Göz Çevresi Bakımı göz altı torbaları

elmasmete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
397
196
53
49
Kızlar herkese hayırlı günler diliyorum 42 yaşındayım ve birkaç senedir iyce belirginleşen göz altı torbalarım var ve ben bundan nefret ediyorum pahalı ucuz demedim bir çok krem kullandım ama hepsi faso fiso amaliyatla aldıran varmı acaba yorumlarınız nedir yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar herkese hayırlı günler diliyorum 42 yaşındayım ve birkaç senedir iyce belirginleşen göz altı torbalarım var ve ben bundan nefret ediyorum pahalı ucuz demedim bir çok krem kullandım ama hepsi faso fiso amaliyatla aldıran varmı acaba yorumlarınız nedir yardımcı olursanız sevinirim
Yüz yogası yapmanı tavsiye ediyorum. İnternetten nasıl yapabileceğini araştırabilirsin. göz çevresi içinde çok güzel yöntemler var. Ben 51 yaşındayım. İki senedir yüz yogası yapıyorum. Ben çok memnunum. Ve unutmadan belirteyim. Göz çevresi sıcak suyu sevmez. Duş alırken buna dikkat edin.

Göz altı değil ama göz kapağındaki torbalarını ameliyatla aldıran bir tanıdığım var. Sonucu güzel oldu.

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim kızlar.göz üzerinde deyil altı torbaları galiba ırsi babamında öyle

benimde mor ve torbalı :/ botox yöntemini araştırın. yada iyi bir doktora ameliyat olun :/ gerçekten kremler fasa fiso

Yüz yogası yapmanı tavsiye ediyorum. İnternetten nasıl yapabileceğini araştırabilirsin. göz çevresi içinde çok güzel yöntemler var. Ben 51 yaşındayım. İki senedir yüz yogası yapıyorum. Ben çok memnunum. Ve unutmadan belirteyim. Göz çevresi sıcak suyu sevmez. Duş alırken buna dikkat edin.

işe yarıyor mu gerçekten???

Şu neydi bilmem ne atagül göz torbalarını aldırdı hala b ır garıp durmuyor mu yuzu?

Neslihan ın göz torbaları benimde çok dikkatimi çekiyor beliki aynı dertte olduğum için.ameliyat olduğundan haberim yok bende şaşırıyodum okadar para kazanıyor neden aldırmıyor diye.demekki çok başarılı bir ameliyat olmamış hala var gibi

Kesinlikle işe yarıyor. Doğru uygulamanız lazım ama. Loardes Çubuk diye arama yapın, videolar gelecek. Genelde uzakdoğulu kadınlar bu konuda çok bilgililer. Ben tavsiye derim.

20 yaşlarımdayken yapardım :)) çok ihtiyacım varmış gibi :p

şimdi biraz hafif de olsa yanaklarımda sarkma alnımda biraz kırışma emareleri görmeye başladım da. bişeyler yapmam lazım gibi önlemek için. o yüzden.

tamam denicem...

Bende deniycem amaliyat olmakdan iyidir hemde bedava.acaba nekadar zamanda belli eder sonuçları buradan paylaşalım lütfen

Back
X