O konuda bilgim yok maalesef ama kendisi ile iletişime geçip sorabilirsiniz sosyal medya hesapları var. İple asma zamanla iniyor bilginiz var değil mi?geçmiş olsun canım bu dr iple dudakasma da yaoıyor mu bilgin var mı
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım lokal anesteziylemi genel mi oldun tvde dr lar basit bir ameliyat en fazla yarım saat sürer demişti sanki ne kadar sürdü bide nekadar ödedin
Sizinde kaş altı kısım zaten etli bir yapıya sahip. O sebepten şişlik inse bile çok değişme olmaz o kısımda. Ama göz kapak kısmı belirgin ve güzel olmuş. Benimde kaş asma önermişti doktorum ama ben istemedim sonradan acaba dedim ama geçmişti artık :) 1mm fazla alsa gözüm kapanmazdı benim. Muhtemelen sizinde öyle. Bende de şişlikler var ama kaş altındaki deri kısmı çok aşırı değişmeyecek gibi geliyor. Fakat var olan dikiş çevresindeki yerler 4 ayda tamamen toparlar demişti doktorum. Şuan göz kapağım var makyaj rahat yapabiliyorum ve görünüyor :) ben burun ameliyatı da oldum gözden 15 gün sonra, o sebepten ödem var yuzumde epey.ortadaki resim yeni hali digerleri eski.gözümün üstünde hala şişlik var benim.2 ay oldu ameliyat oldu
Yeni ve eski hali. Yalnız yeni olan resim 20 günlük hali. Yeniden çektiğimde atarım bugün yoğun bir gündü zaman bulamadım.gözünün eski ve yeni fotolarını atabilirmisiniz gözlerininiz açık olarak
Sosyal medya hesapları ne canım yazabilirmisinO konuda bilgim yok maalesef ama kendisi ile iletişime geçip sorabilirsiniz sosyal medya hesapları var. İple asma zamanla iniyor bilginiz var değil mi?
Facebook da Dr.gurcan aslan estetik cerrahi sayfası var. Mesajlara dönüş yapıyor hemen.Sosyal medya hesapları ne canım yazabilirmisin
sizinki çok degişmiş ve çok güzel olmuşYeni ve eski hali. Yalnız yeni olan resim 20 günlük hali. Yeniden çektiğimde atarım bugün yoğun bir gündü zaman bulamadım.
Geçmiş olsun istanbuldamı oldun bende Dr arıyorum Türkiye hastanesinde 4500 tl istediler siz nerde yaptırdınız isterseniz özelden cevaplayın tesekkürlerlokal oldum 45 dak sürdü.estetik cerrahiye 3000 liraydı.indirimle 2000 liraya oldum
Ankara hastanesinde Gürcan aslan beye ameliyat oldum. Ben 2 operasyon geçirdim o yüzden fiyat indirimli oldu ama 2500-3000 arası diye biliyorum. gözün durumuna göre fiyat indirebilir belki. Ben çok rahatladım yalnız . Eski resimlere bakınca yuh diyorum. çok bariz dikkat çeken bir ameliyat değil zaten. Ama eski resimlerime bakan herkes aşırı değişmiş diyor. Ama eskiden kimsenin dikkatini çekmiyormuş sanırım. ameliyat olunca anladılar farkıGeçmiş olsun istanbuldamı oldun bende Dr arıyorum Türkiye hastanesinde 4500 tl istediler siz nerde yaptırdınız isterseniz özelden cevaplayın tesekkürler
Merhaba. Su an çekmedim ama bunu geçen çekmiştim. Eski halini de ekledim yine, eskisi de makyajlı hali ☺ sanki daha toparlanmaya başladı 2.5 ay oldu değişim olduğunu farkediyorum. Izler baya silik halde artık. Benden önce abim olmuştu onun iyice silinmişCnm son halin nasil fotonu bi eklermisin
Ben rahatsız edici bir ağırlık hissetmiyorum aslında. Gözün bir de doğal yapısı var daha fazlasını alsaydı gözüm kapanmazdi muhtemelen sizde de aynı durum olmuştur. O durum için kaş kaldırma gerekli diye düşünüyorum. ama bende dediğim gibi ağırlık yok beni rahatsız etmiyor.ya seninkindede var,yukardaki katlanan kısım hiç olmasa diyorum .ben ikinci kontrolume gidemedim daha ,kapaklarımın üzerindeki agırlık gitti bu seferde o agırlık gözümün üstünde ,uykusuz kalında çok agırlık oluyor ,bende 6 martta olmuştum
slm,doktorun dikiş yerlerine sürmen için hangi kremi yazdı?Dün dikişler im alindi kabuk tutan yerleri de aldi dr çünkü onlar bazen iz yapabiliyormus
Sag gözüm nerdeyse iyilesti
Sol gözüm biraz kanama yapti.ama iyi durumda
Göz altlarimdaki sislikler indi ama biraz morartilar kaldi merhem sürüyorum
Dikiş yerlerime surmem icin ilac yazdi damla bitene kadar devam
3 ay boyuncada göz icine uyumadan önce krem gibi bisey surucem
1 hafta sonra goz kapagina kapatici surebilirsin dedi
Ben simdiden sonuctan cok memnunum
Aynaya bakmaktan kendimi alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?