Bİr ay önce İstanbul da yaşadığım halde İzmir de göz kapağı ameliyatı oldum.Üt ve alt kapak ameliyatı sonrası bir ay geçtiğihalde şişliklerim azalmakla birlikte hala devam ediyor ve en önemli sorunum,en baştan beri iki gözüm arasındaki asimetri.Bir gözüm daha büyük ve dış tarafı gevşek ,diğeri daha çekik ve küçük.Başta fark çok daha rahatsız ediciydi ama biraz azalmakla beraber hala bu asimetriyi koruyarak iyileşiyor.Buda benim moralimi bozuyor.Doktorumla telefonda görüşüyorum geçecek diyor ama benim pek aklım almıyor.Alt ve üst kapak ameliyatı olupta bu sorunu yaşayan arkadaşların yazmasını bekliyorum.Özellikle başta bu asimetri yüzünden morali bozulan ve sonra düzelen varsa lütfen anlatsın...Bir ay oldu tam iyileşme nezaman gerçekleşecek bilmiyorum.Tabi benim göz yapımı etkileyen üstten çok alt kapak ameliyatı.46yaşında bu ameliyata karar verdim ama galiba hata yaptım...Keşke ailemden etkilenmeyip,istanbulda yaptırsaydım((((
keşke doktorunuzun daha önce yaptığı göz kapağı ameliyatlarından örnekler görebilseydeniz. asimetri sorunu hala devam ediyorsa, göz kapağı konusunda çevremde bilinen bir estetik uzmanını tavsiye edebilirim. doç. dr. tayfun türkaslan adında bir doktor. istanbulda. bazı arkadaşlarım estetik sorunları için kendisiyle yanlış hatırlamıyorsam ücretsiz danışmanlık aldı. memnun kaldıklarını biliyorum. göz kapaklarınızı düzeltebilir:)
keşke doktorunuzun daha önce yaptığı göz kapağı ameliyatlarından örnekler görebilseydeniz. asimetri sorunu hala devam ediyorsa, göz kapağı konusunda çevremde bilinen bir estetik uzmanını tavsiye edebilirim. doç. dr. tayfun türkaslan adında bir doktor. istanbulda. bazı arkadaşlarım estetik sorunları için kendisiyle yanlış hatırlamıyorsam ücretsiz danışmanlık aldı. memnun kaldıklarını biliyorum. göz kapaklarınızı düzeltebilir:)
düzeldi mi asimetri ?
Bİr ay önce İstanbul da yaşadığım halde İzmir de göz kapağı ameliyatı oldum.Üt ve alt kapak ameliyatı sonrası bir ay geçtiğihalde şişliklerim azalmakla birlikte hala devam ediyor ve en önemli sorunum,en baştan beri iki gözüm arasındaki asimetri.Bir gözüm daha büyük ve dış tarafı gevşek ,diğeri daha çekik ve küçük.Başta fark çok daha rahatsız ediciydi ama biraz azalmakla beraber hala bu asimetriyi koruyarak iyileşiyor.Buda benim moralimi bozuyor.Doktorumla telefonda görüşüyorum geçecek diyor ama benim pek aklım almıyor.Alt ve üst kapak ameliyatı olupta bu sorunu yaşayan arkadaşların yazmasını bekliyorum.Özellikle başta bu asimetri yüzünden morali bozulan ve sonra düzelen varsa lütfen anlatsın...Bir ay oldu tam iyileşme nezaman gerçekleşecek bilmiyorum.Tabi benim göz yapımı etkileyen üstten çok alt kapak ameliyatı.46yaşında bu ameliyata karar verdim ama galiba hata yaptım...Keşke ailemden etkilenmeyip,istanbulda yaptırsaydım((((
sevgili Gündönümü, bende bu doktoru araştırıyorum haftalardır. Tecrübeli, meşhur bir dr galiba. Ama hepsinin uzmanlık alanı farklı olmalı bence. Arkadaşlarından yaptıran oldumu gözkapağı.Çok reklam yapıyor ve mesajlara hemen cevap veriyor ama nekadar başarılı yaptığı işler hiç bilmiyorum. 54 yaşındayım, Göz kapaklarım düştü ama çok korkuyorum kötü bir ameliyat olacak diye. Assimetri, yara izi, dışa dönük veya kapanmayan gözkapağı vakkaları çok var, dikkatli olmak lazım. Acil bilgi toplayıp bir tanesine teslim olmam lazım, durumumdan çok rahatsızım, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu edecekler beni gerçekten.
Birde Hüseyin Güner le iligili olumlu tecrübeler var sanki?
Fiyat bilen varmı bu konuda ayrıca??
ser12 şunu söyliyim bu doktor göz kapaginda arı gibi çalşıyo. komşumu göz kapağı ameliyatı oldu. komşum olduğu için fark ettim olmasa farkedemezdim gerçekten. ordan biliyorum. adam işinin ehli.. ben de de hafif kapak sarkmasi var ama daha erken diyi düşünüyom, bekliyorum ilerlerse tayfun türkaslana giderim. komşumdaki sonucu görünce
Sevglil yaşkokulu fiyatlar nasıl acaba garantili ama pahalı dediler, ayıp olmazsa yazarmısın özeldende atabilirsiniz.
Ben doktor tayfun Türkaslana oldum tavsiye ederim.
Ben doktor tayfun Türkaslana oldum tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?