Göz kapağı estetiği :)

Ben ekol kbb doç dr fatih uygura oldum ve kendisi ve ekibinin ilgi alakası süper. Sonuç daha belli olmaz bandajlı çünkü burdan yazıcam arkadaşlar

Ben ekol kbb doç dr fatih uygura oldum ve kendisi ve ekibinin ilgi alakası süper. Sonuç daha belli olmaz bandajlı çünkü burdan yazıcam arkadaşlar

Canim sabirsizlikla sonucalrini bekliyorum, ne kadar odedin? insallah super olur sonucun.SGK ya bagli olan icin bir kolaylik oluyor mu? kac gun yattin hastanede?

sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu ne kadara oldun cnm:16:

Fatih bey ile maillestim, bana fiyati cok uygun geldi, 7 gun hastanede kalma, gozalti torbasi ve yuz germe 3500 euro dediler. Bu fiyat bence super ama bilemiyorum ne kadar basarili bir sonuc cikar.

Canim, nasil sonuc? bir gelisme var mi? sisligin, agrin var mi? Fatih bey ile maillestim,senden gelecek haberleri bekliyoru. insallah cok guzel olursun , yasin kac? insallah bende cok guzel olurum.

Fatih bey ile maillestim, bana fiyati cok uygun geldi, 7 gun hastanede kalma, gozalti torbasi ve yuz germe 3500 euro dediler. Bu fiyat bence super ama bilemiyorum ne kadar basarili bir sonuc cikar.

Valla doktorda ekipte hastanede süper muayene sonucuna göre fiyat veriyo benimki 3000 tl

Valla doktorda ekipte hastanede süper muayene sonucuna göre fiyat veriyo benimki 3000 tl

Canim ne olur bir an once sonuclarini paylas benimle, benim bana bakacak kimsem olmadigi icin 7 gun hastanede yatisimla yuz germe ve gozalti torbalarini alma fiyati bu, bana makul geldi, tek korkum sonuc? sonuc iyi olacaksa tabii ki tercihim Fatih bey olacak. sen nasilsin simdi? yuzun nasil? kac gun oldu?

hangı yontemle goz torblarını aldı cmn

hangı yontemle goz torblarını aldı cmn

ben gozalti torbalarimi henuz aldirmadim, bursa dan engin ozcan hoca ile konustum, riskli sakin yaptirma dedi. ben hala doktor arastirmasi icindeyim, insallah risk almadan yaptirabilirim... yaptiran biri olsa belki cesaret edecegim ama yaptiranlardan hic ses cikmiyor ki:(

ben de göz kapaklarımı aldırmak istiyorum aslında göz yapım çekik hoş bi görüntüsü var ama o düşük göz kapakları herşeyi mahvediyor ve yaş geçtikçe daha çok düşüyor kızlar

ben de göz kapaklarımı aldırmak istiyorum aslında göz yapım çekik hoş bi görüntüsü var ama o düşük göz kapakları herşeyi mahvediyor ve yaş geçtikçe daha çok düşüyor kızlar

Canim ustgozkapagi estetigi kolaymis zor olan alk gozkapagi yani torbalanma:( bende bu konuda basarlii bir hekim ariyorum) yaptiranlar maalesef geri donmuyorlar.

Canim Merhaba,
Durumun nasil? lutfen bilgi verirmisin?

Risus merhaba öncesi ve sonrası fotoğraflarını görmem mümkün mü birde sadece göz üstünde ki fazla deriyi de aldırabiliyor muyuz bende torba diil de sarkma oluşmaya başladı 30 yaş sendromu sanırım :))

Ben de aynı sorundan şikayetçiyim göz kapaklarım kat kat duruyor ve bu beni çok rahatsız ediyor ben de ameliyat düşünüyorum risus ben de fotoğraflarını görebilirmiyim sakıncası yoksa arkadaşlık isteği yolladım 😊😊

canım son durumunu merak ettim.resim ekleyebilirmisin?

ekledim canım

Risus merhaba öncesi ve sonrası fotoğraflarını görmem mümkün mü birde sadece göz üstünde ki fazla deriyi de aldırabiliyor muyuz bende torba diil de sarkma oluşmaya başladı 30 yaş sendromu sanırım :))
bende tamda o işlem yapıldı fotolarımda var canım bakabilirsin

Ben de aynı sorundan şikayetçiyim göz kapaklarım kat kat duruyor ve bu beni çok rahatsız ediyor ben de ameliyat düşünüyorum risus ben de fotoğraflarını görebilirmiyim sakıncası yoksa arkadaşlık isteği yolladım 😊😊

tabiki görebilirsin

Back
X