Göz kapağı ameliyatı

Kızlar birşey sorucam üst göz kapağı hiç gözükmedi ve üstteki kaş altındaki kapak üstündeki dernin fazlalığı sebebiyle amelyat olan varmı? Nerde ne kadara?

Üst göz kapağı hiç gözükmedi ne demek?
Üstteki kaş altındaki kapak üstündeki dernin fazlalığı.

Nasıl bir soru çözemedim.Olduğum ameliyatı yazayım.Orta yüz germe yapıldı.
Göz kapağım düşüktü.Dolayısı ile kaşlarda düşüktü.Göz kapağındaki fazla deri alındı,kaşlar yerine getirildi.Yüzüme ufak dokunuşlar yapmış doktorum.Kök hücre nakli yapmış.
İstanbul Ataşehir memeroil de Doç.Dr.Ercan Karacaoğlu yaptı ameliyatlarımı.

Üst göz kapağı hiç gözükmedi ne demek?
Üstteki kaş altındaki kapak üstündeki dernin fazlalığı.

Nasıl bir soru çözemedim.Olduğum ameliyatı yazayım.Orta yüz germe yapıldı.
Göz kapağım düşüktü.Dolayısı ile kaşlarda düşüktü.Göz kapağındaki fazla deri alındı,kaşlar yerine getirildi.Yüzüme ufak dokunuşlar yapmış doktorum.Kök hücre nakli yapmış.
İstanbul Ataşehir memeroil de Doç.Dr.Ercan Karacaoğlu yaptı ameliyatlarımı.

iyileşme süreci ne kadar sürdü canım, ödem ve morlukların gecmesi kısaca insan içine cıkabilme süreci

iyileşme süreci ne kadar sürdü canım, ödem ve morlukların gecmesi kısaca insan içine cıkabilme süreci

:nazar: Aman aman bir morluğum olmadı :nazar: Şişliğim ilk iki gün yoğundu.Bir hafta sonra bayağı inmişti.Doğrusunu istersen ben 10 gün sonra sosyal hayata döndüm.15 gün sonra makyaj yapıp düğüne gittim.Şişlik vardı dışardan farkediliyordu.Birinci ayda dışardan farkedilir bir şey yoktu.Doğalım ve kimse anlamıyor ameliyat olduğumu.Eskiye oranla azalsada beni tek rahatsız eden gerginlik ve kafamdaki uyuşukluk.Halada devam ediyor.Ercan bey 1,5-2 aya kadar gider dedi.Yüzün tam oturmasıda 5-6 ay sonra dedi.Daha güzel olacakmış.Bekleyip göreceğim.:nazar:

merhaba burun ameliyatı ile aynı anda gözkapağı da oldum. 2.5 ay oldu. doğru doktorda zor değil. sorusu olanlara detaylı açıklama yapabilirim.

slm arkadsım su anda nasılsın bende 3 hafta oldu alt ust gozkapagı amelıyatı olalı ıyıye gıdıyor gıbı ama sızın surecı merak ettım

Birbuçuk ay oldu.Yüzde hiçbirşey yok görünen.Ne şişlik ne ödem.Sadece kendim hissediyorum gerginliği.Oda iki aya kalmaz geçer dedi doktorum.Göze makyaj yapmayı unutmuşum düşük kapaklardan. :nazar:

Bentoprak cok merak ettım sızın goz amelıyatının seyrını resımlerınız varmı 3 hafta oldu benım ama henuz şişlik var bıraz bakıslarda degısık gelıyor sızde oylemı hıssetmıstınız normalmı bu acaba

BEN AYNI SORUNU YAŞIYORUM.BİR AY ÖNCE HEM ÜST HEM ALT KAPAK AMELİYATI OLDUM.GÖZÜMÜN BİRİ DAHA KÜÇÜK VE GERGİN,ÇEKİK,DİĞERİ İSE DAHA BÜYÜK VE DIŞ UCU GEVŞEK.mORALİM ÇOK BOZUK.AYNI SORUNU YAŞAYAN VE SONRA DÜZELEN ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN YAZSIN.iŞİME BİLE GİDEMİYORUM.

arkadasım sımdı ne durumdasın duzeldımı yazarmısın lutfen

Bentoprak cok merak ettım sızın goz amelıyatının seyrını resımlerınız varmı 3 hafta oldu benım ama henuz şişlik var bıraz bakıslarda degısık gelıyor sızde oylemı hıssetmıstınız normalmı bu acaba

Foto yüklemedim yüklemeyide düşünmedim yüzümün.Karın fotolarımı yükledim.Üçüncü haftada hafif vardı şişliğim.Bir aydan sonra kalmadı.Bakışlarımda bir değişiklik hissetmedim.İlk hafta gözlerim yuvarlaktı farklı geliyordu bana.Dikişler alınınca normale döndü.Gözler tam açılmasın diye kenarlardan alt üst birleştirmek için dikiş atılıyormuş.Oda gözleri yuvarlak göstermiş doğal olarak.
Hala devam eden gerginlik hissi durumum var.Dışardan bir şey belli değil yüzümde.

Göz kapağı deri fazlası aldıran arkadaşlar varsa ? iyileşme süresi ? fiyatı? ağrısı sızısı please ?

Göz kapağı deri fazlası aldıran arkadaşlar varsa ? iyileşme süresi ? fiyatı? ağrısı sızısı please ?

Benim orta yüz germe.Göz kapağı fazla derimde alındı.Sadece göz kapağı ise hastanede kalmanıza bile gerek yok.4-5.gün dikişler alınır.Kimse farketmez bile.Benim ağrım falan olmadı bütün yüz işlem gördüğü halde.İyileşme farklı tabii.

Merhabalar, ben de yüz felci sonucu sol göz kapağımda düşme var. Yazı sayım az olduğu için özelden mesaj atamıyorum. Ankarada Dünya Göz Has. de Prof. Mehmet Ünal'a tedavi olmayı düşünüyordum. Acaba hakkında olumsuz bir haber mi duydunuz. Lütfen benimle paylaşır mısınız ? Şimdiden teşekkürler[/QU
bende özelden yazamıyorum burdan kesin lmayan seyleri paylaşıp böyle büyük bir doktoru karalamak istemem gercekten işinde cok iyi herkes kabul ediyor.siz iyi arastırın.bende tekrar ameliyat hakkında görüşünü almayı düşünüyorum.

Mehmet Bey hakkında olumsuz bir şeyler mi duydunuz,tam anlamadım da ne demek istediğinizi :s kendisi sadece göz alanında çalıştığı için ona gitmek bana daha mantıklı geliyor..Tayfun-Ercan-Hüseyin Beyden de sıkça bahsediliyor ama ne biliyim meme-burun yapan bi doktora gitmektense sadece göz konusund çalışana gitmek deneyim açısından daha mantıklı geliyor bana..

Mehmet Bey hakkında olumsuz bir şeyler mi duydunuz,tam anlamadım da ne demek istediğinizi :s kendisi sadece göz alanında çalıştığı için ona gitmek bana daha mantıklı geliyor..Tayfun-Ercan-Hüseyin Beyden de sıkça bahsediliyor ama ne biliyim meme-burun yapan bi doktora gitmektense sadece göz konusund çalışana gitmek deneyim açısından daha mantıklı geliyor bana..

Estetik cerrah ince detaytır.Adı üstünde estetik.Her cerrahta bu ince detay yoktur bence.Estetik genelde güzellik olarak algılanıyor.Oysa en ince siniri,damarı en iyi bilen estetik cerrahlardır.Mesela yüzdeki tümörü aldırmak için estetik cerrahların tercih edildiğini çok duydum.Keza kol,bacak yüz nakilleri Estetik ve Plastik Cerrahinin yaptığını biliyoruz nacizane fikrim.

Göz kapağı için bu fiyat fazla bence. Ben 5000'e ortayüz germe ve göz kapağı birlikte olmuştum 2009 yılında, sonuçtan da çok memnunum. Biraz daha araştırın derim.

Bende göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum fakat kime neye gideceğimi bilmiyorum siz memnun kalmıssınız sizin adınıza cok sevindim benim yasım 22 daha ama göz kapağım düsük olduğu için yaptığım hiç bir makyaj yakışmıyor genç yaşta güzel olmayı istemek en doğal hakkım yardımcı olursanız dünyanın en mutlu insanı ben olurum simdiden sağolun ...

:nazar: :nazar: :nazar: Ameliyatımı oldum söz verdiğim gibi sürecimi paylaşmaya geldim.İlk iki gün şişlik yoğundu.Her gün daha iyiye gidiyor şişlikler.Kafamda dolgun hissi dışında bir şey yok.Ağrım olmadı.Nekahat evresindeyim hala.Henüz aynada kendime yabancıyım.Mimiklerim yok gibi.Eee daha haftası olmadı.Amanda çok güzel oldu demek için daha çok erken.Çevremdeki tepkiler güzel olsada ben henüz aynı kanıda değilim.Zamanla oturacağı söyleniyor.Şimdilik yazacaklarım bu kadar.
Sormak istedikleriniz varsa cevaplamaya çalışırım.:nazar: :nazar: :nazar:
Burdanda takip edebilirsiniz arkadaşlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari-174.html

Merhaba öncelikle büyük geçmiş olsun toprak hanım... Bende düşük göz kapaklarımdan şikayetçiyim bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda ne kadar ödeme yaptınız doktorunuza ve resimleriniz varsa sadece göz bölgenize mahsus da olabilir görebilir miyim cok ihtiyacım var bu konuda moral almaya yasım daha 22 ama bende göz makyajı yapmak istiyorum daha iri gözlerim olsun istiyorum her bayan gibi

Bende göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum fakat kime neye gideceğimi bilmiyorum siz memnun kalmıssınız sizin adınıza cok sevindim benim yasım 22 daha ama göz kapağım düsük olduğu için yaptığım hiç bir makyaj yakışmıyor genç yaşta güzel olmayı istemek en doğal hakkım yardımcı olursanız dünyanın en mutlu insanı ben olurum simdiden sağolun ...

Merhabalar, ben göz yapımdan normalde memnundum sadece yaşlanmanın sebep olduğu etkilerden kurtulmak için göz kapağı estetiğini son dakika da ilave etmiştim....Sonuç gerçekten yorgun ifade gitti daha dinamik bakışlar geldi...Sizin yaşınız çok genç ve sorununuz doğuştan, göz yapınız öyle.....Belki de hiç bir sorun yok size de öyle geliyor olabilir. Neyse yine de doktorlara danışıp görüş alabilirsiniz....Benim doktorum Güner Uysaldı....İsimden aratırsanız iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.. İsterseniz resminizi yükleyin biz de fikrimizi söyleriz size....Belki de sizin söylediğiniz kadar bir sorun yoktur.

Merhabalar, ben göz yapımdan normalde memnundum sadece yaşlanmanın sebep olduğu etkilerden kurtulmak için göz kapağı estetiğini son dakika da ilave etmiştim....Sonuç gerçekten yorgun ifade gitti daha dinamik bakışlar geldi...Sizin yaşınız çok genç ve sorununuz doğuştan, göz yapınız öyle.....Belki de hiç bir sorun yok size de öyle geliyor olabilir. Neyse yine de doktorlara danışıp görüş alabilirsiniz....Benim doktorum Güner Uysaldı....İsimden aratırsanız iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.. İsterseniz resminizi yükleyin biz de fikrimizi söyleriz size....Belki de sizin söylediğiniz kadar bir sorun yoktur.

Çok teşekkür ederim ya aslında o kadar sorun yok belki de ama benim yasım genc iken böyle düsükse yaslandığım zamanki halimi düsünemiyorum en yakın zamanda resmimi yükleyip fikrinizi alacağım zaten bunu yapmak aklımda olan bir şeydi.İlgilendiğiniz için tekrardan allah razı olsun

Back
X