goz capkini erkekler

Kendine özen göster. Sacini basini makyajini yap, kilik kiyafetine özen goster yani kisacasi Onun yaninda mükemmel dur. Bak hele erkekler sana nasil bakiyor. O ozaman kizlarami bakar yoksa etrafinda karima bakiyorlarmi diye av mı tutar

Kendine özen göster. Sacini basini makyajini yap, kilik kiyafetine özen goster yani kisacasi Onun yaninda mükemmel dur. Bak hele erkekler sana nasil bakiyor. O ozaman kizlarami bakar yoksa etrafinda karima bakiyorlarmi diye av mı tutar

Orası pek öyle olmuyor işte... Zamanında arkadaşım olan bir bayan, nasıl diyim, çok ilgi çekici biriydi. Güzellikse güzellik bakımsa bakım. Kocasının yanında bile dönüp dönüp bakarlar, laf atarlardı. Ama kocası ne yapardı? Önüne gelene bakardı.

YOK ARTIIIKK!!! Yuhh!! Guzeller guzeli karin var kardesim, kim bilir kac erkek yerinde olmak ister. Daha bunlarin derdi ne, anlamis degilim ya

bnde çok fena kıskanç bi kadınım eşimin bir başkasıyla göz göze qelmesine bile tahammülüm yoktur keşke böle olmasam ama böleyim engellenir bişey deqiL maLesef bu yüzden tartışmalarımız çok oLurr hatta sırf eşimin kmseyle göz teması olmasın die çok kalabalık ortamlara girmem bile :)

inanamıyorum birebir dialogları ben de eşimle yaşıyorum.pat diye karşımda görünce şok oldum.şimdi ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…