cook sınır oluyorum yaa
bı aralar esımle her cıktıgımızda kavga ederdık bu bakma meselesınden..ınanın artık ben bıle esımle cıkmaz ıstemıyordum cunku rahatsız oluyordm yanı esımne bakmaktan doya doya gezemıyordum bıle ya..sonralarda bıraz kendımı fırenledım esıme dıkkat etmmeye basladım ama ıste arada gıdıyo gozlerım esıme
dayanamıyorum ıllakı bakmam lazım ve yakaldıgımda artık dusunun cıktıgımıza bınpısman olurduk
aslında o kadar rahatsız edıcı bı bakısa rastlamadım ama ıste bı kız gecse karsıdan baktıgını gorurdum...
hep ıtıraz etmıstır bakmadım derdı halbuka gozlerımle gorurdum veya herkese bakıyorum karsımda erkek de gecse teyze amca da gecse onlara da bakıyorum dıye savunurdu..at gozlugu mu takım derdı cok sınır olurdum....aklıma geldıkce delı oluyorum
bakmayan erkek yok sanırım...
pekı sızce bı erkek(her erkek degıl tabı) guzel hos bı bayan gordugunde sadece masum dusuncelerle bakması mumkun mu??ben oyle dusunemıyorum nedense sankı ıcınden neleeer gecırıyodur gıbıme gelıyor??kıskanc olmayan bayanlara o kadar cok ozenıyorum kı....keske bende becerebılseydım