- Konu Sahibi tugcetoprak
-
Geçen yaz bi' gün sevgilimle yürürken çok güzel bir kız geçti. Giyimi kuşamı da çok güzeldi Allah için, sevgilim de dönüp baktı. Süzme şeklinde değil ama gözü takıldı. Koluna geçirdim tırnaklarımı "napıyosun canım sen, beynini yerinden çıkartırım senin" dedim. Üzerine "yok sadece gözüm takıldı" falan dedi ama suçlu olduğunu bildiğini hafif kekeler, anladım bende. Dedim görürsün sen. Karşıdan bi' çocuk geliyordu böyle kaslı falan. Koştum yanına, sevgilim gelene kadar nefes nefese durumu özetledim. Sağolsun yardım etti bana tanışmış gibi yaptık. İşin kötü tarafı meğerse o çocuk sevgilimin zaten tanıdığı biriymiş. Sevgilim yanıma gelince "aa mehmet naber ya?" dediğinde dumur olmuştum. Şimdi Mehmet sevgilimle konuştuğu zaman konu aşk hayatına gelirse "çatlak sevgilin ne manyaklıklar yapıyo yine?" diye soruyor
Sende bunu yapabilirsin, o senin arkadaşına bakıyorsa sende onun arkadaşına bak. Anlasın ne hissettiğini.
Ya da hadim mi etsem ki kiz kiza yasariz mutlu huzurlu
bence bu duruma cok fazla takılmamak gerekıyor .hepsi bakıyor bunların ,bakmayan erkek yoktur
benım kı bakmıyor dıyen yakalayamıstır eş/sevgili cok profosyoneldırkısacası hepsi bakıyor .
anam bakılmayacak gıbı de degıl kı sımdı oyle bı gıyınıyorlar kı kız halımle ben bıle bakıyorum .
baldır bacak hersey meydan da oluyor .ee erkek olda bakma hadı ,mumkun degıl :)
hele su heryerınden yag fırlamıs kılolu tombul tombul bacakla mınıcık sort gıymıyorlar mı ,
hasta oluyorum o özgüvenlerıne.bence bu kısıler erkekler tarafından süzülmekten hoslanan kısıler
yani ben bunu ozguven olarak da goremıyorum .aksıne ozguvenı eksık olarak goruyorum .
özguvenı eksık tıpler dıkkat cekmek kendını kanıtlamak ıster yaa o mısal .yakısıyorsa tasıyabılıyorsa
elbette gıyılır ama ,vucudu kaldırmıyorsa gıymemelı bence.sortu sevıyordur gıyıyordur
belkı ama ,ben de sort gıymeyı severım fakat suan almıs oldugum 5 kılodan dolayı
gıyemıyorum .ozguvenım mı eksık ? hayır ! ama gıydıgım bırseyı vucudumun tasımasını
isterım .ne bılıyım zarıf gorunmek ısterım ,aykırı gibi yag tulumu gıbı gorunmek ıstemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?