tam 1 yıl oldu yaptıralı gözaltı çöküklügü ne kadar önemli ifadeyi ne denli yaşlı ,yorgun hırpalanmış gösteriyormuş demek ki ;gözaltı dolgusundan sonra hiçbirşey yaptırmadım (somon dna ,vatamin napaj severek begenerek yaptırdıgım işlemlerdi)

Hyronik Asit kullanıldı hiçbir sorun yaşamadım tamamen erimedi bile zaten drum yaparken bu bölgede çok az kas bulundugunu olanlarının da çok işlevsel olmadıgı için memnuniyetimin uzun sürecegini söylemişti ;ama bu kadarını beklemiyordum bundan 20gün önce fraksiyonel laserle (nd yag erbium lazer) cildimi soydurdum (uyarılmayan cilt yaşlanır yaglı cilt kırışmaz ;lakin sarkar yaşım henüz 29 gelecek yılara yuatırım dürteyim ki kolojen üretimi durmasın sürsün diye) dedim ne yapalım dedim yüzüme: ''gayet iyi durumdasın dr 1 cc takviye yapabiliriz gözaltına '' dedi bir komplikasyon yaşamadıgım gibi çukurluk ortadan kalkınca morluklar da geri plana düştü bariz göze batmaz oldu
şimdi yılbaşının geçmesini bekliyorum (kız arkadaşlarımla şehirdışı güzel planlarım var da )yeniletmek için ;çünkü ilk 15gün harbi şişiyor
bir de ben telaşlı sabızsız ve beklentileri yüksek bir tip degilimdir ikizlerim çok karar degiştiririm araştırır,konuya tam vakıf olur sonra gözlerimi kapar vazifemi yaparım kendini hazırlamak nelerle karşılaşacagına hazırlıklı olmak da çok çok mühim nasıl y.dışındaki estetik klıniklerde pisikolog konsültasyonu zorunlu niye hasta neyi istedigini biliyor mu emin mi diye
öyle ki yaptırdıgım lazerde gören beni film karesi gibi donup kalıyordu

yüzüne ne olmuş diye 4 yaşındaki yigenim hala yemek yakarken mi oldu yanlışlıkla mı yaktın yüzünü diyordu ben taktım hasta maskemi beklememe baktım alttan ışıl ışıl gergin yepyeni bir cilt geldi ve dewamı da cabası