Bayanlar bacağımdan alınan yağ dokusunun morlukları hala geçmedi.
Göz altıma enjekte edilen yağ dokuların bir kısmı eridi ama hala parmağımla gözaltıma dokununca çıkıntıları hissediyorum.tam anlamıyla erimedi.açıkçası doktorlar bir kaç seans olmalı diyorlar...ben birinci seanstan memnun kalmadım.hala morluk ve çöküntüler mevcut.tam bir fiyasko ve hayal kırıklığı...
mrb twi aynı şeyi bana da söylemişti doktorum burun ameliyatı yanaklara ve göz altına yağ enjekte edildi göz atlarıma yağ enjekte ettirdiğim için nasıl pişmanın anlatamam şişlik kaldı üstüne bidaha operasyon geçirdim yağ fazlalığını aldı güya ama gene şişlik ve morluk kaldı sakın canım sakın yaptırma bu işlemi bu çektiğim sıkıntıları başka kimse çekmesin çok zor inanki yaşama sevincim gitti resmen yarın başka doktorla görüşmeye gidicem bu konuyla ilgili düzelmez diye çok korkuyorum inş diğer doktor düzeltir iş açtım başıma ya :çok üzgünüm:
arkadaşlar birşey sorcam ya hiç gözaltı morluğu tedavisi yaptıran yok mu şu koca sitede ? bir tane yorum okuyamadım. bir kaç ay sonra yaptırmayı düşünüyorum ama yorum da duymak istiyorum. rastlayamıyorum malesef hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?