ser12 şunu söyliyim bu doktor göz kapaginda arı gibi çalşıyo. komşumu göz kapağı ameliyatı oldu. komşum olduğu için fark ettim olmasa farkedemezdim gerçekten. ordan biliyorum. adam işinin ehli.. ben de de hafif kapak sarkmasi var ama daha erken diyi düşünüyom, bekliyorum ilerlerse tayfun türkaslana giderim. komşumdaki sonucu görünce
sevgili Gündönümü, bende bu doktoru araştırıyorum haftalardır. Tecrübeli, meşhur bir dr galiba. Ama hepsinin uzmanlık alanı farklı olmalı bence. Arkadaşlarından yaptıran oldumu gözkapağı.Çok reklam yapıyor ve mesajlara hemen cevap veriyor ama nekadar başarılı yaptığı işler hiç bilmiyorum. 54 yaşındayım, Göz kapaklarım düştü ama çok korkuyorum kötü bir ameliyat olacak diye. Assimetri, yara izi, dışa dönük veya kapanmayan gözkapağı vakkaları çok var, dikkatli olmak lazım. Acil bilgi toplayıp bir tanesine teslim olmam lazım, durumumdan çok rahatsızım, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu edecekler beni gerçekten.
Birde Hüseyin Güner le iligili olumlu tecrübeler var sanki?
Fiyat bilen varmı bu konuda ayrıca??
Göz kapagı estetiğinin fiyatı konusunda bilginiz var mı acaba?
Sevglil yaşkokulu fiyatlar nasıl acaba garantili ama pahalı dediler, ayıp olmazsa yazarmısın özeldende atabilirsiniz.
hayır canım onunla görüşmedim..tugrul turan, hüseyin güner, coşkun taşçı ve adını hatırlamadığım bir doktorla görüştüm
ctesı gıdıcem tayfun beye,bi de ercan bey var atasehırde..ama okadar cok doktorla da gorusunce kafam ıyıce karısıyor..bilemiyr ınsan hangısı ıyı..devamlı burdakı yorumları okuyorum o sekılde fıkır sahıbı oluyorum okadar..yoksa doktorların hepsı uzman tanınmıs pek cok amelıyat yapmıs kısıler..nasıl karar verıcez kı :S
canım bende bugün görüştüm tayfun beyle yaptığı badem göz estetiği fotoları gördüm muhteşemdi 3 arkadaş gittik hemen karar verdik yaptırcaz:)bu ay içinde düşünüyoruz.senin komşununki nasıl çekik olmuş mu.bir de teoman doğana gitmiştik daha önce ve hiç beğenmedik doğrusu çünkü önceki ve sonraki fotoları gösterdi hiç fark yok desem yeridir yani bir de çok uçuk bir rakam verdi yaa 12 bin dedi yuuuhhh dedim hemen kaçtık ordan.tuncay beyin yaptığı gözleri çok beğendim beyazıt öztürk ün eski sevgilisi tuğba sarıünal da tayfun türkaslana yaptırmış orda fotosunu gördüm inanılmaz değişmiş ya şok oldum..ama açıkçası nasıl olur bana yakışır mı bilemiyorum
Osman oymak la görüsmustum.200 tl idi rand.ucreti.benden almamisti :) amelyatta 5 bin tl idi.tayfun beyle görüşecem.daha cok adini duyuyorum ve daha uygun sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?