Hava mi atıyon gı
Erkekler pek sevmiyor galiba kahve gözü?
Bende çok beğeniyorum onları ya. Badem badem gözleri .Ben gözleri genelde renklerinden dolayı değil
Şeklinden ve bakışlardan dolayı beğenirim
Mesela bence İranlı kadınların gözleri çok güzel, geneli koyu kahve ama ben çok beğeniyorum
Bir de siyah değildir o elmascım, çok koyu kahvedir
Siyah göz olmaz zaten
Yok ya bu ela olmasi icin fazla sari baya sapsariAçıkçası hiçbir fikrim yok Türkçesi hakkında
İngilizcede "amber" diyorlar
Ben de bu sene öğrendim ela deyip geçiyordum önceden
Sanırım bizdeki bal, kehribar aynı şey için kullanılıyor ya da ben öyle kullanıyorum zaten fikir birliğine varmak zor, varamadık yani
Kurbağa yi nerden buluyumO zaman lens takmayı dene bence
Çünkü göz rengi saç rengi gibi değil ki değişmez
Kurbağa çişi bir ara çok modaydı cesaret edebilirsen, bir şey diyemem
Bu bakiyim ya çok merak ettim.Aynen onu iddia ediyorlardi. Amaclari goz rengi degistirmek degilmis ama baya bir insanda olusan bir sey sanirim vegan beslenmeye basladiktan sonra. Benim de dikkatimi cekmisti ama uzun uzadiya arastirmadim birkac youtube videosu gordum bununla ilgili bir de redditte subreddit vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Bende çok beğeniyorum onları ya. Badem badem gözleri .
Bak sen inanmıyorsun ama inan bana siyah oluyor . Kahverengi göremiyorum
Bizimkiler de hep kahve olunca. Bana da seninkiler farklı geliyor .Hahhahah bu yesil ve mavi gözler sahip olmayanlarin bir kismina farkli geliyor, ama hayatin o gozlerle gecince ve butun ailen de yesil/mavi gozlu olunca normal geliyor, o yuzden hic hava atilacak bisey gibi gelmemisti bana
Nasıl bakiyim onu söyle hele :)Aman banane erkeklerden? Benim kahve gözlerim 10 renkli gözü cebinden çıkarır evelallahEsas olan renk değil bakışlardırr
Kurbağa işetene kadar ben altima ederim zaten.Siyah olması bilimsel olarak imkansız
Siyah olsa bütün ışığı emer ve göremezsin elmascım
Ancak çok koyudur rengi, koyu kahvedir öyle olabilir
Neyse bu gereksiz bilgiyi verdikten sonra diyorum ki dere kenarına git belki vardır
Sonra da onu işetmek problem tabi
Bir de ciddi ciddi cesaret edebilir miydin ki?
Nasıl bakiyim onu söyle hele :)
Ay tovbeeeSiyah olması bilimsel olarak imkansız
Siyah olsa bütün ışığı emer ve göremezsin elmascım
Ancak çok koyudur rengi, koyu kahvedir öyle olabilir
Neyse bu gereksiz bilgiyi verdikten sonra diyorum ki dere kenarına git belki vardır
Sonra da onu işetmek problem tabi
Bir de ciddi ciddi cesaret edebilir miydin ki?
Lens tak....gözlerin ne renk¿Arkadaşlar soru açık.
Göz rengini makyajla veya herhangi biseyle açabilen var mi. ?
Yani mesela ben şu renk far, kalem sürüyorum gözlerim olduğundan daha açık renk gözüküyor diyen?
Aşığım zaten. Ama mutlu değilim her zaman.Her zaman doğal ve mutlu ol, mutluluk güzelleştirir. He bir de aşık ol o zaman göz kamaştırırsın :)
Gözlerim koyu kahve. Bal rengini seviyorum . Çiğ sari değilde çok açık kahve seviyorum.Lens tak....gözlerin ne renk¿
Niye açmak istiyosun rengini¿
Icerigi okusaydin sadece sogandan bahsetmedigini gorebilirdinYiyelim de yanımıza kimse yaklaşmasın. Kendi kendimize aynalarda bakalım kendimize
Beyaz kalemi harici bende bilmiyorum ama güneş harici açılmazki göz rengi..Arkadaşlar soru açık.
Göz rengini makyajla veya herhangi biseyle açabilen var mi. ?
Yani mesela ben şu renk far, kalem sürüyorum gözlerim olduğundan daha açık renk gözüküyor diyen?
Bende kinayeli söylemedim ki amaIcerigi okusaydin sadece sogandan bahsetmedigini gorebilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?