goz capkini erkekler

benim eşim biraz muhafazakardır. ben bakarım güzel kadına ona da baksana fıstık gibi derim. bakma ya adamı da günaha sokma der :)))
dine yöneltin eşinizi :)))))

Konu sahipi kocasinin arkadasinin kalcalarina bakarken yakalamis soramamis bile burda cogunlugu herkes yapar demis ne yani kocalariniz sevgilileriniz arkadaslarinizimi kesiyor ,goz takilmasi vardir insan disarda olunca degisik turlu turlu insalar gorur takilir anlamsiz olur geneldede ben bile bakairm bayan halimle bu baska , ama cevrenden yakinindan birine bakacak annormal bu ve normal mi denilecek , bence cogu konuyu anlamamiss , migde bulandirici

benim odunun yakınımdaki bayanlara baktığını görmedim ama yolda arabada giderken bazen bakar bende hemen çimdik atarım içine düşeceksin önüne bak gözlerini oyarım senin derim ama kalas hep inkar ediyor günahımı alıyorsun diyor hepsi aynı güzel yada açık bayan görüp bakmayanı yok bence ama içine düşecek gibi sapıkça bakmalarına müsade etmemeliyiz

Allah hidayet versin eşinize..Böyle dua ediceksiniz ..Yoksa bakma demekle eminim onu daha çok bakmaya itersiniz..

Çünkü bi insan bunu ancak ALLah korkusuyla yenebilir..

Benim eşim tamam beni çok sever bana düşkündür ama dışarıda önüne bakarak yürümesi Harama bakmaması öncelikle ALLah korkusundandır..

kolayı var gülüm sen de başka erkeklere bak. bişe derse inkar et gözüm kaymışveya onun dediği şeyleri de.hedef şaşırtırsın sana bakmaktan başka yere bakamaz spark

Nasıl bir zekadır bu ya

Çok sinir bozucu bi durum
benim sevgilim de yürürken yere bakmaz hiç etrafa bakar hep
sinir ediyo bu huyu beni
gözlerini oymak istiyorum
birebir bi bayana baktığını görmedim ama hep etrafa bakıyo erkekte gecse bakıyo bayanda geçse yaşlı bi amcada geçse yaşlı bi teyzede geçse
bunun bi çözümü yok mu ya of
Allah ıslah etsin :)

Nasıl engel olunur bilemiyorum hep aynılar sanırım. Baktıklarında ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Ben erkek arkadaşşımla konuştum konuyu baktığında eline ne geçiyor "hiçbirşey", e hiçbirşey için benim kötü hissetmeme sebep oluyosun sana göre önemli birşy olmasa beni kıran bi durum çok güzelde olsa başka kadına bakman gurur kırıcı vs diye konuştum birde ben baksam senin yanında yok yakışıklı yok vs diye sen kendini nasıl hissedersin vs diye empati kurarak neler hissettiğimi anlamasını sağladım çok şükür daha dikkatli en azından sağa sola bakmıyor artık çok güzel bi kızda geçse geçtiğini farketmişse eğer ters yöne çeviriyor kafasını bakmamak için elinden geleni yapıyor yani. Ama hep dikkat edecekmi ne olacak ilerde bilemiyorum 6 ay oldu inşalla hep böyle anlayışlı ve başı önünde kalır

kızlar bir rivayeti hatırladığım kadarıyla anlatayım. birgün hz. ömer, peygamberimizi ziyarete gider ve kapıyı hz hatice açar, hz ömer hemen kafasını duvara çevirip peygamberimizin evde olup olmadığını sormuş.hz hatice, hz ömere şunu der,'' ömer duvara bakıp beni düşüneceğine, bana dönüp duvarı düşün''...

erkekler bakıyo işte çaktırarak ya da çaktırmayarak süzdükleri kesin

ama arkadaşınıza bakması gerçekten ayıp yani
siz de onun arkadşına baksaydınız keşke şöyle kalçalarını bi süzseydiniz szde

Güzel bir kadın gördüğümde ben ondan çok bakıyorum dikkatimi çekiyor onlar nasıl bakmasın ...İlk bakışta kızmam önüne çıkar abartılı birşekilde değilse hoşgörebilirim ama aynı noktaya ikincikez çevirirse kafasını işte o tartışma sebebidir .Gerçi eşim beni tanıdı böyle bir amatörlük yapmıyor artık. Birde bazen beni şaşırtmak için hiç alakasız yerlere bakıyor sabitleniyor. Ne o ben bakacağım diyeceğim a bak adamın günahını alıyorum normal yerlerede bakıyor. Yemezler canım diyorum içimden:))

cook sınır oluyorum yaabı aralar esımle her cıktıgımızda kavga ederdık bu bakma meselesınden..ınanın artık ben bıle esımle cıkmaz ıstemıyordum cunku rahatsız oluyordm yanı esımne bakmaktan doya doya gezemıyordum bıle ya..sonralarda bıraz kendımı fırenledım esıme dıkkat etmmeye basladım ama ıste arada gıdıyo gozlerım esımedayanamıyorum ıllakı bakmam lazım ve yakaldıgımda artık dusunun cıktıgımıza bınpısman olurdukaslında o kadar rahatsız edıcı bı bakısa rastlamadım ama ıste bı kız gecse karsıdan baktıgını gorurdum...
hep ıtıraz etmıstır bakmadım derdı halbuka gozlerımle gorurdum veya herkese bakıyorum karsımda erkek de gecse teyze amca da gecse onlara da bakıyorum dıye savunurdu..at gozlugu mu takım derdı cok sınır olurdum....aklıma geldıkce delı oluyorumbakmayan erkek yok sanırım...
pekı sızce bı erkek(her erkek degıl tabı) guzel hos bı bayan gordugunde sadece masum dusuncelerle bakması mumkun mu??ben oyle dusunemıyorum nedense sankı ıcınden neleeer gecırıyodur gıbıme gelıyor??kıskanc olmayan bayanlara o kadar cok ozenıyorum kı....keske bende becerebılseydım

ben açık bırakılan kapıların zarar getirdiğini düşünürüm. Kendim de dışarda erkeklere bakmam. Yanlış anlayacakları tavırlarla konuşmam. Erkekler de böyle olmalı . Sadece baktım , öylesine baktımlar bir süre sonra yanlış elektriklenmelere sebep olur.

Bu kadın erkek ilişkileri olmasa , çocuklar çiçeklerden büyüse hayat daha kolay olacakmış sanki. Bu erkeklerin doymaz halini gördükçe ne aşka ne sevgiye inanmaz oldum.

ahhh bu erkekler bun abenzeride bende var benim yanımda hiç bakmaz görse açık falan görünce kafasını cevirir ama ben yokken bakıyormuş babamın iş yeriyle eşimin iş yeri yan yana kız kardeşim bakarken görmüş bi kaçkere kardeşimde bana söylemez ama ben sordugum için anlatıyor bakıyor diyor ama benim yanımda hiç bakarken rastlamadım ne yapıyorsa gizli yapıyor sizce bu daha tehlikeli deilmi

hanımlar meslegim geregi arkadaşlar hep erkeklerin ordugu ortamlarda çalıştım.bakamyanını görmedim biri gecsin az göze batsın bir mısırları eksik sıraya diziliyorlar bakmıyorum diyen yalan söyler.
bunun karsına olan sevgisiyle çokta ilgisi yok...
bazen kadın halimle bende bile bakıyorum bazen...

Cok guzel bir ornek.

bu konuda hiç alınmam ve yanlıs anlamam.
erkek arkadaşımda bende önümüzden gelen geçen tiplere bakıyoruz

bazen eğlendiğimiz bile oluyor. göz bu sonuçta , bön bön bakmıyorsa problem yok. çünkü aynı şeyi bende yapıyorum ve ne amaçla baktığımı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…