Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ekol kbb doç dr fatih uygura oldum ve kendisi ve ekibinin ilgi alakası süper. Sonuç daha belli olmaz bandajlı çünkü burdan yazıcam arkadaşlar
Ben ekol kbb doç dr fatih uygura oldum ve kendisi ve ekibinin ilgi alakası süper. Sonuç daha belli olmaz bandajlı çünkü burdan yazıcam arkadaşlar
sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu ne kadara oldun cnm![]()
Fatih bey ile maillestim, bana fiyati cok uygun geldi, 7 gun hastanede kalma, gozalti torbasi ve yuz germe 3500 euro dediler. Bu fiyat bence super ama bilemiyorum ne kadar basarili bir sonuc cikar.
Valla doktorda ekipte hastanede süper muayene sonucuna göre fiyat veriyo benimki 3000 tl
Fatih bey ile maillestim, bana fiyati cok uygun geldi, 7 gun hastanede kalma, gozalti torbasi ve yuz germe 3500 euro dediler. Bu fiyat bence super ama bilemiyorum ne kadar basarili bir sonuc cikar.
hangı yontemle goz torblarını aldı cmn
Valla doktorda ekipte hastanede süper muayene sonucuna göre fiyat veriyo benimki 3000 tl
ben de göz kapaklarımı aldırmak istiyorum aslında göz yapım çekik hoş bi görüntüsü var ama o düşük göz kapakları herşeyi mahvediyor ve yaş geçtikçe daha çok düşüyor kızlar
tatlım ortalama 2000 ile 3500 tl arası değişiyor
tatlım ortalama 2000 ile 3500 tl arası değişiyor
canım son durumunu merak ettim.resim ekleyebilirmisin?
bende tamda o işlem yapıldı fotolarımda var canım bakabilirsinRisus merhaba öncesi ve sonrası fotoğraflarını görmem mümkün mü birde sadece göz üstünde ki fazla deriyi de aldırabiliyor muyuz bende torba diil de sarkma oluşmaya başladı 30 yaş sendromu sanırım :))
Ben de aynı sorundan şikayetçiyim göz kapaklarım kat kat duruyor ve bu beni çok rahatsız ediyor ben de ameliyat düşünüyorum risus ben de fotoğraflarını görebilirmiyim sakıncası yoksa arkadaşlık isteği yolladım 😊😊