Göz Çevresi Bakımı goz pInarlarimdaki morluk

cotonprencess

mutlak mutluluk basarida gizlidir...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
249
148
48
Arkadaslar yaa tam olarak goz alti degil de goz pInarlarim mor..son bes alti senedir boyle..gozlerim hassas..eakiden cok kaşırdIm şimdi ise kaşImIyorum dikkat ediyorum....makyaj yapmayi da sevmiyorum cok..disardan bakildiginda mor olarak degil de koyu gorunuyo gÖz oyuklarim..bu da bana yorgun bi goruntu veriyor..boyle bi derdi olan veya caresini bilen var mi...

bendede ayni sorun var.
Bi ara cok fena taktim buna ama benimki genetik oldugunun sonucuna vardim.
Azda olsa azaldi goz alti kremleriyle nemlendirince,
Sigara icermisiniz belkide ondandir sizinki, yada uykusuzluktandir.
Cok su icmeyi ihmal etmeyin.

Eakiden cok az su iciyordum son donemlerde cok dikkat ediyorum..sigara kullanmiyorum..cildim cok guzel ..fakat sorun o goz oyuklarinda oralara ne yaptiysam geciremedim..morluklarda azalma oldu su kullanimini artirinca bi de kremlerle ..arasira da buzla soguk kompres yapiyorum..ama tam anlamiyla gitmiyo morluklar..cildimi kapaticiyla da kapatmayi sevmiyorum..ama o morluklar gitmeyince mecbur goz cevresi aydinlaticisi kullaniyorum..

Goz doktoruna gittim..gozlerim hassasmis..zaten kasinti cok oluyodu..alerji damlasi ve yapay goz yasi damlasi verdi..kullaniyorum..ama o morluklara faydasi yok..kasintimi kesilince morluklar da gider sanmistim ama tam anlamiyla gitmedi..

Goz alti derisi ince ve hassas oldugu icin eskiden kasiyor olmanizdan kaynakli zedelenme olabilir mi acaba? Benzer sorun bende de vardi, epey arastirmistim o donem. Alcak yastik ile uyumak kan toplanmasina sebep oluyor olabilir diye okumustum. Yuksek yastik ile uyumak cozum olabilir. Bol su tuketmek gerekiyor bir de. Ben de su icmiyordum fazla. Bu ikisini yapmaya calisiyorum duzelme oldu. Umarim siz de cozum bulursunuz.

Goz doktoruna gittim..gozlerim hassasmis..zaten kasinti cok oluyodu..alerji damlasi ve yapay goz yasi damlasi verdi..kullaniyorum..ama o morluklara faydasi yok..kasintimi kesilince morluklar da gider sanmistim ama tam anlamiyla gitmedi..

Ağız kuruluğunuz falan da var mı belki başka bi hastalığın belirtisi olabilir.

Aaaa alcak yastik olayi dogru olabilir..cunku ben yastik kullanmiyorum hic..ayrica zedelenme olayini ben de cok dusundum zamaninda kasimaktan acaba kilcal damarlarimi mi zedeledim ve iyilesmiyo diye..bunun ici galiba goz doktoru degil de dermatologa mi gitmeliyim..yastik kullanmaya da baslarim.bi de onu denerim artik..aliskanliklari degistirmek zor oluyo ama morluklari gecircekse yapcaz artik ...

Agiz kurulugum yok...fakat cok az susuyorum..suyu zorlayarak iciyorum..sIrf icmem gerektigi icin

Arkadaslar bu arada alinti yapamiyorum beceremedim kusura bakmayin tavsiyelerinizi de tek tek deniycem hangisi ise yararsa artik ona devam..

Aaaa alcak yastik olayi dogru olabilir..cunku ben yastik kullanmiyorum hic..ayrica zedelenme olayini ben de cok dusundum zamaninda kasimaktan acaba kilcal damarlarimi mi zedeledim ve iyilesmiyo diye..bunun ici galiba goz doktoru degil de dermatologa mi gitmeliyim..yastik kullanmaya da baslarim.bi de onu denerim artik..aliskanliklari degistirmek zor oluyo ama morluklari gecircekse yapcaz artik ...

Dermatolog da olabilir tam bilemiyorum ama mantikli geldi siz soyleyince. Cunku melaninin duzensiz salgilanmasindan da kaynaklanabiliyornus bu durum. (Melanin cilt, sac, vs. renk veren pigment) Ozellikle yaz aylarinda artiyordu benim, gunes de melanin salgilanmasini arttiriyormus. Gozleriniz hassas oldugu icin ekstra ozen gostermeniz gerekebilir, simdi degilse de yazin gunes koruyucu kremlerden de kullanabilirsiniz.

benimde önceden öyleydi.suna dumankayanın bi tarifi vardı onu yapmıştım yapmaz olaydım.göz altı hassas zaten patates kıpkırmızı yapmıştı.3-4 gün geçmemişti yumruk yemiş gibi olmuştu gözlerimin altı.meğer bende sinüzit varmış ondan gözlerimin altı öyleymiş.sinüzit tedavimi olunca gözlerimin altıda geçti.acaba sendekide mi öyle bişey

benimde önceden öyleydi.suna dumankayanın bi tarifi vardı onu yapmıştım yapmaz olaydım.göz altı hassas zaten patates kıpkırmızı yapmıştı.3-4 gün geçmemişti yumruk yemiş gibi olmuştu gözlerimin altı.meğer bende sinüzit varmış ondan gözlerimin altı öyleymiş.sinüzit tedavimi olunca gözlerimin altıda geçti.acaba sendekide mi öyle bişey

Gecmis olsun.. Yas mayali tarifi mi soyluyorsunuz?

Pardon simdi gordum, patates demissiniz. Onu hic bilmiyordum.

Gecmis olsun.. Yas mayali tarifi mi soyluyorsunuz?

Pardon simdi gordum, patates demissiniz. Onu hic bilmiyordum.
aman deneme canım.kişiden kişiye değişebilir belki ama benim çok kötü olmuştu.suna dumankayanın tarifleri nedense bana iyi gelmiyor.bide yoğurt karbonat maskesi vardı onu yapmıştım o zamanda kıpkırmızı alerji olmuştum

aman deneme canım.kişiden kişiye değişebilir belki ama benim çok kötü olmuştu.suna dumankayanın tarifleri nedense bana iyi gelmiyor.bide yoğurt karbonat maskesi vardı onu yapmıştım o zamanda kıpkırmızı alerji olmuştum

Bu tur tarifleri yapsam bile devam ettiremiyorum zaten. Kozmetikte de duzenli kullanma aliskanligim hic yok. Cozumu su ve yastikta buldum diyebilirim. Eskiye gore daha iyi durumdalar. Bir de ben sigara iciyorum isin kotusu :(

Back
X