Göz gore göre kocamı kendimden uzaklaştıriyorum ama napayim engel olamiyorum kirginim

size teklif etmis adamin bir hatasi yok

Yani onun etkisi biraz daha fazla olabilir ama aklimida kurcalamiyor değil o kadar bayanlı ortama tek gitme arzusu
Nedennn nedennn

Aman onu mu dusunecek o an. Sanmiyorum. Yuzugu takiyordur buyuk ihtimalle. Evli oldugunu bilen arkadaslari var.

Belki onu dedin diye altta kalmamak icin goturmedi. Baska hareketlerine bakacaksin bu durumda.

size teklif etmis adamin bir hatasi yok

Teklif etmesinin sebebi gelmiycegimi bilmesiii hemde 100 de yuz bilmesi.
1 aydir gelmiceksin dedi durdu.
Son gun son saat 7 aylik hamile kiyafet almaya mi gidim kuaforumumu ayarliyim.
Sirf ben dedim demiş olmak icin yapilmis bir tekliftiiiii

Tek sorun bu değil bence. Sizden utandığı için götürmek istemediğini düşünmüşsünüz. Bahaneler bulmuş, çocuk gibi sizi ikna etmeye çalışmış ve istemeseniz de gitmiş. Sanırım şüphelendiğiniz şeyler de var. Ayrıca eşinizin cimriliği ile ilgili de konunuz var. Bence bir sürü şeyi biriktirmişsiniz. Çözüm olmadan üstünü kapatınca da sorunlar çığ olmuş. Konuşmayı deneyin. Kırıldığınız şeyleri anlatın. Eğer loğusalık bitince de aynı şekilde hissederseniz, yolları ayırmayı düşünebilirsiniz.

Siz de hata. Alt tarafı tanımadığınız birinin düğünü, neden süslenicem, kuaföre gidicem falan filan diyorsunuz ki. Tamam diyin, saçınızı toplamak zor olmamalı bir iki de makyaj yaptınız mı bitti. Adam blöf yapmış sizde bunu yutmuşsunuz.
Şimdi yapacak 2 şey var.
1- Bu olayı kafanızda kurup durmayacaksınız ve silip atacaksınız.
2- Yok ben bunu hazmedemiyorum diyorsanız boşanacaksınız.
Bu kuruntularla kendinize eziyet edersiniz. Bakın ortada bir evladınız var. Kendinize yaptığınız her kötülük evladınıza yapılmış kötülüktür.

Aman onu mu dusunecek o an. Sanmiyorum. Yuzugu takiyordur buyuk ihtimalle. Evli oldugunu bilen arkadaslari var.

Belki onu dedin diye altta kalmamak icin goturmedi. Baska hareketlerine bakacaksin bu durumda.

Yüzügunu takmiyor çok skıyormuş güya raat edemiyormuş o yuzden takmiyor 1 yildir vakti zamaninda bunun kawgasını çok ettik ama o kazandi

Bnde boyle bir durumda kirgin kalirdim herhalde aylarca ta ki bana dogru durust bir sebep soyleyene kdar kaldi ki kirginligim yinede gecmezdi ama hatasini yuzune vurmaktan vazgecrdim soyleseydi bir sebep cok dogru yapiyorsunz bnce ayrica evli bir erkek nden hamile esini evde birakip herhangi bir topluma tek basina gider tamam szi goturemeyecegi yerler olabilir ama bayan arkdaslari da varmis ustelik evli olanlar esleryle beraber gitms sizin esinizde bsey var gbi gelddi bna aldatma degil ama bska bir sebebi var gbi tartsma vs gecmis miydi aranzda belki onun acisini boyle almak istedi sizden olabilir yani

Tartisma martisma hic birsey yoktu

Yüzügunu takmiyor çok skıyormuş güya raat edemiyormuş o yuzden takmiyor 1 yildir vakti zamaninda bunun kawgasını çok ettik ama o kazandi

Aldatmaya tesebbus konusunda yeterli degil. Ben de sevmem yuzuk takmayi.

Oteki verilere bakacaksin.

hiçte masum gelmedi eşiniz e haydi hayırlısı
sıkmayın serbest bırakın xxl olun varsa birşey çıksın ortaya yoksada kaygılarınızda yanılmış olduğunuzu anlarsınız

Yuzuk konusunu cok takma canim benim bnde esimde rahat edemedigmz icin takmiyoruz hele ben alisik olmadigim icin skiyor parmagmi o konuda hakli bnce esin

ne bu kin allah aşkına... aradan uzun süre geçmiş kendiniz sölüyorsunuz bebeginiz olmuş. artık unutun size zarar yani her ailede oluyor sorunlar daha agır problem yasayanları düşünün..
unutamayacaksan bu konuyu o zaman boşa kocanı sende rahatla oda rahatlasın. unuttum diyorsanda sürekli sürekli yüzüne vurma zira can sıkıcı bi durum

tek gitmek istemiş umdugunu bulamamış eşşeklik ettim diyerek sıyırmaya çalışıyor çakal ,

İste aklimi kurcalayan neden tek gitmek istedi???????? Offff offff

Sanki ortamda daha rahat olmak için sizi götürmemiş gibi?
hiçte masum gelmedi eşiniz e haydi hayırlısı
sıkmayın serbest bırakın xxl olun varsa birşey çıksın ortaya yoksada kaygılarınızda yanılmış olduğunuzu anlarsınız
hayatiniza nasil erkekler girdi daha once nasil bukadar senaryo yazabiliyorsunuz, nasil bukadar guvensiz olabiliyorsunuz. cok mu dizi izliyorsunuz ne bileyim gencliginuzde cok fazla ask rimani ya da pembe dizi mi izlediniz. hakketen merak ediyorum.
esmis kafasina gitmis. o gun arkadaslari ile tek olmak istemis. olamaz mi? hamile kaprisi cekmek ostememis belki de olamaz mi?
Aldatmaya tesebbus konusunda yeterli degil. Ben de sevmem yuzuk takmayi.

Oteki verilere bakacaksin.
ben de takmiyorum hamilelikten sonra 75 kilo olunca o yuzuk parmaga girmiyor :)

Canım eşeklik ettim demiş kabul etmiş eşekliğini. Bu sebepten boşanmayacaksan hayatı kendine zindan etme. Yüzük konusuna gelirsek benim eşim de takmıyor. Bir sabah kavga ettik yüzük takmadığı için. O kadar sinirlendim ki o gün yüzüğü sattım Yüzük konusu böylece kapanmış oldu.

ben kuzenimin düğününe giderken bile kuaföre gitmedim evde 2 maşa ile kıvırtıp gittim saçımı hiç tanımadığınız insan için fazla değil mi bu kadar hazırlık? yani sanki trip yapmışsınız gerçekten her düğüne bu şekilde gidiyorsanız bişey demem ama... olay düğün olayı değil sanki karşılıklı tripleşmelere girmişsiniz.

Neden herşeyin altında başka anlam arıyorsunuz? o zaman 7 aylık hamilemişsiniz. belki görüntünüz itibariyle sizi istemedi olabilir kimi erkekler eşlerinin her ne kadar kutsal birşey de olsa farklı düşünrbiliyorlar belki bakımsızdınız hamilelik dolayısıyla kilo vs saldınız sizden utandı bilemem biraz kendinizi sorgulayın. aldatma kaçamak vs şeyler düşünmeyin bence

Merhaba,
Eski konularınızı biliyorum, eşiniz eşim olsa asla güven duymazdım, hatta çoktan yollarımız ayrılmıştı.
Komsunuzun sozleri, esinizin sozleri, yuzuk takma olayi, disarda kadınları kesme durumu, düğüne tek gitmek istemek, cinsel hayat vb. Bu konularınızı üst üste koyunca ~bana kızmayın ama~ sogumak icin fazla gec kalmissiniz ve sanirim fazla iyi niyetlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…