kusura bakmayın hamile eşini evde ağlıyor bırakıp düğüne giden bir adam güven vermiyorhayatiniza nasil erkekler girdi daha once nasil bukadar senaryo yazabiliyorsunuz, nasil bukadar guvensiz olabiliyorsunuz. cok mu dizi izliyorsunuz ne bileyim gencliginuzde cok fazla ask rimani ya da pembe dizi mi izlediniz. hakketen merak ediyorum.
esmis kafasina gitmis. o gun arkadaslari ile tek olmak istemis. olamaz mi? hamile kaprisi cekmek ostememis belki de olamaz mi?
Oradaki bekar kadınlardan biriyle ilgili olmalı.İste aklimi kurcalayan neden tek gitmek istedi???????? Offff offff
Yok artık 7 aylık hamile kadın kilo mu aldım diye kendisini mi sorgulasın???? Ciddi misinizNeden herşeyin altında başka anlam arıyorsunuz? o zaman 7 aylık hamilemişsiniz. belki görüntünüz itibariyle sizi istemedi olabilir kimi erkekler eşlerinin her ne kadar kutsal birşey de olsa farklı düşünrbiliyorlar belki bakımsızdınız hamilelik dolayısıyla kilo vs saldınız sizden utandı bilemem biraz kendinizi sorgulayın. aldatma kaçamak vs şeyler düşünmeyin bence
hayatiniza nasil erkekler girdi daha once nasil bukadar senaryo yazabiliyorsunuz, nasil bukadar guvensiz olabiliyorsunuz. cok mu dizi izliyorsunuz ne bileyim gencliginuzde cok fazla ask rimani ya da pembe dizi mi izlediniz. hakketen merak ediyorum.
esmis kafasina gitmis. o gun arkadaslari ile tek olmak istemis. olamaz mi? hamile kaprisi cekmek ostememis belki de olamaz mi?
ben de takmiyorum hamilelikten sonra 75 kilo olunca o yuzuk parmaga girmiyor :)
Bunu mu unutamıyorsunuz?Eşim bir hata yaptı ve ben onun bu hatasini kabul edemiyorum.
Aradan aylar geçti ve ben her fırsata hatasıni hatirlaticak demler vuruyorum.
Üzuluyor hatta bana küsüyor soğuyor gibi hissediyorum ama napim içimde tutamiyorum.
Ne yapmalı nasıl davranmali bilmiyorum.
Hatasi da şu arkadaşinin dügunune beni göturmemesi.
20 kişilik bir grup misal sadece 3 erkek var onlar eşleri ile gelmiş.
Digerleri hep bayan ve bayanlar eşsiz gelmiş hoş bir çoğu bekar ya neyse.
Ve ben gitmeni istemiyorum ya bende gelirim yada tek gidemezsin dedigim halde çektı gitti.
7 aylik hamile olduğum halde ağlata ağlata bağıra çağira kapilari vura vura çekti gitti.
Ve ben günlerce ağladim.
Nedeni soruyorum neden bana bi açiklama yap affedicem diyorum eşşeklik ettim diyor başka da bir sey demiyor ama ben affedemiyorummmmm.
Dogum yaptim bebisim oldu aradan aylar gcti ben kirginligim gcmedi.
Onada söyluyorum bi açiklama yap diorum.
Eşşeklik ettim diyor başkada bisi demiyor.
Offff
Nasil fldwaranmalı bilmiyorum????
Bu erkeklerin hepsi aynı fabrika çıkışlı gibi.Gitmior o kirginlik.. beni evlenirken esim kirdi beni affedemedim.. sonrasinda guvenimi sarsti kac kez.. bazen keske nikah masasinda biraksaydim dedim bazende hadi bi halt ettin cocuklar olmadan biraksaydin dedim.. dusundukce sariyosun en iisi fazla dusunmemek.. elin ogluna bu saatten sonra ne diim?
Yüzügunu takmiyor çok skıyormuş güya raat edemiyormuş o yuzden takmiyor 1 yildir vakti zamaninda bunun kawgasını çok ettik ama o kazandi
Ama unutamiyorum iste aklima bir suru senaryo geliyor.
Ama hiç bir açıginida gormedim bilmiyorum.
Suan bile bu konu yuzunden kawga ettik
Aynen oyle tatlim...o romantik isteyen adam gidio yerinde kavak yelleri esiyor. En iyisi evlenmemek herhalde..Bu erkeklerin hepsi aynı fabrika çıkışlı gibi.
Yuh bi kadin olarak sen boyle dersen artikNeden herşeyin altında başka anlam arıyorsunuz? o zaman 7 aylık hamilemişsiniz. belki görüntünüz itibariyle sizi istemedi olabilir kimi erkekler eşlerinin her ne kadar kutsal birşey de olsa farklı düşünrbiliyorlar belki bakımsızdınız hamilelik dolayısıyla kilo vs saldınız sizden utandı bilemem biraz kendinizi sorgulayın. aldatma kaçamak vs şeyler düşünmeyin bence
Bence de evlenmemek.aman evlenmeyenlerde yaşım şu oldu hala evlenemedim diye konu açıyo.ah bi bilseler evliliğin zorluğunu.evlenince adamların evrim geçirdiğiniAynen oyle tatlim...o romantik isteyen adam gidio yerinde kavak yelleri esiyor. En iyisi evlenmemek herhalde..
Aldatma veya kaçamak olmasa da bu saydıklarınız da hiç hoş şeyler değil bence. Konu sahibi "belki benden utandı erkekler böyledir "diye düşüneceğine , eşi "karım hamile onu kırmak olmaz zaten hassas "diye düşünseydi. Aldatmadıkları sürece yaptıkları her şey mübah mı?Neden herşeyin altında başka anlam arıyorsunuz? o zaman 7 aylık hamilemişsiniz. belki görüntünüz itibariyle sizi istemedi olabilir kimi erkekler eşlerinin her ne kadar kutsal birşey de olsa farklı düşünrbiliyorlar belki bakımsızdınız hamilelik dolayısıyla kilo vs saldınız sizden utandı bilemem biraz kendinizi sorgulayın. aldatma kaçamak vs şeyler düşünmeyin bence
Yaa hiçkimse sormamış çok merak ettim acaba 1 aydır gelmiceksin derken siz neden diye sormuyomuydunuz? Ne gerekçeyle gelmeyeceksin diyodu yani?Teklif etmesinin sebebi gelmiycegimi bilmesiii hemde 100 de yuz bilmesi.
1 aydir gelmiceksin dedi durdu.
Son gun son saat 7 aylik hamile kiyafet almaya mi gidim kuaforumumu ayarliyim.
Sirf ben dedim demiş olmak icin yapilmis bir tekliftiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?