Göz Altına Yağ Dokusu Kök Hücre

Merhaba, ben de kısa süre sonra Avşar estetik de göz altıma kök hücre enjeksiyonu yaptıracağım, siz yaptırdınız mı sonuc nasıl bilgilendirir misiniz? Teşekkürler

Kızlar İstanbul için hangi doktoru önerirsiniz? yazılanları baştan sona okudum, bikaç doktor ismi geçiyor ama genelde isim verilmemiş veya bir isim üzerinde anlaşma yok. Göz altıma geçiçi dolgu yaptırmayı düşünüyorum.

Selamlar,

Baya uzun zaman olmuş. Sisin sorununuz hala devam ediyor mu?

Doktor ve fiyat hakkinda bilgi alabilirmiyim..? Simdiden tesekkürler..

ben tam gözaltına değil de biraz daha altına yağ enjeksiyonu yaptırdım.
şişlikler 3 haftaya ancak indi şu an bile hafif şiş 1-2 aya ancak olacak sanırım
yavaş yavaş iniyor

Benim sisliklerimde azalamaya basladi ama ha goruntu kotu..

Gecmis olsun. Son durumunuz nedir? Doktorun ismini verebilirmisiniz? Tesekkürler..

Gecmis olsun. Son durumunuz nedir? Doktorun ismini verebilirmisiniz? Tesekkürler..

biliyosun ben 2000 verdim canım. gerçi benim elmacık kemiklerimde dolduruldu

Naci bey sadece yag enkesiyonunumu önermiyor yoksa dolgu hakkindada ayni seylerimi söylüyor?

Eloda: simdi daha yeni okudum. Almanyada yasiyorum ve orda yaptirdim. Benim göz alta hic yag yok...sadece cökük vardi. Dalgalanma hic olmadi. Cok az enjekson yapildi, ama süper oldu...

Son düzenleme:

Merhaba ben 2 hafta önce mini yüz germe ile birlikte yüze yağ enjeksiyonu yaptırdım.. çenemin ovali bozuldu.. biri başka diğeri farklı.. göz altı torbaları var... yanak şişliklerim devam ediyor.. yazılanları okuduktan sonra büyük endişeye kapıldım... inşallah şişlikler geçince iyi olur

Arkadaslar 3 gün önce esteticha hastanesine dinamik aski icin ön görüşmeye gittim cok kilo verdigimden yanaklarimda ve cene tarafimda sarkma vardi 34 yasindayim ve doktor iple yuz askilamanin yasima uygun olmadigini soyledi bana dolgu önerdi. Ayni gun yanaklarima ve elmacik kemigime dolgu yapildi. Alt yuz cene bolgesi icinde anlastik pteside dolgunun devami yapilicak. Ben fotolara baktim mi hemen islem sonrasi buyuk degiskenlik goruyorum ama bende hic bir degisiklik olmadi bu sabah doktora mesaj attim 15 gun sabretmem gerektigini soyledi. Dolgu sizcede az da olsa farkini gostermez mi paramda cektigim acida bosa mi gitti aglamak istiyorum

Yüze doku nakli yada yağ enjeksiyonundan memnun olan var mı?Ben yüzün gençlik dönemlerindeki gibi toplu göründüğü bir uygulama istiyorum fakat göz altındaki facialardan sonra bunu Türkiyede yaptırmaktan korkuyorum. Kore ve Amerika'da çok güzel örnekler gördüm.yaptırıp doğal dalgalanma görüntüsü olmadan iyi sonuç alan var mı?

Dr kim ben de istiyorum fiyat ne

Merhaba dolgu yaptirdinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…