goz capkini erkekler

kızlar aynı dert bendede var
deli oluyorum bu duruma foruma yazmayı bile çok düşündüm
eşimin kalça ve bacak hastası bi erkek olduunu yeni öğrendim
aynı iş yerindeyiz beni kuaföre bıraktı işe geldi takip programı kurmuştum pcye
aman alahım geldim ne göreyim mini etekli spiker isimli bi video izlemiş
hilal cebecinin poposuyla ilgili video deli oldum
yüzüne vurdum neler yapım neler
sonuç tabiki olumsuz yetersizmiyim dedim hayır yeterlisin ama baktım diyo
erkeğim yaparım vs vs
dayanayıp ağzını burnunu kırcaktım
elimde üst model var fakat ben alt modele baktım diyo
böyle bi insan görünümlü yaratığa nasıl ders verebilirim.

sevgilim yoksa ben de çok göz çapkınıyım. Allah yakışıklı yaratmış ben ne yapayım

bütün erkekler yapıyor bunu arkadaşlar
ama kimisi aleni yapar kimisi hiç çaktırmadan
oyüzden okadar takmayın kafanıza yaa
onların yaradılışı böyle naparsanız yapın vazgeçmez
ama yinede farklı taktikler geliştirmede fayda var tabi
en azından gözümüzün önünde yapmasınlar

Hanımlar ama bakmak var bakmak var.

Öyle gecen 10 kadından yarısını bile süzse ben o durumdan hoşlanmazdım.

Ha gecen kızın değişik bir güzelliği vardır bakar.

Ama öle sırf popo bacak bakıyorsa ben hoşlanmazdım o durumdan.

Hep merak ederdim böyle adamların yanında ki kadınlar nasıl hisseder diye...

Ben erkek kardesime bile kızardım ben ya da bie kız kuzenim olsa bile, yanında bir bayan varken etraftaki bayanlara bakılmaz ayıp diye kızdım hep..Şimdi kontrol ediyorum yanında sevgilis olduğunda bakınıyor mu diye :)

Valla kimse kusura bakmasın ama ben bunu toplumda ki bastırılımış cinselliğe bağlıyorum.

Bizim eşimle cevremizde ki erkek arkadaslarımızdan sevgilisi ya da eşinden önce rahat bir hayat yaşamaış erkek arkadaslarımızın yanında sevgilisi ya da eşi varken etrafa öyle baktığını görmedim hiç.Ha erkek baslarınayken bakıyorlardr orasını bilemem.

Son düzenleme:
sorunda ordaya güven problemi çıkıyor ortaya
yapmaz etmez diye evleniyosun hobaaaa tam tersi
nasıl güvenicem o zaman

bilmem? öyle ama, bakıyo çoğu. kendini öyle alıştır bakmazsa mutlu olursun, bakarsa alışmış olursun...

benim eski sevgilim yanımda gözünü çevirmezdi ama arkamdan iş çevirip aldatmış pisluk beni...

öyleleri de var...

haklısın kadın görmemiş ayılar daha çok bakıyo.

yanındayken kolunu dürtersiniz kafasını cevırır ya yanında yoksanız bakmasını nasıl engelleyeceksınız...konusun diyecem ama huy edinmiş gibi sanki nasıl vazgececek

pislik adi adam

vardır mutlaka bi çıkar yoluda nasıl problem orda
oda değil artık dizilerde hatta haberlerde bile kadınlar açılmaya başladı
anlam veremyorum nereye gidiyo gidişhat tw bile izleyemiycekmiyiz

yaptığı şey size ve evliliğinize karşı saygısızlıktan başka bişey değil!

pislik adi adam

vardır mutlaka bi çıkar yoluda nasıl problem orda
oda değil artık dizilerde hatta haberlerde bile kadınlar açılmaya başladı
anlam veremyorum nereye gidiyo gidişhat tw bile izleyemiycekmiyiz

benim hiçbişeye inancım kalmadı. o yüzden baksa da çok umrumda olmaz gibi geliyo artık...

bende de var böylesi..söyleyince "ne demek istiyorsun sapık mıyım ben" der..söylemesem sussam içim içimi yer..kaç defa konuştum bir süre dikkat etti sonra yine devam etti..ben yokken bak umrumda deil çünkü sadece güzel olan şeylere(kadın,araba,bebek)bakmayı sevdiğini biliyorum derim bu seferde "iğrenç birşey bu sen yokken baksam umrunda olmayacak yani sen beni sevmiyorsun o zaman" der.. söylememek daha iyi sanırım..söylediğinizde ya kıskanmanız hoşuna gittiği için devam ediyordur ya da üstüne gittiğiniz için ister istemez kendini kontrol etmeye çalışırken bakıyordur..ben bunun bazı kadınlar için kıskançlık olduğunu düşünmüyorum tamamen onur meselesi ve hayatınızdaki adamdan soğumama çabasıdır.

süpersin en iyi cvb :)

önemli olan her zaman bakmamaları .sen yokken baksa sorun olmazmı ama daha oylesının dunyada varlıgı zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…