- Konu Sahibi tugcetoprak
-
Nus ile uslanmayanı etmeli tektir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
kocamin yanimdayken baska kizlari suzmesi beni sinir ediyo bunu ona soyledigimde de inkar tabiki...her acik gordugu noktaya bakmasi aliskanlik olmus mi desem bilmiyorum:))kafasini koparmak istiyorum ama gel gor ki sudan cikmis akkasik...igrenc bi durum bu,cok gurur kirici...dusunsenize kocanizi en yakin arkadasinizin kalcasina bakarken goruyosunuz!ve bunu gordugunuzu soyleyemiyorsunuz bile cunku cok onur kirici kabullenemiyo insan...hani disarda gozu basi durmuyo anladim da arkadasima bari bakma dimi...sizlerden fikir bekliyorum bu adam nasil uslanir??
köteğin sonu kavga, kavganın sonu karakol , karakolun sonu mahkeme , mahkemenin sonu ayrılık en iyisi şöyle diyelim, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı allaha havale
kocamin yanimdayken baska kizlari suzmesi beni sinir ediyo bunu ona soyledigimde de inkar tabiki...her acik gordugu noktaya bakmasi aliskanlik olmus mi desem bilmiyorum:))kafasini koparmak istiyorum ama gel gor ki sudan cikmis akkasik...igrenc bi durum bu,cok gurur kirici...dusunsenize kocanizi en yakin arkadasinizin kalcasina bakarken goruyosunuz!ve bunu gordugunuzu soyleyemiyorsunuz bile cunku cok onur kirici kabullenemiyo insan...hani disarda gozu basi durmuyo anladim da arkadasima bari bakma dimi...sizlerden fikir bekliyorum bu adam nasil uslanir??
cnm yaa kıyamam insanda güvende kalmıyor dimi sırf kocan bakmasın diye arkadaşlarındanda uzaklaşıyorsundur benim bir arkadaşın öyleydi ama o biraz çatlaktı birgün baktım kapının önündeki baltayı almış adamı kovalıyor
tam aksine arkadaslarimdan uzaklasmiyorum sadece bunu kabullenmek istemiyorum hani yediremiyorum diyelimuf ya artik aglanacak halime guler oldum bu konuda
ödül ceza yöntemini denedinmi canım işe yarıyor ceza ver bakalım biraz seni kaybetme korkusu sarsın içini
ceza yontemi kisa sureligine ise yariyo kaybetme korkusu var ama dedigim gibi ceza da gecici cozumadamin icine islemis bu huy ne yazikki evlendikten sonra farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?