Göz kapağı estetiği

Bir arkadasim hamdi tan i önerdi ama ben arastirmadim o bikac kiside estetigini görmüs fikir vermek adina yazmak istedim

Ömer bey gercekten çok ii dr ve insan ona güveniyor. Şu anda pek aynaya bakmıyorum zten kucuk bantlar var :) Umarım iyidir her şey. Fiyat gelince fiyat değişiyor 5-8 binarası. Ben dr araştırıkençok farklı fiyatlarla karşılaştım 2 binden başlıyor. Burda önce güvendiğin dr secip kendini ona teslim etmen önemli.

sevalcim heyecanla bekliyorum gelişmelerini güzel haberlerini ömer özkana oldun demek zaten kendisi çok ünlü estetik dısında çok farklı şeylerde yapıyor açıkçası özel mi olucak biliyorum fakat antalyadaysan seninle tanışmak ve merakımı gidermek istiyorum buna çok ihtiyacım var kabul edersen beni çok mutlu edersin ben fenerde yaşıyorum.

şu anda erken bir şey demek... Biraz zaman gecmesi lazım. Ben aynı anda burun da oldum. Hala şiş her yerim..

şu anda erken bir şey demek... Biraz zaman gecmesi lazım. Ben aynı anda burun da oldum. Hala şiş her yerim..

Merhaba Sevalciğim

Ben de Antalyadayım ve daha bugün bir doktorla alt ve üst kapak ameliyatı için konuştum. Ama mesele yüz kısmı olunca korkuyorum çünkü 34 yaşındayım. İleri yıllarda sarkmalar oluşunca nasıl olur, izler belli oluyor mu, asimetri oluyormu vs diye. Lütfen anlatır mısın şimdi nasıl oldun. Tavsiye ediyor musun?

Çok istiyorum ben de olmayı.Ömer Özkan sadce ilk görüşme için 400 Tl istedi. Bir de ameliyat olsa 10000 olur herhalde. Yani beni aşıyor fotolarını görebilir miyim acaba ??

NE OLUR CEVap bunu yaptırıpta iyiki yaptırmısım diyen bi arkadas varmı? sabah uandıgımda gözlerim acılmıyor resmen bende istiyorum

Arkadaşlar İstanbul'da güvenilir bir dr. arıyorum, sarkan gözkapağı yüzümün simetrisini bozuyor.
İşini özenle yapan ne yaptığını bilen bir doktora ihtiyacım var.

Arkadaşlar İstanbul'da güvenilir bir dr. arıyorum, sarkan gözkapağı yüzümün simetrisini bozuyor.
İşini özenle yapan ne yaptığını bilen bir doktora ihtiyacım var.
arkadaslar ben bagdat cad venıvıdı hastanesınde sultan hnm a yaptırdım ust goz kapagı amelıyatını cok memnunum ıyıkı yaptırmısım 1 ay oldu yaptıralı

merhaba Ceylin , sanıyorum operasyonu yaptırmanın üzerinden 5-6 yıl geçmiş, ben de tam olarak seninle aynı sebepten yani iki gözüm arasındaki asimetri yüzünden bu ameliyatı olmak istiyorum, yoksa göz kapağım diğerine göre daha düşük diye görmeyle ilgili yaşadığım bir sorun yok. Asimetri gitti mi, ameliyatı önerir misin? Doktorundan memnun kaldın mı?

Cok gecmis olsun umarim dogru kisilerde dogru seyler ile karsilasirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…