Göz gore göre kocamı kendimden uzaklaştıriyorum ama napayim engel olamiyorum kirginim

kusura bakmayın hamile eşini evde ağlıyor bırakıp düğüne giden bir adam güven vermiyor
siz güvenirsiniz bu sizin düşünceniz

Konunu hatırladım, beraber çalıştığı başka bir kadından şüpheleniyordun ben de gideceğim düğüne diyordun. Ondan dolayı bu kadar kafana takmışsın. Haklısın ne diyeyim sana bilmiyorum.

Yok artık 7 aylık hamile kadın kilo mu aldım diye kendisini mi sorgulasın???? Ciddi misiniz

yorum yaparken senden izin mi almamız gerekiyordu acaba?
bu ne biçim bir uslub , senin hayatına nasıl erkekler girdi peki bu pollyannacılık? bdv de dolaşıp bu kadar arı maya olmak da ayrı garipmiş.
sizinle aynı düşünmeyen insanlara saldırı hakkını kim veriyor ben de onu çok merak ediyorum.
adam seninle mi konuştu, esas sebebi sana mı söyledi peki? burada olumlu olumsuz herkes fikir beyan ediyor, sen kim oluyorsun da bizi azarlıyorsun hanım?
yorumunuzu yapın geçin

Ayy canim anliyorum s3ni ya bende 8 bucuk aylik hamileyken esim arkadasiyla bi günlüğüne samsuna gitmisti gezmeye yüzmeye falan ram da o gun bebegimiz icin son alisverisi yapacaktik bile bile gitmisti bende babam annemle yapmistim 1 sene oldu ama unutamiyorum hala da bisi oldugunda bunnundan getiririm hatirlatirim yani baska yapcak bisi yok

Bunu mu unutamıyorsunuz?
Ben de aldattı falan sandım

Bu erkeklerin hepsi aynı fabrika çıkışlı gibi.

Yani sizi ağlata ağlata, kapıları çarpa çarpa gitmiş.
Kusura bakmayın büyük eşeklik etmiş.
Ama affetmeniz de gerekiyor kendiniz için affedin.Unutun gitsin
Ama bir gün onun istemediği şeyi ona yapın.Mesela çocuğunuz biraz büyüyünce ailenizle veya varsa böyle arkadaş grubunuzla bir tatile gidin bol bol fotoğraf paylaşın ama isevmediği birşey olsun.

Ama unutamiyorum iste aklima bir suru senaryo geliyor.
Ama hiç bir açıginida gormedim bilmiyorum.
Suan bile bu konu yuzunden kawga ettik

Işte elinize huzursuzluktan başka bir şey geçmiyor.
Düşünsenize kaç defa kavga ettiniz ve her defasında barıştınız değil mi , geriye kalan sadece üzgünlük ve soğukluk..

Öyleyse unutamiyorsaniz bile asla konuyu acmayacaksiniz.

Eşeklik ettim demesi bile iyi, en azından hatasını anlıyor. Ama siz usteledikce su üstüne çıkmaya çalışacak.

ya kusura bakmayın da olur olmaz herşeyi kafaya takan bi tipe benziyorsunuz eski konularınızda bahsetmişsiniz herkes bi garip size göre hayatınızda komşularınız anneniz eşiniz az la havle çekin kendinize gelin dert mi arıyorsunuz kendinize dert edilecek bi durum göremedim ben bırak gitsin trip atarak nereye kadar sürecek insan iğneyi kendine çuvaldızı karşısındakine batırır biraz kendinize gelin ve empati yapın karşınızdakiyle iş arkadaşları evli olduğunu biliyordur eşinizin konuyu fazla uzatmayın akıllı olun

Yuh bi kadin olarak sen boyle dersen artik

Aynen oyle tatlim...o romantik isteyen adam gidio yerinde kavak yelleri esiyor. En iyisi evlenmemek herhalde..
Bence de evlenmemek.aman evlenmeyenlerde yaşım şu oldu hala evlenemedim diye konu açıyo.ah bi bilseler evliliğin zorluğunu.evlenince adamların evrim geçirdiğini

Aldatma veya kaçamak olmasa da bu saydıklarınız da hiç hoş şeyler değil bence. Konu sahibi "belki benden utandı erkekler böyledir "diye düşüneceğine , eşi "karım hamile onu kırmak olmaz zaten hassas "diye düşünseydi. Aldatmadıkları sürece yaptıkları her şey mübah mı?

Teklif etmesinin sebebi gelmiycegimi bilmesiii hemde 100 de yuz bilmesi.
1 aydir gelmiceksin dedi durdu.
Son gun son saat 7 aylik hamile kiyafet almaya mi gidim kuaforumumu ayarliyim.
Sirf ben dedim demiş olmak icin yapilmis bir tekliftiiiii
Yaa hiçkimse sormamış çok merak ettim acaba 1 aydır gelmiceksin derken siz neden diye sormuyomuydunuz? Ne gerekçeyle gelmeyeceksin diyodu yani?

bu kadar konuyu irdelemeyin bence...
adam kabul etmiş, eşeklik ettim demiş... defalarca özür dilemiş...
bazen bazı şeylerin gerçekten açıklaması yoktur, yani o gerçekten eşekliktir... ama adama/ kadına kal gelmiştir, o an öyle davranmıştır.
eminim ki bu da o davranışlardan biri...

bu kadar kafanıza takar ve bu olayı günle, aylarca uzatırsanız, adam günün birinde ehhh yeter be der... çekip gider...yani boşanır anlamında demiyorum, gerçekten sizden soğuyabilir, aranıza mesafe girebilir.

bu seferde siz işte tüh eşeklik yaptım, keşke üstüne gitmeseydim dersiniz..

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…