goz capkini erkekler

tugcetoprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
4
0
36
Avusturya
kocamin yanimdayken baska kizlari suzmesi beni sinir ediyo bunu ona soyledigimde de inkar tabiki...her acik gordugu noktaya bakmasi aliskanlik olmus mi desem bilmiyorum:))kafasini koparmak istiyorum ama gel gor ki sudan cikmis akkasik...igrenc bi durum bu,cok gurur kirici...dusunsenize kocanizi en yakin arkadasinizin kalcasina bakarken goruyosunuz!ve bunu gordugunuzu soyleyemiyorsunuz bile cunku cok onur kirici kabullenemiyo insan...hani disarda gozu basi durmuyo anladim da arkadasima bari bakma dimi...sizlerden fikir bekliyorum bu adam nasil uslanir??

Nus ile uslanmayanı etmeli tektir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

köteğin sonu kavga, kavganın sonu karakol , karakolun sonu mahkeme , mahkemenin sonu ayrılık en iyisi şöyle diyelim, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı allaha havale

aaaaaaaaa sende bendensin ağlanacak halimize gülüyorum yok bende baş edemedim ne kadar anlattıysam anlamadı 1 2 bakmadysa daha sonra devam etti bakmaya dediğin gibi yakınlarımıza da bakıyolar tanımadıklarımız neysede o çok kötü ya ne yapacağız peki :26:

bakma dedikçe bakarlar..
ne hoş kadın değilmi diye soru sorun baktığını görünce, kıpkırmızı oluo suratları

bakmaya çözüm yok maaleseffff. bakmak var bakmak var elbette..
Hı bide onların yanındayken biri bize baksa delirirler
kendi içinde çelişen bi durum

köteğin sonu kavga, kavganın sonu karakol , karakolun sonu mahkeme , mahkemenin sonu ayrılık en iyisi şöyle diyelim, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı allaha havale

Oldu canım başka
Elalemin kadınının baldırana , kalçasına baksın susup oturalım .
Neymiş göz çapkınlığı imiş.Zarar gelmezmiş. Peyy
Kadınlara bakarken o edepsizin aklından neler geçiyordur kim bilir

cnm yaa kıyamam insanda güvende kalmıyor dimi sırf kocan bakmasın diye arkadaşlarındanda uzaklaşıyorsundur benim bir arkadaşın öyleydi ama o biraz çatlaktı birgün baktım kapının önündeki baltayı almış adamı kovalıyor

tam aksine arkadaslarimdan uzaklasmiyorum sadece bunu kabullenmek istemiyorum hani yediremiyorum diyelimuf ya artik aglanacak halime guler oldum bu konuda

Ne fena durum,,hemde arkadasına bakıyormus..

Uslanmaz ama zor, huysu suyu böyle demekki ne desen, ne yapsan boş..

Ben hergün bir dünya kıyameti koparırdım heralde

ceza yontemi kisa sureligine ise yariyo kaybetme korkusu var ama dedigim gibi ceza da gecici cozumadamin icine islemis bu huy ne yazikki evlendikten sonra farkettim

gerçekten onur kırıcı bir durum şimdi bunu okuyunca bir an işkillendim ay koparırım kafasını ilk işim dikkat etmek olucak bikaçkere etrafını izlerken benden başka herşeyle ilgilenirken yakaladım ama off yaa

boyle bır durum karsısında sızde aynısını yapın .
bırgun metrodayız ,yanım da cıddı yakısıklı boylu poslu ıyı vucut yapmıs bırısı oturuyordu .
sevgılımde benım basımda ayakta ıdı .
neyse metroya bır kız bındı .tayt gıymıs .popo oldugu gıbı meydanda .
baktım bızımkısı cıddı cıddı suzuyor .
ben de aynen soyle '' sana ıyı seyırler cnm ee tabıkı de bana da ıyı seyırler' deyıp yanımdakı cocuga cevırdım kafamı .
tabı sonrası olay sınır kırızlerı gecırıp benı cocuga rezıl etmıstı

ben evli değilim ama sevgilim böyle bir kadına baksa, arkasından vs.

"napıyorsun, neden bakıyorsun öyle, bravo sana... busun işte" tadında çıkışırdım.

o da muhtemelen "yok aşkım yanlış anladın" derdi.

bi daha da yanımda yapamazdı

Bi dahaki sevişmemizde Kıvanç Tatlıtuğu hayal etmezsem ben de insan değilim bi de Kıvanç diye seslenirim ohhh kadına kıza bakmak neymiş görür

Bu problem herkesde var canim. Bu erkeklerin dogasi sanirim
kendileri bakarlar ama sen bak kiyamet kopuyor :) bazen sinir olsamda bazen isi sakaya vuruyorum

Tkale bu problem hicde herkesde var denilemez.
Kendisini bilmeyen, Allah korkusu olmayan, igrenc erkekler bunu yapar sadece.
En nefret ettigim erkek tipi, insani röntgenleyen bakislari var. Inanin o an o erkegin kafasindan asagi kusmak gelir icimden.
Igrenc yaratiklar.
Sanada acidim arkadasim, böyle haysiyetsiz bir erkegin karisi oldugun icin.
Normalinde, kimse kimseye bakmaz.
Bir erkek onuruyla, serefiyle yasar, ama malesef her erkek bir degil.
Tavsiyem oracikta rezil etmen, hatta annesine falan anlat bakalim o sana ne tevsyiede bulunacak. kendisini Igrenc ve komik duruma düsürmemesini söyle.
Böyle bir erkege saygimda kalmazdi benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…