Göz cevreme botox yaptirdim

Benrak87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
122
11
28
37
Dün göz cevreme botox yaptırdım.dün gözlerimi açamıyordum uykum da vardi gerçi.ağrı da oldu.bugün daha iyiyim ama hala bir gariplik var.uykum geliyor fln.gecer mi bu?ders calismam lazim etkiledi beni.pisman oldum.

psikolojik sanırım..çünkü 3 yıl olacak botoks yaptırıyorum hiç böyle birşey olmadı... geçmiş olsun

psikolojik sanırım..çünkü 3 yıl olacak botoks yaptırıyorum hiç böyle birşey olmadı... geçmiş olsun

Teşekkür ederim.hafif uyuşukluk var.hafif morluk.ilk kez yaptirdim.yan etkisi yok dediler.böyle olacagini bilsem hic bulasmazdim buna :( psikolojik olduğunu sanmıyorum canim.keşke öyle olsaydi.gözlerimi hareket ettirirken bile tuhaf hissediyorum.alışık degilim diye oldu sanirim

2-3 günde kaslar yumuşar yaziyo nette bu ne demek ki? Uyusuklugun gecmesi anlamina mi gelir.dr hic bilgi vermedi bana ya :(

Bugün çok daha iyiyim Allaha sukur.bende astigmat var.bu yüzden gözlerimi çok kisiyordum.gözlerimi kisamadim ondan mi nedir agri sizi uyuşukluk yaptı.bugün cok cok daha azaldi cok sukur.yarina daha iyi olacagim inşallah

Bu arada Botox gerçekten inanılmaz etkiliymis.çizgiler yokoluverdi.her seyin bir zahmeti var işte

Back
X