göz cevresi cöküklügü icin dolgu

Okadar yazmışsın kimse sana cvp vermemiş vermedikleri gibi başka şeyler konuşmayada devam etmişler...insanlar nekadar duyarsızlaştı çok ilginç...ama şaşırmıyorum artık buzaman böyle malesef...sen herkese yaşadığın kötü estetik deneyimini anlatmışsın bi nebze yardımcı olabilmek için kendilerinde kusur aramasınlar diye ve bikaç geçmiş olsun yada yürek okşayıcı bi söz duymak için...ablamda yüzüne yağ enjekte ettirmişti zamanla eriyo merak etme...eğer kalıcı yapmışsada onunda çaresi vardır muhakkak..herkesin başına gelebilir ve eminim bi çaresini bulucaksın...

Tuana88T
tesekkurler malesef aylar gecti ama erimedi. zayif yuz daha gec yaslaniyor. bukadar hastalik varken kimse vucut metabolizmasini alt ust edicek operasyonlar olmasin lutfen. kendinizi baskasiyla kiyaslayip cirkin bulmayin. kendine guven saglik herşey

Ben ışık dolgusu yaptırdım canım daha çok yeni göz altı için en uygun oymuş
Arkadaslar göz kapagi ve kas alti arasina dolgu yaptiranlar varmi ? Yag enjeksiyonuyla veya baska bi dolgu maddesiyle ? Lutfen bana yardim edin.yaptiranlar varsa hangi doktorda yaptirdigini soylerse cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…