Göz Çevresi Bakımı göz çevresine argan yağı

zenzem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
240
65
123
İzmir
kızlar dün argan yağı aldım. herşeye deva, göz çevresine neden olmasın dedim. akşam göz çevreme 1 damla argan yağını iyice yedirerek sürdüm. bu gün göz çevrem yumuş yumuş bebek cildi gibi..o kadar hoşuma gitti ki, iki de bir elim gözlerime gidiyor. kadife gibi oldu mübarek :) bir de göz çukurlarım çökkün dururdu o yüzden mor gözükürdü, bu gün daha dolgun duruyor. morluklar da çok anlaşılmıyor bu sayede.tavsiye ederim. her gün fotoğraflayacağım eğer ciddi bi farklılık görürsem, o vakit hepsini paylaşacağım ;)

Son düzenleme:
$GÖZjpg.webp Arkadaşlar fotoğraflar bir haftalık kullanım aşamalarını gösteriyor.Üzerine tıklayıp büyütebilirsiniz.. yorum sizin.. ha bu arada argan yağını göz çevresine göze yakın sürmeden, kaşı yukarı doğru iterek masajla uyguladım..ileriki dönemlerde yine fotoğraflayacağım.. merak edenlere; yaşım 33 ;) :21:

Ilk fotonda fotografin rengi kirmizin öbüründe normal sadece..ben anlayamadim farki yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

renk açısından değil, dikkat edersen göz kapanıa, biraz daha kalkmış durumda aynı şekidle kaş da düşük durmuyor.masajında büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. göz çevrem çok kuruyordu normalde, şimdi daha rahatladı.

Argan yağını ben kaş arttırıcı olarak duymuştum ama direk cilde allerjik tesir olmaması iyi bişey aslında.
cesaret edebiri miyim bilemiyorum. göz hassas sonuçta. yine de emin olamadım ben.

ay ben deniycem canım hangi marka aldın argan yağı saf olanından aldın heralde??

Argan yağını ben kaş arttırıcı olarak duymuştum ama direk cilde allerjik tesir olmaması iyi bişey aslında.
cesaret edebiri miyim bilemiyorum. göz hassas sonuçta. yine de emin olamadım ben.

missterazi mecitefendinin yağlarını kullanırım ben hep. saf argan yağı soğuk pres. bunu göz çevresine yedirirken kaşı yukarıya kaldıracak dairesel hareketlerle yediriyorum akşamları. buna dikkat ;)
sera_izm kıl köklerine cilde her türlü faydalı bir yağ. biraz pahalı ama 16 tl ye göz çevresine kullanabileceğimiz iyi bi krem almaya bile yeltenemeyiz normalde dimi :) göze yakın sürülmeyecek, kaşa yakın ve elmacık kemiklerine yakın yerlere, göz çevresi diyoruz. göz kapağına hiç bir krem sürülmemeliymiş. bu da dip not :) :1:

Tamam sevgili zemzem,
çok teşekkürler.
Buarada bi arkadaşım da badem yağı ve hint yağını eşit ölçüde karıştır sür dedi.
Kaş ve kirpik için çok iyiymiş ama göze sakın dedi.
Haberiniz olsun kızlar:))

Tamam sevgili zemzem,
çok teşekkürler.
Buarada bi arkadaşım da badem yağı ve hint yağını eşit ölçüde karıştır sür dedi.
Kaş ve kirpik için çok iyiymiş ama göze sakın dedi.
Haberiniz olsun kızlar:))

hint yağını duymadım ama, ben gece yatarken kulak çubuğunu batırdığım badem yağıyla kirpik diplerimi temizliyorum.. o kadar makyaj temizleme losyonu kullandığım halde, bu teknikle kapkara oluyor kulak çubuğu. :44:

göz altında yağ butoncukları oluşmaz mı? sonuçta yağ...

yağ bezelerini kastettin sanırsam. yağ bezesi dıştan gelen bir oluşum değildir ki. vucudun yapısıyla alakalı bir şey. içten gelir ve vucut yapar yağ bezelerini. sadece göz etrafında değil vucudun her yerinde çıkma ihtimali vardır bu bezelerin. dışarıdan sürülen yağlar beze oluşturmaz kısaca :)

Eki Görüntüle 994653 Arkadaşlar fotoğraflar bir haftalık kullanım aşamalarını gösteriyor.Üzerine tıklayıp büyütebilirsiniz.. yorum sizin.. ha bu arada argan yağını göz çevresine göze yakın sürmeden, kaşı yukarı doğru iterek masajla uyguladım..ileriki dönemlerde yine fotoğraflayacağım.. merak edenlere; yaşım 33 ;) :21:

vauvvvvvvvvvv
fark çok belli
nerden aldın kaç para
süperrr buuu :52::52::52::52:

vauvvvvvvvvvv
fark çok belli
nerden aldın kaç para
süperrr buuu :52::52::52::52:

canım ben mecitefendinin argan yağını aldım. özellikle araştırdım soğuk pres olsun diye. gerçek olabildiğine inandığınız markaları tercih edin. yalan olmasın 1 ayı geçti alalı, fiyatı 16 tl ydi sanırsam.. birde yukarı doğru oval hareketlerle masaj çok önemli. o şekilde yedirin yağı.. :34:

Son düzenleme:
canım ben mecitefendinin argan yağını aldım. özellikle araştırdım soğuk pres olsun diye. gerçek olabildiğine inandığınız markaları tercih edin. yalan olmasın 1 ayı geçti alalı, fiyatı 16 tl ydi sanırsam.. birde yukarı doğru oval hareketlerle masaj çok önemli. o şekilde yedirin yağı.. :34:

aynen dediğini alcammmm :23:

hadi bakalım. sendeki gelişme ne olacak merak ediyorum. o halde kullanmaya başlamadan öncesini çek, göz çevresinin fotosunu. bir de bir hafta kullandıktan sonra çek. sonra belki bizimle de paylaşırsın :52:

seninki kadar badem güzel gözlerim yok paylaşmammm :23::23::23:

seninki kadar badem güzel gözlerim yok paylaşmammm :23::23::23:

iltifatına teşekkür ederim ama , makyajsız benimkilerde pek bişiye benzemiyor sanırsam :) sen bilirsin tabi, istersen paylaşabilirsin demiştim :) dediğimi yap ama evde kendin bak o halde farklılık var mı diye :)

yağ bezelerini kastettin sanırsam. yağ bezesi dıştan gelen bir oluşum değildir ki. vucudun yapısıyla alakalı bir şey. içten gelir ve vucut yapar yağ bezelerini. sadece göz etrafında değil vucudun her yerinde çıkma ihtimali vardır bu bezelerin. dışarıdan sürülen yağlar beze oluşturmaz kısaca :)

Olurmu olustruor.... BN 1aydr hint yagi kullqniorum uyarilar aldim yağ bezesi olur diye.sonra aldiris etmedim.benim bebek gbi pürüzsüz cildim ya bişiy olmaz filan havalarina girdim. Neyse gecen gün bi bakdim oda neeee.göz altimda yag bezesi... Makyaj yapiodum .1 haftadir hint yagini biraktim gül suyuyla siliorum küçülme var

Olurmu olustruor.... BN 1aydr hint yagi kullqniorum uyarilar aldim yağ bezesi olur diye.sonra aldiris etmedim.benim bebek gbi pürüzsüz cildim ya bişiy olmaz filan havalarina girdim. Neyse gecen gün bi bakdim oda neeee.göz altimda yag bezesi... Makyaj yapiodum .1 haftadir hint yagini biraktim gül suyuyla siliorum küçülme var

bende bir doktordan bunları vücudun yaptığını söylediğini duymuştum.. bende yapmadı yağ bezesi. göz altlarımda minicik 2 tane var.. ama yıllardır var onlar. gözlerime hiç bir şey kullanmıyorken bile vardı yani :)onun dışında çıktığına şahit olmadım :)

bende bir doktordan bunları vücudun yaptığını söylediğini duymuştum.. bende yapmadı yağ bezesi. göz altlarımda minicik 2 tane var.. ama yıllardır var onlar. gözlerime hiç bir şey kullanmıyorken bile vardı yani :)onun dışında çıktığına şahit olmadım :)

Sanslisiniz..sizde yillardir var dediğiniz bezelerinizi hakiki gül suyuyla şilin belki geçer benimki ciddi anlamda kurudu ufaldi

Back
X