göz çapkını erkekler

• Konu Sahibi Konu Sahibi potansiyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben size yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum..birgün nezih bir cafede kız arkadaşımla beraber oturuyoruz..yan masada sevgilisiyle beraber oturan bir erkek vardı,çocuk resmen yiyecek gibi bakıyordu ve kızda hiç farketmemişti.arkadaşım dayanamadı söylicem ben kıza dedi kalktı ve yanınızdaki adam sürekli bize bakıyor dedi..kız ne desene beğenirsin,zararsızdır korkmayın bakmaktan başka bir kabiliyeti yok onun dedi öleee mal mal bakarrr başkada bi boka yaramaz dedi kalktı gitti :)) çocuğun yüzünü görmeliydiniz yaa neye uğradığını şaşırmıştııı :dance:

:roflol::roflol::roflol:

aferım kıza çok akıllıymış,guzel ve şok edıcı bır cevap. genelde kadınlar sevgılılerını,eşilerını degıl karşıdakı baktıgı kadını suçlar. kız dogru tespıt yapıp,özguvenını ortaya koymuş.alkisalkisalkis

yanlızz kız orada hakikaten sogukkanlılıgını koruyup oturtmuş lafı...hihoyyyt

ya bende hemen bişey anlatıcam..arkadasımın iş yerinde bi adam evli ve cocuklu.. habire stajyer kızlara bakıyomus.. gözleriyle yiyip bitiriyomus kızları.. kızlarda işveli cilvelimi bilemicem. orada bi calısan bi bayanda adamın karısını tanyomus ve bi gün söylemiş. "bak kardesim senin kocan hergün işyerinde böle böle bakıyo kızlara" diye.. kadında "kız olsunlarda baktırtmasın kendilerine" diye cevap veriyor.. adam ertesi gün gelince kadına dönmüş "karım bana okadar güveniyoki senin lafların da bi işe yaramaz haddini bil" demiş..

kadında arkadasıma, arkadasımda bana anlatıyo tabi.. yani yapan erkek yapıyo..

orada çalışan bayanda da ıyı yurek varmış, söylemiş. ben olsam hayatta karışmam. kol kırılır yen içinde kalır demiş buyuklerımız.

ya benimkinin niyetini bilmiom ama bu bakınca bana da gösterio. bi kere bi mekanda oturuyoruz istanblue vodkayı tanıtmak için kızlar içeri girdi. kızlarda ne kız ama :) böle süslü püslü topuklular saçlar yapılmış fln. bende gayet mütevaziydim o gün kot bluz:) sonra bu baktı baktı bende onu izliom bu arada. bana döndü aşkım bunlaında işi kıyak walla baksana süsleniolar para kazanıolar dedi. bende hıı anladım dedim tripli bi şekilde. sonra baya bi uzattım sen onların işlerini bahane ederek elalemin kızlarına bakmaya utanmıosun yok işte fırsattan istifade süzüosun milleti diye. en sonunda pes etti galip geldim:)

kesinlikle tahammül edemem.çok çirkin bi davranış bu...öyle bi adamlada işim olmaz.

Erkek arkadaşınla 4 aydır birlikteyiz hiçbir günğmüz ayrı geçmiyor ve son 2 aydır toplu alana açık herhangi biryere gittiğimizde genç makyajlı bir kız gördüğü zaman kendini kaybediyor kızdan gözünü alamıyor her söyleyeceği sözden her yapacağı hareketten önce kıza bakıyor bunu farkettiğimi rahatsız olduğumu biliyor suratına baktığımda birşey söylemek için herseferinde kıza bakıyor oluyor hemen gözlerini bana çevirip hiç birşey olmamış gibi davranmaya çalışıyor rahatsız olduğumu ve kendimi kötü hissettiğimi defalarca söylememe rağmen yapacağından geri kalmıyor bu konu yüzünden defalarca kavga ettik çünkü her ama her gittiğimiz ortamda aynı şeyi yapıyor ilişkimiz biterse bu durum yüzünden bitecek diye dile getirmeme rağmen saygısızca sapıkca devam ediyor doktoruna sordu bu durumu gözüm kayıyor istemsiz bakıyorum diye doktoruda göz çapkınlığı demiş şimdi bu bi hastalık diyerek üstünü kapatmaya çalışıyor bu gercekten tahammül edilemiyesi bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…