İnstegtam da drclinica diye bi yer takip ediyorum bugün bu teknolojinin videosunu paylaşmış bi bak istersenIzmir'de kim yapıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstegtam da drclinica diye bi yer takip ediyorum bugün bu teknolojinin videosunu paylaşmış bi bak istersenIzmir'de kim yapıyor?
Kesinlikle bekliyorum merakla bu arada bnm de 6, günüm şişlikler indi çok guzel gözükmeye başladı herhangi bi asimetrik ya da küçüklük kalmadiİnternetten Google'da "Plexr İzmir" yazınca birkaç tane isim çıkıyor karşınıza.. Ama bilemiyorum ki... Belki de iyi reklam parası vermiştir, aramalarda en üste çıkıyordur. Şimdi elini, tecrübesini bilmediğim birkaç doktorun adını buraya yazmam doğru olmaz... Biraz daha araştıracağım...
Gerçi güzellik işi şans işi... En iyisini bulursun, en iyisine gidersin, tonlarca para dökersin; işler ters gider. Şans işi yani... Ama yine de biz elimizden geleni yapalım, iyi araştıralım. Gerisi Allah'a kalmış artık :)
Yaptırdıktan sonra; mutlaka tecrübelerimi paylaşacağım kızlar.
Hande, sen Plexr mi yaptırdın, Göz Kapağı ameliyatı mı?
Teşekkür ederim cnm bnm de çok azdi bi gözümde çok az sol gözümde daha çoktu ama 6 gün olmasına rağmen iyi ki yaptırdım diyorum 41 yaşındayım Bnmle çok sorunlu degildiBasit bir operasyon diye duydum ama videoları görünce gözüm korktu... Bir de benimki daha başlangıç aşamasında; ciddi bir düşüklük henüz yok. O yüzden şimdilik Plexr yöntemini denemeyi düşünüyorum. Bir de merak ediyorum, Plexr yaptırdıktan sonra deri kalitesi ne hale geliyor. Bir yerde okudum, cilt üzerinde mikro seviyede büzüşmeler oluyormuş... Araştıra araştıra profesör olucam nerdeyse :))))))
Sana geçmiş olsun cnm... İnşallah sorunsuz bir iyileşme süreci geçirirsin.
Takip edenler için bugün 8.gun tüm şişlikler indi iz çok az çok güzel oldu yaptırdığım için çok mutluyum Bursa da Ali Tuncer e yaptırdımTeşekkür ederim cnm bnm de çok azdi bi gözümde çok az sol gözümde daha çoktu ama 6 gün olmasına rağmen iyi ki yaptırdım diyorum 41 yaşındayım Bnmle çok sorunlu degildi
Ben göz kenarlarımda hafifbir iz var, neredeyse 8 ay oldu, sen de izler gidecek gibi mi? Rica etsem resim gönderebilir misin?Takip edenler için bugün 8.gun tüm şişlikler indi iz çok az çok güzel oldu yaptırdığım için çok mutluyum Bursa da Ali Tuncer e yaptırdım
Ben göz kenarlarımda hafifbir iz var, neredeyse 8 ay oldu, sen de izler gidecek gibi mi? Rica etsem resim gönderebilir misin?Takip edenler için bugün 8.gun tüm şişlikler indi iz çok az çok güzel oldu yaptırdığım için çok mutluyum Bursa da Ali Tuncer e yaptırdım
Bnm izler 8. Gün çok hafif nerden resim göndericegımı bilmiyorum instegtam dan hande333 ordan göndereyim istersen ama izler var tabi şu anBen göz kenarlarımda hafifbir iz var, neredeyse 8 ay oldu, sen de izler gidecek gibi mi? Rica etsem resim gönderebilir misin?
Tabi yine de eski halinden çok daha iyi, ben de iyiki yaptırmışım diyorum.
Çok sevinirim, merak ediyorum çünkü başkalarında durum nasıl diye? Benim doktorum gözümün altındaki bir kası kemiğe de tutturmuş . Acaba ondan mı daha mı fazla kesti bilemedim tabi.Bnm izler 8. Gün çok hafif nerden resim göndericegımı bilmiyorum instegtam dan hande333 ordan göndereyim istersen ama izler var tabi şu an
Ama olmayı düşünenler korkmasın bu yazdığımdan, makyaj yapınca hiç belli olmuyor ve ize rağmen pişman değilim ve çok kolay bir operasyon ve 1 haftada bile eskisinden güzel oluyor. Olun yani...Çok sevinirim, merak ediyorum çünkü başkalarında durum nasıl diye? Benim doktorum gözümün altındaki bir kası kemiğe de tutturmuş . Acaba ondan mı daha mı fazla kesti bilemedim tabi.
Arkadaşlar bugün 12. Günüm herkes iz iz deyip duruyor ama bi gözümde hiç iz kalmadı birindeyse çok belirsiz hiç rahatsız edici bi şey YÖK gözlerimde hiç bi fark YÖK 12. Gün ve her şey tamam çok da mutluyum ayni dr a pazartesi yağlarımı aldiricamPlexr'dan ameliyata geçiş yapıcam gibi... İzmir'de kime yaptırsam acaba?
Dr ismi ne cnmArkadaşlar bugün 12. Günüm herkes iz iz deyip duruyor ama bi gözümde hiç iz kalmadı birindeyse çok belirsiz hiç rahatsız edici bi şey YÖK gözlerimde hiç bi fark YÖK 12. Gün ve her şey tamam çok da mutluyum ayni dr a pazartesi yağlarımı aldiricam
Bursa da universal estetik de alı Tuncer tavsiye ederim :)Dr ismi ne cnm