Kızlar bende Antalyadayım burda bir dr ihtiyacım var acaba bilen birisi varmı...? Ben sadece tanınmış diye ömer özkanı duydum o kadar ama hangi konuda iyi olduğunu bilmiyorum...Siz ist bulamıyor sonuz cevap biz burda ne yapcaz. Birde ömer beyin randevusu 400 tl artık ameliyat için kaç iter acaba... Bu hafta veya yıl başından sn gitcem.
çok sağol cnm. gecen hafta oldum ben artık :))
Ömer bey gercekten çok ii dr ve insan ona güveniyor. Şu anda pek aynaya bakmıyorum zten kucuk bantlar var :) Umarım iyidir her şey. Fiyat gelince fiyat değişiyor 5-8 binarası. Ben dr araştırıkençok farklı fiyatlarla karşılaştım 2 binden başlıyor. Burda önce güvendiğin dr secip kendini ona teslim etmen önemli.
çok sağol cnm. gecen hafta oldum ben artık :))
şu anda erken bir şey demek... Biraz zaman gecmesi lazım. Ben aynı anda burun da oldum. Hala şiş her yerim..
arkadaslar ben bagdat cad venıvıdı hastanesınde sultan hnm a yaptırdım ust goz kapagı amelıyatını cok memnunum ıyıkı yaptırmısım 1 ay oldu yaptıralıArkadaşlar İstanbul'da güvenilir bir dr. arıyorum, sarkan gözkapağı yüzümün simetrisini bozuyor.
İşini özenle yapan ne yaptığını bilen bir doktora ihtiyacım var.
merhaba Ceylin , sanıyorum operasyonu yaptırmanın üzerinden 5-6 yıl geçmiş, ben de tam olarak seninle aynı sebepten yani iki gözüm arasındaki asimetri yüzünden bu ameliyatı olmak istiyorum, yoksa göz kapağım diğerine göre daha düşük diye görmeyle ilgili yaşadığım bir sorun yok. Asimetri gitti mi, ameliyatı önerir misin? Doktorundan memnun kaldın mı?Bİr ay önce İstanbul da yaşadığım halde İzmir de göz kapağı ameliyatı oldum.Üt ve alt kapak ameliyatı sonrası bir ay geçtiğihalde şişliklerim azalmakla birlikte hala devam ediyor ve en önemli sorunum,en baştan beri iki gözüm arasındaki asimetri.Bir gözüm daha büyük ve dış tarafı gevşek ,diğeri daha çekik ve küçük.Başta fark çok daha rahatsız ediciydi ama biraz azalmakla beraber hala bu asimetriyi koruyarak iyileşiyor.Buda benim moralimi bozuyor.Doktorumla telefonda görüşüyorum geçecek diyor ama benim pek aklım almıyor.Alt ve üst kapak ameliyatı olupta bu sorunu yaşayan arkadaşların yazmasını bekliyorum.Özellikle başta bu asimetri yüzünden morali bozulan ve sonra düzelen varsa lütfen anlatsın...Bir ay oldu tam iyileşme nezaman gerçekleşecek bilmiyorum.Tabi benim göz yapımı etkileyen üstten çok alt kapak ameliyatı.46yaşında bu ameliyata karar verdim ama galiba hata yaptım...Keşke ailemden etkilenmeyip,istanbulda yaptırsaydım((((
Cok gecmis olsun umarim dogru kisilerde dogru seyler ile karsilasirsinizBİr ay önce İstanbul da yaşadığım halde İzmir de göz kapağı ameliyatı oldum.Üt ve alt kapak ameliyatı sonrası bir ay geçtiğihalde şişliklerim azalmakla birlikte hala devam ediyor ve en önemli sorunum,en baştan beri iki gözüm arasındaki asimetri.Bir gözüm daha büyük ve dış tarafı gevşek ,diğeri daha çekik ve küçük.Başta fark çok daha rahatsız ediciydi ama biraz azalmakla beraber hala bu asimetriyi koruyarak iyileşiyor.Buda benim moralimi bozuyor.Doktorumla telefonda görüşüyorum geçecek diyor ama benim pek aklım almıyor.Alt ve üst kapak ameliyatı olupta bu sorunu yaşayan arkadaşların yazmasını bekliyorum.Özellikle başta bu asimetri yüzünden morali bozulan ve sonra düzelen varsa lütfen anlatsın...Bir ay oldu tam iyileşme nezaman gerçekleşecek bilmiyorum.Tabi benim göz yapımı etkileyen üstten çok alt kapak ameliyatı.46yaşında bu ameliyata karar verdim ama galiba hata yaptım...Keşke ailemden etkilenmeyip,istanbulda yaptırsaydım((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?