme, etkisi 15 güne belli oluyormuş merakla bekliyorum bakalım tıbbende çözümü olmazsa hem bir ton param çöpe gidecek hemde bu morlukla başbaşa kalıcam gibi görünüyor. Gerçi ışık dolgudan memnun olan çok var bekleyip görcem :)

yoğun ama genetik değil benim doğumlardan sonra oldu, bu göz çevresi morluğu ve çöküklüğü için çok şey denedim ama artık şuna eminim ne kremle nede bitkisel olarak bir kesin çözümü yok. prp yaptırdım ve ışık dolgu, haftayada mezolifting yapılacak yüzüme, etkisi 15 güne belli oluyormuş merakla bekliyorum bakalım tıbbende çözümü olmazsa hem bir ton param çöpe gidecek hemde bu morlukla başbaşa kalıcam gibi görünüyor. Gerçi ışık dolgudan memnun olan çok var bekleyip görcem :)

Umarım güzel sonuçlar alırsınız :) ışık dolgusunun sonucunu ben de çok merak ediyorum tabi diğer yaptırdığınız işlemleri de, haberdar ederseniz çok sevinirim :) ben de morluklar için fraksiyonel lazeri duydum yaptırmak istiyorum ama yapan bir yer bulamadım henüz :(

Umarım güzel sonuçlar alırsınız :) ışık dolgusunun sonucunu ben de çok merak ediyorum tabi diğer yaptırdığınız işlemleri de, haberdar ederseniz çok sevinirim :) ben de morluklar için fraksiyonel lazeri duydum yaptırmak istiyorum ama yapan bir yer bulamadım henüz :(

fraksiyonel lazeri dün göbek bölgeme yaptırdım prp ile birlikte yaptırdım böyle daha etkili oluyormuş.
ışık dolgu ikinci seansım var 15 gün sonra. birde haftaya p.tesi yüz mezolifting var hepsi komplike olarak cildim ve göz altlarıma güzel neticeler verecektir diye düşünüyorum, memnun kalırsam senide bilgilendiririm

Merhaba göz altıma da güneş kremi kullanıyorum demişsiniz herhangi bir güneş kremini ( sebamed) gibi kullanabilir miyim yoksa göz altına özel bi güneş kremi var onu mu kullanıyorsunuz şimdiden teşekkürler :)

Merhaba göz altıma da güneş kremi kullanıyorum demişsiniz herhangi bir güneş kremini ( sebamed) gibi kullanabilir miyim yoksa göz altına özel bi güneş kremi var onu mu kullanıyorsunuz şimdiden teşekkürler :)

Normal güneş kremini gözaltıma da kullanıyorum ben canım...

sonuçtan memnunum canım o yorgun mor duran göz altlarım gitti, ama hangisi daha güzel sonuç verdi diye soracak olursan bence göz mezoliftingi hepsinden ucuz olmasına rağmen çok daha iyi aydınlattı bunu tavsiye ederim. ışık dolgunun çok etkisi olmadı prp nin hiç olmadı

sonuçtan memnunum canım o yorgun mor duran göz altlarım gitti, ama hangisi daha güzel sonuç verdi diye soracak olursan bence göz mezoliftingi hepsinden ucuz olmasına rağmen çok daha iyi aydınlattı bunu tavsiye ederim. ışık dolgunun çok etkisi olmadı prp nin hiç olmadı

Göz mezoliftingi için ne kadar ücret ödedin canım?

Arkadaşlar merhaba, Love mesajını e-posta kutusunda görünce geldim, uzun süredir foruma girmiyordum. Diğer arkadaşların da yazdıklarını okudum, mezo ile ilgili olan özellikle son yazdığınız onun cevabını da bekliyorum. Bilgisayar ekranı, az uyku derken bunları olabildiğince ter etmeli ve iyi bakmalıyız diye düşünüyorum. Benim morluklar yorgun olunca iyice çıkıyor, tam biz çözüm olmadı ama peeling olayı fark ettirdi tabi deri yenileniyor çünkü ancak çok mucize bir sonuç değil. doktor ismi için özelden mesaj atabilirim...sevgiler.

İcedelf;

Cevap yazdığın için teşekkür ederim canım :) doktor ismini özelden mesaj atarsan sevinirim...

Love,
Az önce mesaj yazıp özelden gönderdim sana ama 50 mesajı tamamlamadığım için gönderemezmişim, öyle bir uyarı geldi bana :(

Cnm o zaman doktor ismini buraya yazar mısın daha önce yazanlar olmuştu sorun olmuyor...eye cell yöntemini araştırmıştım ama pek etkili bir yöntem değil malesef :(

Cnm o zaman doktor ismini buraya yazar mısın daha önce yazanlar olmuştu sorun olmuyor...eye cell yöntemini araştırmıştım ama pek etkili bir yöntem değil malesef :(

Love, o zaman buradan yazayım Dr. Şale Yılmaz, tunalı hilmi cd., bu arada yine gelişmeleri takip etmek lazım .

Tşk.ederim cnm :) ama gerçekten etkili olup olmama konusunda şüphelerim var kesin bilgiye ihtiyacım var :( çünkü o kadar parayı boşa vermek istemiyorum...fotoğraf alacağını söylemiştin alabildin mi? buraya koyabilme ihtimalin yok mu? en azından şu andaki durumu çekip koysan bile bana yardımcı olmuş olursun.

Arkadaşlar bu konu ile ilgili deneyimleri paylaşamay devam edebilir miyiz?
Benimde maalsef göz altlarım geçirdiğim operasyon sebebiyle mor kaldı, güneşinde etkisiyle pigmentasyon arttı ve bir türlü düzelmiyor.Göz altı derimi güçlendirmem lazım.Prp öneriyorlar.Bugun bir doktora gidicem, bakalım ne diyecek.Hepimiz kime güveneceğimizi şaşırıyoruz.O kadar yontem o kadar yazı var ama bir türlü güvenemiyoruz.
Paylaşalım fikrimizi deneyimlerimizi lütfen

Goz alti morluklari icin kesin bir yontem yok anladigim kadariyla:KK43:

Back
X