Peki siyah göz hakkinda ne düşünüyosun?Goz renkliyse siyah goz makyaji efsane oluyor
Galiba öyle yapacağımYa bırakın bunları
Size verilen gözleri siz kullanın güzellikleri görün başka birinin bakışları için uğraşmayı bırakın
Deneyim. Peki siyah göz hakkinda ne düşünüyosun?Gözünün içine beyaz veya ten rengi kalem sür, göz pınarlarına beyaz sedefli far sür bu şekilde dene.
Burdaki önerileri deniyorum su an. Far falan aldım yanıma. Öyle bi fark görmedim . Bide koyu deneyim. Bal rengi iste tam istediğim . Peki bildiğin siyah göz hakkında ne düşünüyosun?Gözün ne renk ki?
Koyu kahveyse açamazsın onu maalesef ne yapsan da
Bir aralar kurbağa çişi sıkma modası vardı
Benimkiler kehribar rengi mesela, bildiğin bal kavanozunu güneşe tut ondan
İnsanlar açık göz makyajı önermiş ama bende tam aksine
Siyah kalem ve koyu makyaj yaptığımda daha sarı duruyor
Mantıken gözün yanında daha koyu bir renk bulunduğunda, gözün rengi daha açık görünecektir
Benim saçlar normalde siyah. Gozlerimde siyahtı . Sonra açıldı kahve oldu. Bazen yine siyah oluyor bazen açılıyor. Benim de saçlar su anda koyu bakir ile kızıl karışımı. Peki siyah göz hakkında ne düşünüyosun. Kara gözlü kız? .Canım benim gözlerim ela. Saçlarım siyahken kahve gibi gozükuyordu. Şu an açık tarçın kızıl renginde. Ela gözüküyor, hatta daha açik ton.
Bayılırım siyah göze, koyu kahve gözleri de severim.Deneyim. Peki siyah göz hakkinda ne düşünüyosun?
Hayır duymadım o benim gözlerimi sever ama bi ara gözlerimin rengi açıldı. Fotoğraflar da bile belliydi . Nasıl oldu anlamadım . Onunda açılmış hali daha bi hoşuna gitti o yüzden.
+1Sen etrafına güzel bak, hangi renk oldugu önemli degil :)
O halfe boşver, ara ara olmasi daha iyi. Sürekli acılmış olsa bu sefer de koyu hali daha hosuna gidecektir. :)
Sen etrafına güzel bak, hangi renk oldugu önemli degil :)
Benim de öyle boncuk boncuk koyu renkli gözler cok hosuma gidiyor, huzur kokuyor resmen :)[/QUOTE
Bildiğin kara göze ne diyorsun peki? Ne düşünürsün?
hayatta en nefret ettiğim insan tipi başka bir erkeğin düşüncelerine göre hareket edenler. lafım size değil üstünüze alınmayın.Bilmeemm. Renkli gözü kızı daha çok tutuyorlar.
İnsanlar kara göz u koyu kahve göze diyolar ama bildiğin siyahin fazla olduğu bi göz sence masun durur mu ?Bayılırım siyah göze, koyu kahve gözleri de severim.
Yok yok alınmadım da, şöyle bi sözlüklere bakıyorum hep renkli gözü tutuyorlar. İçime işlemiş bu yüzden .hayatta en nefret ettiğim insan tipi başka bir erkeğin düşüncelerine göre hareket edenler. lafım size değil üstünüze alınmayın.
başka bir erkek sırf sizi beğensin diye şurda birisi gözüne kezzap damlat dese damlatacak gibisiniz. yapmayın. kendinizi sevin.
ha beğenmiyorsunuzdur, sevmiyorsunuzdur bu ayrı ama başka bir erkeğe göre yapmayın. onlar kim ki onların düşüncelerine göre bir şeylerinizi değiştiresiniz?
İnsanlar kara göz u koyu kahve göze diyolar ama bildiğin siyahin fazla olduğu bi göz sence masun durur mu ?
işlemesin, hele sözlükler. koca göbekli bir aptal ordusundan başka bir şey değiller.Yok yok alınmadım da, şöyle bi sözlüklere bakıyorum hep renkli gözü tutuyorlar. İçime işlemiş bu yüzden .
Burdaki önerileri deniyorum su an. Far falan aldım yanıma. Öyle bi fark görmedim . Bide koyu deneyim. Bal rengi iste tam istediğim . Peki bildiğin siyah göz hakkında ne düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?